• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon günü 15-25 Mayıs arası olanlar beraber bekleyelim

Eklentiler

• IMG_5299.webp
    IMG_5299.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 83
  • IMG_5298.webp
    IMG_5298.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 83
  • IMG_5305.webp
    IMG_5305.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 83
Benim son adet 7 Mayıs
Yumurtlama 17 mayıs
Çatlama 18 mayıs
18 mayısı değerlendirdik
Adet döngüsü 22 gün
Ben de beklemedeyim
benimde tarihler yakın 2 gün öncesi sat, pik 19 mayıstı Bende bekliyorum dün dayanamayıp erken testten yaptım negatif çıktı . pozitife dönmesini bekliyorum 🙏🏻

En doğru sonucu adet geçtikten sonra alırız maalesef beklemek çok zor benimde bat 3 Haziran
Merhaba benim de bat 3 haziran . Bugün kan verdim beta hcg <1,20 çıktı . Göğüs ağrısı, kasıkta kramp, bel ağrısı şikayetlerim yumurtlamadan beri devam ediyor sizde belirti var mı?

Merhaba benim de bat 3 haziran . Bugün kan verdim beta hcg <1,20 çıktı . Göğüs ağrısı, kasıkta kramp, bel ağrısı şikayetlerim yumurtlamadan beri devam ediyor sizde belirti var mı?
Bende kasık ağrısı var regl olacakmışım gibi ağırlık hissediyorum yaklaşık 1 haftadır onun dışında pek hissettiğim bir şey yok

Benimde bat 3 Haziran bugün sabah test yaptım negatif çıktı erken mi yoksa gebelik yok mu bilemiyorum beklemek zor

Ara ara kasık ağrısı var sadece
Bende de öyle ya 2 haftadir goguslerde hassasiyet vardı ama bugün yok, kasiklarimda yogun kramp oluyordu o da yok bugün, her an adet olacakmış hissi yaşıyordum artık o da yok . Ara ara kasık ağrısı başka da yok 😔

Back
X