Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olabilir tabiki piki görmüşsünüz sonuçtaKızlar 17 ve 18 Mayıs Ovulasyon pik yaptı 19 Mayıs akşam çatlamaya başladı. 17 ve 18 Mayısı değerlendirdik. Bugünde hafif kasık ve bel ağrım olmaya başladı. Gebelik oluşuyor olabilir mi
Teşekkür ederim kaç gün sonra idrarda belli olur acabaOlabilir tabiki piki görmüşsünüz sonuçta
Çatlamadan 12 14 gün sonra belli olurTeşekkür ederim kaç gün sonra idrarda belli olur acaba
Yardımcı olacak kimse yok mu
Tam pik olmamış sanırım yarın olacak gibi yarın aynı saatte tekrarlayın testi yapmadan 2 saat önce sıvı tüketmeyin daha net sonuç verecektirEki Görüntüle 3595110
Sizce benim yarın mı çatlama olacak son adet tarihim 8 mayıs
Hemen hemen aynı inşallah güzel haber alırızBenim son adet 7 Mayıs
Yumurtlama 17 mayıs
Çatlama 18 mayıs
18 mayısı değerlendirdik
Adet döngüsü 22 gün
Ben de beklemedeyim
Bende adet belirtileri başladıHemen hemen aynı inşallah güzel haber alırız
Hadi hakkınızda hayırlısı benim daha 10 gün var regle nasıl bekleyeceğim bilmiyorumSelam buraya da geleyim bakalımyumurtlama günü uygulamaya göre 16, ben akıntı ağrı vs derken 17si diye düşünüyorum. Adete 6 gün kaldı ama regl belirtisi gibi sızlama ve ağrı var göreceğizz
Bu işin en kötü yanı beklemek sanırım yaHadi hakkınızda hayırlısı benim daha 10 gün var regle nasıl bekleyeceğim bilmiyorum
Neredeyse aynı tarihler. Ben de bekliyorum. Çok zor geçiyor zamanMerhaba kızlar,
Yumurtlama 15-16 mayıs gösteriyordu.
Bugün sabah test aldım(24 mayıs) negatif çıktı çok mu erken yaptım sizce?Bat:30 mayıs
Benimde çatlama 2 gün önceydi ama kasık ağrılarım geçmedi anlamadımKızlar 17 ve 18 Mayıs Ovulasyon pik yaptı 19 Mayıs akşam çatlamaya başladı. 17 ve 18 Mayısı değerlendirdik. Bugünde hafif kasık ve bel ağrım olmaya başladı. Gebelik oluşuyor olabilir mi
Merhaba evet idrarda en erken 10 günde belli oluyor erken yapmışsınızMerhaba kızlar,
Yumurtlama 15-16 mayıs gösteriyordu.
Bugün sabah test aldım(24 mayıs) negatif çıktı çok mu erken yaptım sizce?Bat:30 mayıs