Ovulasyon günü 15-25 Mayıs arası olanlar beraber bekleyelim

Benim 17 mayıs pikti değerlendirdik geçen ay 4 gündür adet olmuyorum gecikti. Yarın test yapacaktım sürüntü şeklinde açık kırmızı akıntı geldi öğlen. Yarım saat önce de biraz daha yoğun geldi. Yerleşme kanaması mı adet mi oldum anlamadım. Bu ay çift çizgi görenlere hayırlı olsun şimdiden bizlere de dua edin🌸

Benim 17 mayıs pikti değerlendirdik geçen ay 4 gündür adet olmuyorum gecikti. Yarın test yapacaktım sürüntü şeklinde açık kırmızı akıntı geldi öğlen. Yarım saat önce de biraz daha yoğun geldi. Yerleşme kanaması mı adet mi oldum anlamadım. Bu ay çift çizgi görenlere hayırlı olsun şimdiden bizlere de dua edin🌸
Kıpkırmızı vr yoğun ise adettir. Pembemsi ve birkaç damla ise yerleşme kanamasıdır

Sabah testim pikdi şimdi yaptım bu şekilde sizce çatlama olmuşmu

Eklentiler

• IMG_0263.webp
    IMG_0263.webp
    94,8 KB · Görüntüleme: 18
İnşallah allah isteyen herkese nasip etsin 🤲

Kızlar merhaba son adet tarihim 29 nisan.
30 mayısta kahverengi lekelenmem oldu iki gün aralıklarla devam etti silindikce geliyordu. Sonra dolabın üzerinden valiz alırken pembeye döndü iki kere geldi aynı şekilde sonra kesildi kahverengiye döndü iki gün sonra merdiven indim çıktım eve geldim pembeye dönmüştü sonra tekrar keiisldi kahverengiye döndü ve 4 haziran akşamına kadar böylee devam etti sonra beyaz akıntıya dönerek bitti. Bu süreçte asla 1 ped dolmadı. Bugün 6 haziran. Görünürde 7 gün gecikmem var. İdrar testi yaptım 4 defa son ikisinde çok çok silik gölge çizgiyi gördüm. Kan veremiyorum şuan acile gittim yapmadılar 😔 Böyle durumda gebelik yaşayan varr mi?

Back
X