- 27 Mayıs 2025
- 27
- 9
- 1
- 25
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah gelecek ay güzel haberler alırsınızBen adet oldum . Bu ay elendim kızlarSizden güzel haberler bekliyorum
![]()
İnşaallahİnşallah gelecek ay güzel haberler alırsınızbende dün ve bugün test yaptım silik çizgi var ama bugün kanda negatif çıktı regle 4 var
Evet bekleyeceğim hayırlısı olsunİnşaallahsizin için de henüz erken çıkmaması normal . Adetinizin geçmesini bekleyin kan verin bence
Kıpkırmızı vr yoğun ise adettir. Pembemsi ve birkaç damla ise yerleşme kanamasıdırBenim 17 mayıs pikti değerlendirdik geçen ay 4 gündür adet olmuyorum gecikti. Yarın test yapacaktım sürüntü şeklinde açık kırmızı akıntı geldi öğlen. Yarım saat önce de biraz daha yoğun geldi. Yerleşme kanaması mı adet mi oldum anlamadım. Bu ay çift çizgi görenlere hayırlı olsun şimdiden bizlere de dua edin![]()
Yavaş yavaş yoğunlaşmaya başladı sanırım adet. İlk denemeden olması mucize olurdu zaten yapacak bişey yok kısmet diğer ayaKıpkırmızı vr yoğun ise adettir. Pembemsi ve birkaç damla ise yerleşme kanamasıdır
Muhtemelen olmuşturSabah testim pikdi şimdi yaptım bu şekilde sizce çatlama olmuşmu
İnşallah en kısa zamanda sende hamileyim diye yazarsın burayaBen adet oldum . Bu ay elendim kızlarSizden güzel haberler bekliyorum
![]()
İnşallah allah isteyen herkese nasip etsinBenim 17 mayıs pikti değerlendirdik geçen ay 4 gündür adet olmuyorum gecikti. Yarın test yapacaktım sürüntü şeklinde açık kırmızı akıntı geldi öğlen. Yarım saat önce de biraz daha yoğun geldi. Yerleşme kanaması mı adet mi oldum anlamadım. Bu ay çift çizgi görenlere hayırlı olsun şimdiden bizlere de dua edin![]()
Amin inşaallahİnşallah en kısa zamanda sende hamileyim diye yazarsın burayabende bugün kan vermeye gidicem
Dün beta 127 çıktı şükürler olsunAmin inşaallahsonucunuz ne çıktı