Ovulasyon günü 15-25 Mayıs arası olanlar beraber bekleyelim

Benim son adet 7 Mayıs
Yumurtlama 17 mayıs
Çatlama 18 mayıs
18 mayısı değerlendirdik
Adet döngüsü 22 gün
Ben de beklemedeyim
benimde tarihler yakın 2 gün öncesi sat, pik 19 mayıstı Bende bekliyorum dün dayanamayıp erken testten yaptım negatif çıktı . pozitife dönmesini bekliyorum

En doğru sonucu adet geçtikten sonra alırız maalesef beklemek çok zor benimde bat 3 Haziran
Merhaba benim de bat 3 haziran . Bugün kan verdim beta hcg <1,20 çıktı . Göğüs ağrısı, kasıkta kramp, bel ağrısı şikayetlerim yumurtlamadan beri devam ediyor sizde belirti var mı?

Merhaba benim de bat 3 haziran . Bugün kan verdim beta hcg <1,20 çıktı . Göğüs ağrısı, kasıkta kramp, bel ağrısı şikayetlerim yumurtlamadan beri devam ediyor sizde belirti var mı?
Bende kasık ağrısı var regl olacakmışım gibi ağırlık hissediyorum yaklaşık 1 haftadır onun dışında pek hissettiğim bir şey yok

Benimde bat 3 Haziran bugün sabah test yaptım negatif çıktı erken mi yoksa gebelik yok mu bilemiyorum beklemek zor

Benimde bat 3 Haziran bugün sabah test yaptım negatif çıktı erken mi yoksa gebelik yok mu bilemiyorum beklemek zor
Seninle aynıyız benimde catlama 19 mayıs bat 3 haziran. Bende biraz önce test yaptim negatif çıktı aceba daha erken mi? Çok üzüldüm senin belirtilerin var mı?

Seninle aynıyız benimde catlama 19 mayıs bat 3 haziran. Bende biraz önce test yaptim negatif çıktı aceba daha erken mi? Çok üzüldüm senin belirtilerin var mı?
Kasıklarımda ara ara ağrı oluyor sadece çok bi belirtim yok sende var mı

Ara ara kasık ağrısı var sadece
Bende de öyle ya 2 haftadir goguslerde hassasiyet vardı ama bugün yok, kasiklarimda yogun kramp oluyordu o da yok bugün, her an adet olacakmış hissi yaşıyordum artık o da yok . Ara ara kasık ağrısı başka da yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…