Ovulasyon farkli gun farkli satte yapilan test bakarmisiniz

Erbdky

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2018
2.290
1.419
133
40
Kizlar merhaba dün akşam 7 de yaptığım ovulasyon testi ve bugün 9 da yaptığım test dünkune göre yumurtlama olmuş bugün catlamami olmuş farkli saat ya kafam karıştı aynı durumu yaşayan varmi paylasabilirmisiniz adetin 11.gunu bu arada sivi alımı dikkate alindi

Eklentiler

• 20230110_105441.webp
    20230110_105441.webp
    37 KB · Görüntüleme: 74
Kizlar merhaba dün akşam 7 de yaptığım ovulasyon testi ve bugün 9 da yaptığım test dünkune göre yumurtlama olmuş bugün catlamami olmuş farkli saat ya kafam karıştı aynı durumu yaşayan varmi paylasabilirmisiniz adetin 11.gunu bu arada sivi alımı dikkate alindi
Merhaba canım ovulasyon testine bende bu ay başladım 2 saat öncesinden su ve sulu gıda alınmaması gerekiyor hep aynı saatten yaptım ilk testinde yumurtlama gözüküyor ama biraz daha koyu olması lazım belki ışıktan öyle geldi bilemiyorum benim C çizgisi kadar koyudu
2 testi çatlama baslamis değerlendir bu zamanları takip et teste tamamen silinmedi bende ama sen test devam et bende lh yüksek çıkıyordu benim kafam çok karışmıştı bunla ilgilenen değerlendirmelere gorustum çatlama olmuş dediler inşallah bebis olur isteyen herkesin 🤗

Değerlendirdim inşallah rabbim herkese isteyen sağlıkla verir adetlerim düzensiz daha doğrusu 5 aydır adet olmuyorum doktor duzenleyici verdi gunluk olan haplardan ilaca ilk başladığım gün adetin 5.gunu saydık bugun 11.gun oluyo ilaca göre 28.gun adet olacak

Değerlendirdim inşallah rabbim herkese isteyen sağlıkla verir adetlerim düzensiz daha doğrusu 5 aydır adet olmuyorum doktor duzenleyici verdi gunluk olan haplardan ilaca ilk başladığım gün adetin 5.gunu saydık bugun 11.gun oluyo ilaca göre 28.gun adet olacak
Merhaba bende 3 ayda bir oluyorum acaba hangi ilaç bu duphaston olabilir mi?

Değerlendirdim inşallah rabbim herkese isteyen sağlıkla verir adetlerim düzensiz daha doğrusu 5 aydır adet olmuyorum doktor duzenleyici verdi gunluk olan haplardan ilaca ilk başladığım gün adetin 5.gunu saydık bugun 11.gun oluyo ilaca göre 28.gun adet olac
Amin canım sağlikla 🤗

Back
X