Sermavviimmm hadi bakalım büyüsün yumoşlaaarrrrr da bebe olsunlar bizee yaaaacanım valla aynı anda patlatmışık reglileri
canım ben clearblue digital olan cihaz ile takip yapıyorum.şimdi yine başladım testlere
preseed henüz kullanmadım ama 8 tane plastik tüp gibi şey var kuruda bir tür jel:)bu spermin yımırtaya çabuk ulaşmasını sağlıyorr
bakalım vesile olur bakarsınn
türkiyede bazı eczanelerde var ama benim görümce ing de ben cihazıdaa jelide çok uyguna getirttim.150 tl civarı burda.ocakta gidecem ing ye alamda gelem hepücüünüzeeeee
ilişkiden 15 dk önce sıkıcan şanslı günlerdee sonraaaa da gitsinler yumoşa tembel sıpalarrr
Hayatcımmmmmmmmmmmmm hoşgeldin almazmıyızz yaaa:)ama ben anlamadım biliomusun kaç kez denedin sorun ne kalibam sebepsizsiniz.ama şu var eşin istemiyora deneyin bir müddet yumurta taikp et testlerle ateşle vs. jel vs yardımcı bişilerde kullan boş durmayalımmmmmama tam neler geçti başından anlamadım benn:26:co-cultur ve imsi bana kalırsa sadece tüp bebek merkezlerinin pazarlama metodu
ben öyle düşünüyorum yani
biliosunuz bizler tam da yolunacak kazlarızzz
cart parası curt parası diye az daha yolsalar ne çıkarr
benim 2 farklı tüp drum oldu ve ikisine de çoook minnettarım bana ticari meta olarak bakmadıkları kandırmaya çalışmadıkları için...tüp bbekte 10 senedir bir gelişme yok arkadaşlar.spermi alıyorlarr ve yumurtaya enjekte ediyorlarr bu kadar yani mikro yapıok bilmem ne oda hikaye pardonda spermle tüpü aynı kaba koy bakalım döllenecekmi diye bekle yapan merkez kaldı mı ki?sanki ekstra bişi yapıolar gibi sölüolar kılım ben bunların busunaaaaaa
canımm burdayızzz hep bekliyoruuzzz:)
yeterimm bu ne aynı ana gelmişikkk:)yeterim benim kahvee çamur akıntım oldu 2 gün regliden sonraaşimdide krem var ama yımırtlama akıntısı dilll
ne ki yaa
KIZLAAAAAAAAAAAR BU ARADA DAHA SIK GELELİM KİMSE GELMİO DİYE BENDEE AZ UĞRUYOM YAAAAöncelikle hangi saatlerde müsaitsinizz çalışanlar kaçta müsait vs vss:)
merhaba derin,
çok karışık yazmışım gerçekten. şöle ki canım biz 7 yıllık evliyiz. son 3 yılda 1 aşılama, 2 tüp, 2 donma-çözme tedavisi oldum ama hiç gebelik olmadı. en son temmuzda histereskopi oldum. sonrasında bi daha ki tedaviyeye kadar ovulasyon testi+ preseedle doğal olsun diye uğraşıyoruz.
ama bu ay adet olmadım.düzenim tamamen şaştı. başka bi doktora gittim. o da önceki doktorların sölediğinin tam tersini söledi kafam karıştı. öbürü co-cultur imsi yapalım diyor, bu tüp+miktoenjeksiyonu beraber yapalım ayrıca pgt yapalım diyor.
neyse sonuçta bu hafta adet olucam hala doğal olsun diye uğraşacak bi kaç ay var önümüzde. onda da ovulasyon testi yapıcam ama ona da güvenim kalmadı. bu ay silik de olsa 2. çizgiyi görmüştüm ama hala adet oladım. yani geç çatladı sonuçta. ya benim hormonlar bozuk ya cihaz.