Ovulasyon günü 15-25 Mayıs arası olanlar beraber bekleyelim

cicek777

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2025
82
17
3
29
Kızlar 17 ve 18 Mayıs Ovulasyon pik yaptı 19 Mayıs akşam çatlamaya başladı. 17 ve 18 Mayısı değerlendirdik. Bugünde hafif kasık ve bel ağrım olmaya başladı. Gebelik oluşuyor olabilir mi

Yardımcı olacak kimse yok mu
IMG_9319.webp

Sizce benim yarın mı çatlama olacak son adet tarihim 8 mayıs

Benim son adet 7 Mayıs
Yumurtlama 17 mayıs
Çatlama 18 mayıs
18 mayısı değerlendirdik
Adet döngüsü 22 gün
Ben de beklemedeyim

Selam buraya da geleyim bakalım 😄 yumurtlama günü uygulamaya göre 16, ben akıntı ağrı vs derken 17si diye düşünüyorum. Adete 6 gün kaldı ama regl belirtisi gibi sızlama ve ağrı var göreceğizz

Selam buraya da geleyim bakalım 😄 yumurtlama günü uygulamaya göre 16, ben akıntı ağrı vs derken 17si diye düşünüyorum. Adete 6 gün kaldı ama regl belirtisi gibi sızlama ve ağrı var göreceğizz
Hadi hakkınızda hayırlısı benim daha 10 gün var regle nasıl bekleyeceğim bilmiyorum

Merhaba kızlar,
Yumurtlama 15-16 mayıs gösteriyordu.
Bugün sabah test aldım(24 mayıs) negatif çıktı çok mu erken yaptım sizce?Bat:30 mayıs

Yumurtlama günüm 16 mayıs cumaydı hem testte çift çizgi gördüm hem de vücudumdan belliydi. 19 Mayıs Pazartesinden itibaren önce az sonra yoğun kanamam başladı hala devam ediyor. Yumurtlamadan bu kadar süre sonra nasıl regl olabilirim?

Kızlar 17 ve 18 Mayıs Ovulasyon pik yaptı 19 Mayıs akşam çatlamaya başladı. 17 ve 18 Mayısı değerlendirdik. Bugünde hafif kasık ve bel ağrım olmaya başladı. Gebelik oluşuyor olabilir mi
Benimde çatlama 2 gün önceydi ama kasık ağrılarım geçmedi anlamadım

Kızlar regliye 7 gün kala yaptım böyle çıktı.Ne diyorsunuz? Bat 30 mayıs

Eklentiler

• IMG_5280.webp
    IMG_5280.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 97
Beyaz akıntı geliyor,ama regl olurkende mi geliyor çok dikkat etmedim 6 gün var reglye

Back
X