- 27 Mayıs 2025
- 27
- 9
- 1
- 25
Benim de 20 mayısta çatlama oldu . Dün kan verdim beta hcg <1,20 çıktı adet günümü bekliyorum 5 gün kaldıSabah yapmıştım ama negatif maalesef erken mi bilmiyorum 19 mayısta çatlama olmuştu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de 20 mayısta çatlama oldu . Dün kan verdim beta hcg <1,20 çıktı adet günümü bekliyorum 5 gün kaldıSabah yapmıştım ama negatif maalesef erken mi bilmiyorum 19 mayısta çatlama olmuştu
Adet gecikirse tekrar test yapacağım inşallah güzel haber alırız ikimizdeBenimde kasıklarımda hafif ağrılar oluyor göğüslerim ağrıyor ve inanılmaz gaz problemi var hayayimda böyle olmadım
Aynı benimde 5 gün kaldı bende bekliyorumBenim de 20 mayısta çatlama oldu . Dün kan verdim beta hcg <1,20 çıktı adet günümü bekliyorum 5 gün kaldı
10 gün olmuş aslında ama 12. Gün daha net sonuç alabilirsiniz benceSabah yapmıştım ama negatif maalesef erken mi bilmiyorum 19 mayısta çatlama olmuştu
Amin inşallah çifte bayram yaşarızAdet gecikirse tekrar test yapacağım inşallah güzel haber alırız ikimizde![]()
Bakalım artık hayırlısı10 gün olmuş aslında ama 12. Gün daha net sonuç alabilirsiniz bence
İnşallah haber verin mutlaka bende pazartesi yaparım tekrarAmin inşallah çifte bayram yaşarızben pazar günü tekrar bi test yaparim sonra adet günümü beklerim. Mutlaka haber veririm
Umutlandırmak istemem ama bence olabilirKızlar merhabalar.3 mayısta adet oldum 8 mayısta adetim bitti 9 mayısı değerlendirdik.14 ,17 ,19,26 mayısı değerlendirdik. Son 1 hafa önce kasık sızlamalarım başladı. Sonrasında isal oldum bir gün sonrada kabız oldum bu süreçte hafif mide bulantılarım başladı.Gögüslerim şiş ve dokununca agrı yapıyor.Dün yemeğin kokusundan dolayı kusmak üzereydim koku hassasiyeti var. Geçen ay hamile kalamadım o yüzden umudum kırıldı test yapmadım adetim 31 mayısta olması gerekiyor adet gecikmesini beklicem dedim kendime. Sizce hamile olma ihtimalim var mı ? Regl belirtileriyle aynı olduğu için umutsuzum
Yarın test yapıcam korkuyorum bana dua edin lütfenUmutlandırmak istemem ama bence olabilir
Benim de tarihlerim benzer 3 ünde adetim bekliyorum inşallah pozitifleri görürüz![]()
Ayy inşallahYarın test yapıcam korkuyorum bana dua edin lütfen![]()
İnşallah canım benim peki Yarın test yapmam sence erken mi olurAyy inşallahburadan yaz mutlaka iyi haberlerini duyarız umarım
![]()
Tam gününde geliyorsa adetin belirti olur zaten yarınmış gününİnşallah canım benim peki Yarın test yapmam sence erken mi olur![]()
Merhabalar tekrar test yaptınız mı acabaBenim de 20 mayısta çatlama oldu . Dün kan verdim beta hcg <1,20 çıktı adet günümü bekliyorum 5 gün kaldı
Bu sabah ilk idrarla oncomed kaset test ile test yaptım silik çizgi çıktı ama umutlanmak istemiyorum. Yarın sabah tekrar yapacağım. Ayrıca göğüs hassasiyeti, bel ve kasık ağrısı başladı 2 gündür.Merhabalar tekrar test yaptınız mı acaba
Güzel haberlerle gelin inşallah bir gebenin günlügü erken yakalamıştır belkiBu sabah ilk idrarla oncomed kaset test ile test yaptım silik çizgi çıktı ama umutlanmak istemiyorum. Yarın sabah tekrar yapacağım. Ayrıca göğüs hassasiyeti, bel ve kasık ağrısı başladı 2 gündür.
İnşaallahGüzel haberlerle gelin inşallah bir gebenin günlügü erken yakalamıştır belki
İnsan kendini tutamıyor ki inşallah bu heyecanlarımız sonuca ulaşırİnşaallahumutlanmak istemiyorum ama düşünmekten de kendimi alamıyorum
Merhaba test yaptınız miİnşallah haber verin mutlaka bende pazartesi yaparım tekrar