Bat 30 mayıs 4 gün var böyle çıktıMerhaba evet idrarda en erken 10 günde belli oluyor erken yapmışsınız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bat 30 mayıs 4 gün var böyle çıktıMerhaba evet idrarda en erken 10 günde belli oluyor erken yapmışsınız
En doğru sonucu adet geçtikten sonra alırız maalesef beklemek çok zor benimde bat 3 HaziranBat 30 mayıs 4 gün var böyle çıktı
benimde tarihler yakın 2 gün öncesi sat, pik 19 mayıstı Bende bekliyorum dün dayanamayıp erken testten yaptım negatif çıktı . pozitife dönmesini bekliyorumBenim son adet 7 Mayıs
Yumurtlama 17 mayıs
Çatlama 18 mayıs
18 mayısı değerlendirdik
Adet döngüsü 22 gün
Ben de beklemedeyim
Ben regl oldumbenimde tarihler yakın 2 gün öncesi sat, pik 19 mayıstı Bende bekliyorum dün dayanamayıp erken testten yaptım negatif çıktı . pozitife dönmesini bekliyorum![]()
Merhaba benim de bat 3 haziran . Bugün kan verdim beta hcg <1,20 çıktı . Göğüs ağrısı, kasıkta kramp, bel ağrısı şikayetlerim yumurtlamadan beri devam ediyor sizde belirti var mı?En doğru sonucu adet geçtikten sonra alırız maalesef beklemek çok zor benimde bat 3 Haziran
Umarım bir sonraki ay dileğiniz gibi olurBen regl oldum
Bende kasık ağrısı var regl olacakmışım gibi ağırlık hissediyorum yaklaşık 1 haftadır onun dışında pek hissettiğim bir şey yokMerhaba benim de bat 3 haziran . Bugün kan verdim beta hcg <1,20 çıktı . Göğüs ağrısı, kasıkta kramp, bel ağrısı şikayetlerim yumurtlamadan beri devam ediyor sizde belirti var mı?
Ben de test yaptım, negatif çıktıbenimde tarihler yakın 2 gün öncesi sat, pik 19 mayıstı Bende bekliyorum dün dayanamayıp erken testten yaptım negatif çıktı . pozitife dönmesini bekliyorum![]()
10 gündür adet olacakmış hissi var ama gelen giden yok. Negatif zaten umutlarımı yok ettiBende kasık ağrısı var regl olacakmışım gibi ağırlık hissediyorum yaklaşık 1 haftadır onun dışında pek hissettiğim bir şey yok
Bendimde 19 Mayıs çatlama dayanamayıp şimdi test yaptım negatif maalesef inşallah dönerbenimde tarihler yakın 2 gün öncesi sat, pik 19 mayıstı Bende bekliyorum dün dayanamayıp erken testten yaptım negatif çıktı . pozitife dönmesini bekliyorum![]()
Benimde bat 3 Haziran bugün sabah test yaptım negatif çıktı erken mi yoksa gebelik yok mu bilemiyorum beklemek zorMerhaba benim de bat 3 haziran . Bugün kan verdim beta hcg <1,20 çıktı . Göğüs ağrısı, kasıkta kramp, bel ağrısı şikayetlerim yumurtlamadan beri devam ediyor sizde belirti var mı?
Seninle aynıyızBenimde bat 3 Haziran bugün sabah test yaptım negatif çıktı erken mi yoksa gebelik yok mu bilemiyorum beklemek zor
Bende kasık ağrısı var regl olacakmışım gibi ağırlık hissediyorum yaklaşık 1 haftadır onun dışında pek hissettiğim bir şey yok
Belirti olarak neler var sizdeBenimde bat 3 Haziran bugün sabah test yaptım negatif çıktı erken mi yoksa gebelik yok mu bilemiyorum beklemek zor
Kasıklarımda ara ara ağrı oluyor sadece çok bi belirtim yok sende var mıSeninle aynıyızbenimde catlama 19 mayıs bat 3 haziran. Bende biraz önce test yaptim negatif çıktı aceba daha erken mi? Çok üzüldüm
senin belirtilerin var mı?
Ara ara kasık ağrısı var sadeceBelirti olarak neler var sizde
Bende de öyle ya 2 haftadir goguslerde hassasiyet vardı ama bugün yok, kasiklarimda yogun kramp oluyordu o da yok bugün, her an adet olacakmış hissi yaşıyordum artık o da yok . Ara ara kasık ağrısı başka da yokAra ara kasık ağrısı var sadece
Benimde kasıklarımda bir şey var ama ağrı gibi değil adını koyamadım tuhaf bir şeyKasıklarımda ara ara ağrı oluyor sadece çok bi belirtim yok sende var mı
Varsa kanda çıkar mı acaba şu anBende de öyle ya 2 haftadir goguslerde hassasiyet vardı ama bugün yok, kasiklarimda yogun kramp oluyordu o da yok bugün, her an adet olacakmış hissi yaşıyordum artık o da yok . Ara ara kasık ağrısı başka da yok![]()
Sabah yapmıştım ama negatif maalesef erken mi bilmiyorum 19 mayısta çatlama olmuştuBenimde kasıklarımda bir şey var ama ağrı gibi değil adını koyamadım tuhaf bir şeyne zaman test yapacaksınız
Benimde kasıklarımda hafif ağrılar oluyor göğüslerim ağrıyor ve inanılmaz gaz problemi var hayayimda böyle olmadımKasıklarımda ara ara ağrı oluyor sadece çok bi belirtim yok sende var mı