Ovulasyon günü 15-25 Mayıs arası olanlar beraber bekleyelim

Benim de 20 mayısta çatlama oldu . Dün kan verdim beta hcg <1,20 çıktı adet günümü bekliyorum 5 gün kaldı
Benimde 23 Mayıs'ta çatlamam oldu ve şuanki durum bu 🥰
MVIMG_20250602_151859.webp

Merhaba kızlar,
Yumurtlama 15-16 mayıs gösteriyordu.
Bugün sabah test aldım(24 mayıs) negatif çıktı çok mu erken yaptım sizce?Bat:30 mayıs
Benim de 18 mayıstan 24 mayısa kadar doğurgan dönemdi. 23 ü yumurtlama oldu. Tabi 18 inden beri değerlendiriyoruz. Fakat bu gün kaset yaptım negatif çıktı. Adete 4 gün var beklenen adet günüm 6 Haziran. Erken mi yaptım sizce yumurtlamanın üzerinden 11 gün geçmiş

Benim de 18 mayıstan 24 mayısa kadar doğurgan dönemdi. 23 ü yumurtlama oldu. Tabi 18 inden beri değerlendiriyoruz. Fakat bu gün kaset yaptım negatif çıktı. Adete 4 gün var beklenen adet günüm 6 Haziran. Erken mi yaptım sizce yumurtlamanın üzerinden 11 gün geçmiş
Bende seninle aynı gün çatlama yaşadım 23 ü yani ve 3 gün önce öğrendim hamileliğimi ama yinede umudu kesme herkes aynı değil inşallah sende müjdeli haberi alırsın 🥰🤲

5 gün gecikti benim çook teşekkür ederim allah isteyen herkese nasip etsin 🤲
Amin inşaallah 🤲 yarın adet günüm. bugün test yaptım negatif çıktı. Siz adetten 1 2 gün önce veya adet gününüzde test yapmış miydiniz, veya adet 1 2 gün geçince ? Yaptıysanız sonucunuz ne oldu

Amin inşaallah 🤲 yarın adet günüm. bugün test yaptım negatif çıktı. Siz adetten 1 2 gün önce veya adet gününüzde test yapmış miydiniz, veya adet 1 2 gün geçince ? Yaptıysanız sonucunuz ne oldu
Merhaba ben PCOS var bugün adet günüm normalde ama Ovulasyon testim pik çıktı alttaki de hamilelik testi artı olması lazım sizce gebelik var mı

Eklentiler

• IMG_2419.webp
    IMG_2419.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 34
Back
X