Değerlendirin pik gibi görünüyorKızlarr nerdesiniz
Değerlendiricem Canim tabiDeğerlendirin pik gibi görünüyor
Normal görünüyor düzenli takip ediyor musun gününü benim mesele 16.gün oluyorDeğerlendiricem Canim tabi
Çok erken olması normal mi ya
Evet canım takip ediyorum geçen ay telefondaki programa göre aynı tarihte olmuştu 14.15 gün pik 16.gun çatlama görmüştümNormal görünüyor düzenli takip ediyor musun gününü benim mesele 16.gün oluyor
Merhaba benimde son adetim 23 Mayıs aynı sayılırız benimde bugün adetimin 10. Günü dünden beri koluşmaya başladı sanki Banada birkaç gün enken gibi geldiEvet canım takip ediyorum geçen ay telefondaki programa göre aynı tarihte olmuştu 14.15 gün pik 16.gun çatlama görmüştüm
Bu sefer 11.gun olnca şok oldum ilk defa başıma geldi
Canım daha pik olmamış ama bugün yada yarın kesin olurMerhaba benimde son adetim 23 Mayıs aynı sayılırız benimde bugün adetimin 10. Günü dünden beri koluşmaya başladı sanki Banada birkaç gün enken gibi geldibu arada 30 unda iki tane yapmıştım sabah akşam
Havalardan heralde anlamadım bende erkenden gördüm yumurtlamayiMerhaba benimde son adetim 23 Mayıs aynı sayılırız benimde bugün adetimin 10. Günü dünden beri koluşmaya başladı sanki Banada birkaç gün enken gibi geldibu arada 30 unda iki tane yapmıştım sabah akşam
Evet bende öyle düşünüyorum bugün yarın pek olacak gibi birde aklıma şey geldi balkide bu ay 2 kez yumurtalayacgız ileride bir pik daha olabilirHavalardan heralde anlamadım bende erkenden gördüm yumurtlamayi
Aaa olabilir bakEvet bende öyle düşünüyorum bugün yarın pek olacak gibi birde aklıma şey geldi balkide bu ay 2 kez yumurtalayacgız ileride bir pik daha olabilirhayırlısı bakalım
Aynen tutarsa çift yumurta ikizleri olurAaa olabilir bakikiside tutarsa ikizmi oluyo acaba
Aynen tutarsa çift yumurta ikizleri olur
Değerli yorumun için coook teşekkür ederim canımbazen vücut bu ayı bir tık hızlı başlatabiliyor11. günde pik görmek kesinlikle mümkündür, özellikle adetinin 5-6. gününde bitmesiyle yumurtlama döngün öne kaymış olabilir.
geçen ay 14-15. gün görmen normaldi, ama her ay döngü sabit gitmez.
akıntının şekli, test çizgilerin ve zamanlaman baya tutarlı görünüyor bence — muhtemelen bugün ya da yarın yumurtlaman gerçekleşiyor.
şimdiden doğru zaman! yumurtlama sonrası 24 saat civarı aktif kalır, değerlendirmek istersen bugün/yarın iyi olur
vücut seni şaşırtabilir ama sen gayet iyi takip ediyorsun, panik yok
Peki sizde yumurtlama dönemi belirtisi var mı benim akıntım yok şuan kuru bayaDeğerli yorumun için coook teşekkür ederim canımdün degerlendirdim tabi bugünde değerlendiricem akşam yine aynı saatlerde ovulasyon yapicam bakalım ne zaman catliyacak inşallah bu ay tutar bide tuttu mu tutmadimi beklemesi insanı strese sokuyor kan pıhtılaşması olduğu için ne kadar erken ogrenirsem o kadar iyi olacak iğneye yada kan hapına başlamak için
Var canım 10.gun başladı şeffaf akıntım 11.gun yani dün çok fazla gelince anladım zatenPeki sizde yumurtlama dönemi belirtisi var mı benim akıntım yok şuan kuru baya
Peki sizde yumurtlama dönemi belirtisi var mı benim akıntım yok şuan kuru baya
Hepimiz için hayırlısı olsun güzelimBenimde bugün 11. Gün ama kuruluk var bakalım akşamki testim ne çıkacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?