Benimde 23 Mayıs'ta çatlamam oldu ve şuanki durum buBenim de 20 mayısta çatlama oldu . Dün kan verdim beta hcg <1,20 çıktı adet günümü bekliyorum 5 gün kaldı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde 23 Mayıs'ta çatlamam oldu ve şuanki durum buBenim de 20 mayısta çatlama oldu . Dün kan verdim beta hcg <1,20 çıktı adet günümü bekliyorum 5 gün kaldı
Adete 5 gün var ilk idrarla yapamadım sizce bir şey var mı markası PredictorBenimde 23 Mayıs'ta çatlamam oldu ve şuanki durum buEki Görüntüle 3600266
Gözle gözüken birşey var mıAdete 5 gün var ilk idrarla yapamadım sizce bir şey var mı markası Predictor
Ay tebrik ederim hamilesiniz insaallah sağlıkla kucağınıza almak nasip olurBenimde 23 Mayıs'ta çatlamam oldu ve şuanki durum buEki Görüntüle 3600266
Buraya yükleyince pikseli düşüyor . Gözle görünen bir çizgi görüyor musunuz sizAdete 5 gün var ilk idrarla yapamadım sizce bir şey var mı markası Predictor
Evet ince bir çizgi görüyorum çok beklemeden çıktıBuraya yükleyince pikseli düşüyor . Gözle görünen bir çizgi görüyor musunuz siz
Predictor yanlış pozitif çıkarmıyor hiç diye duydum guvenilir bi marka . Başka bir marka test ile testi tekrar edebilirsiniz veya kan verebilirsiniz emin olmak icinEvet ince bir çizgi görüyorum çok beklemeden çıktı
Teşekkür ederim yarın kan vereceğimPredictor yanlış pozitif çıkarmıyor hiç diye duydum guvenilir bi marka . Başka bir marka test ile testi tekrar edebilirsiniz veya kan verebilirsiniz emin olmak icin
Benim de 18 mayıstan 24 mayısa kadar doğurgan dönemdi. 23 ü yumurtlama oldu. Tabi 18 inden beri değerlendiriyoruz. Fakat bu gün kaset yaptım negatif çıktı. Adete 4 gün var beklenen adet günüm 6 Haziran. Erken mi yaptım sizce yumurtlamanın üzerinden 11 gün geçmişMerhaba kızlar,
Yumurtlama 15-16 mayıs gösteriyordu.
Bugün sabah test aldım(24 mayıs) negatif çıktı çok mu erken yaptım sizce?Bat:30 mayıs
5 gün gecikti benim çook teşekkür ederim allah isteyen herkese nasip etsinAy tebrik ederim hamilesiniz insaallah sağlıkla kucağınıza almak nasip oluradetinize kac gün var bu arada
Bende seninle aynı gün çatlama yaşadım 23 ü yani ve 3 gün önce öğrendim hamileliğimi ama yinede umudu kesme herkes aynı değil inşallah sende müjdeli haberi alırsınBenim de 18 mayıstan 24 mayısa kadar doğurgan dönemdi. 23 ü yumurtlama oldu. Tabi 18 inden beri değerlendiriyoruz. Fakat bu gün kaset yaptım negatif çıktı. Adete 4 gün var beklenen adet günüm 6 Haziran. Erken mi yaptım sizce yumurtlamanın üzerinden 11 gün geçmiş
Merhaba üsteki Ovulasyon alttaki gebelik testi adet günüm bugün sizce hamile miyimEn doğru sonucu adet geçtikten sonra alırız maalesef beklemek çok zor benimde bat 3 Haziran
Amin inşaallah5 gün gecikti benim çook teşekkür ederim allah isteyen herkese nasip etsin![]()
Teşekkür ederim yarın kan vereceğiim
Hayırlı haberlerinizi bekliyoruz inşallahTeşekkür ederim yarın kan vereceğim
Merhaba ben PCOS var bugün adet günüm normalde ama Ovulasyon testim pik çıktı alttaki de hamilelik testi artı olması lazım sizce gebelik var mıAmin inşaallahyarın adet günüm. bugün test yaptım negatif çıktı. Siz adetten 1 2 gün önce veya adet gününüzde test yapmış miydiniz, veya adet 1 2 gün geçince ? Yaptıysanız sonucunuz ne oldu
Teşekkür ederim yarın kan vereceğiim
Çizgi görünüyor bence hamilesinizMerhaba üsteki Ovulasyon alttaki gebelik testi adet günüm bugün sizce hamile miyim
İnşallah yaÇizgi görünüyor bence hamilesiniz
Yok yapmadım kendimi tuttum gecikince yapıcam diyeAmin inşaallahyarın adet günüm. bugün test yaptım negatif çıktı. Siz adetten 1 2 gün önce veya adet gününüzde test yapmış miydiniz, veya adet 1 2 gün geçince ? Yaptıysanız sonucunuz ne oldu
Kaç gun gecikince test yaptinizYok yapmadım kendimi tuttum gecikince yapıcam diye
2. Gün gecikmesindeKaç gun gecikince test yaptiniz