O kadar üzgünüm ki anlatamam. Eşimden gizli yaptım sabah görüp ümitlenmesin diye. Yaptım ve evden çıkana kadar gözüm sürekli testteydi. Hatta o kadar uğraştım çaktırmayayım diye ama yüzüm düşmüş ki eşim hemen sordu neyin var diye. Söylemedim. Daha gece yatmadan konuşmuştuk ağrı kesici falan içme bebek olabilir belki demişti. İçime içime aktı gözyaşlarımDur hemen umudini yitirme, bata daha var senin, gec yumurtlamis ola bilirsin, ben cok erken yumurtladigim icin gosterdi zaten.
Canim yaaa, kiyamam, o kadar iyi anliyorum ki seni((( benim test 2 cizgi gosterim sonunda adet oldugum da olmustu 2 kere, o daha kotu cok sevinmistik esime de surpriz yapmistim hatta, psikolojim bozulmustu resmen. Ama yine de oes etmek yok, daha senin bata da var, dur bakalim, insallah gec yumurtlamissindir.O kadar üzgünüm ki anlatamam. Eşimden gizli yaptım sabah görüp ümitlenmesin diye. Yaptım ve evden çıkana kadar gözüm sürekli testteydi. Hatta o kadar uğraştım çaktırmayayım diye ama yüzüm düşmüş ki eşim hemen sordu neyin var diye. Söylemedim. Daha gece yatmadan konuşmuştuk ağrı kesici falan içme bebek olabilir belki demişti. İçime içime aktı gözyaşlarım
Desteğin için sağol canım ama biliyorsun hiç belirti yok. Nasibim değilmişCanim yaaa, kiyamam, o kadar iyi anliyorum ki seni((( benim test 2 cizgi gosterim sonunda adet oldugum da olmustu 2 kere, o daha kotu cok sevinmistik esime de surpriz yapmistim hatta, psikolojim bozulmustu resmen. Ama yine de oes etmek yok, daha senin bata da var, dur bakalim, insallah gec yumurtlamissindir.
Kuzum belirtiler adetten 3-7 gun gece sonra basliyor zaten. Benim de hic bi belirtim yok, ne goguslerim sismis ne bulanma hic bi sey, ara sira kasiklarim agriyor adet olacakmis gibi.Desteğin için sağol canım ama biliyorsun hiç belirti yok. Nasibim değilmiş((
Kuzum yumurtlama döneminde tek çalışma oldu benim. O yüzden de bu kadar umutsuzum. Ama seni dinliycem ve bat tarihime kadar bekliycem.Kuzum belirtiler adetten 3-7 gun gece sonra basliyor zaten. Benim de hic bi belirtim yok, ne goguslerim sismis ne bulanma hic bi sey, ara sira kasiklarim agriyor adet olacakmis gibi.
Kahve lekelenme gelince dr gittim 6 sinda iliski oldu en son 12 sinde 6 gun sonra kan negatif çıktı bitti dünde akıntı gelfi kahveli beyax acaba yumurtladimmj yoksa başka bişey miTam anlayamadim kuzum, testi betaber olduktan 6 gun sonra mi verdin? Bat ne zaman? Idrar testi yaptin mi?
Kahve rengi leke gelince de yumurtlamis ola bilirsin, bazen catlayinca da oyle oluyor, bat ne zamandi senin?Kahve lekelenme gelince dr gittim 6 sinda iliski oldu en son 12 sinde 6 gun sonra kan negatif çıktı bitti dünde akıntı gelfi kahveli beyax acaba yumurtladimmj yoksa başka bişey mi
Bu ay 10 agustos çok erken 26 si idi yumurtlamaKahve rengi leke gelince de yumurtlamis ola bilirsin, bazen catlayinca da oyle oluyor, bat ne zamandi senin?
Kuzum ya sana zahmet bi ateşini ölçermişim :) hamile kadınların ateşi olurmuş merak ettim kaç çıkacak senin vücut ısın ?1 ci etapi atlattim, gectim 2 ciye, keseyi de goreyim tam rahatlarim artik, hep dua edicem kuzum, insallah senden de alalim guzel haber.
Kuzum kaç gün var adetineBöyle çıktı gebelik testim
Oylemi oluyormus bilmiyordum, ama gece esim bana sicaksin atesin var gibi dedi olcmedim ama, simdi olctum 36.5. Koltuk altinnan olcmem gerekti dimi?Kuzum ya sana zahmet bi ateşini ölçermişim :) hamile kadınların ateşi olurmuş merak ettim kaç çıkacak senin vücut ısın ?
Aynen canım koltuk altı demekki doğru değilmiş ya eşim banada diyor ateşin var ateşin var sıcaksın diye ama ateş ölçer 36.2 filan diyorOylemi oluyormus bilmiyordum, ama gece esim bana sicaksin atesin var gibi dedi olcmedim ama, simdi olctum 36.5. Koltuk altinnan olcmem gerekti dimi?
Daha bata cok var kuzum, yumurtan catlamis o yuzden leke olmus dige dusunuyorum, hayirlisi insallah.Bu ay 10 agustos çok erken 26 si idi yumurtlama
Daha dur hemen umitsizlesme, bat ne zamandi?Aynen canım koltuk altı demekki doğru değilmiş ya eşim banada diyor ateşin var ateşin var sıcaksın diye ama ateş ölçer 36.2 filan diyormoralim bozuluyor acaba bu Aydamı olmadı diye .
Adet niye az damla lekeli olduki hayirlisiDaha bata cok var kuzum, yumurtan catlamis o yuzden leke olmus dige dusunuyorum, hayirlisi insallah.
Senle aynı gündü ya kuzum 25 temmuz 11 temmuzda yumurtam çatladı . Aslında banada sıcak basıyor elim ayağım çok sıcak elimde aynı şeyi söylüyor ama ateş ölçer aynı şeyi söylemiyor .Daha dur hemen umitsizlesme, bat ne zamandi?
Kuzum internette arastirdim koltuk alti olculmuyormus, popodan lazimmis))))) benim de 11 de catlmisti evet hatirladim kusura bakma canim. Yarin yapicaktin sen test dogru mu hatirliorum?Senle aynı gündü ya kuzum 25 temmuz 11 temmuzda yumurtam çatladı . Aslında banada sıcak basıyor elim ayağım çok sıcak elimde aynı şeyi söylüyor ama ateş ölçer aynı şeyi söylemiyor .
Doğru hatırlıyorsun canım . Çoçuklarda popodan diye biliyorum benKuzum internette arastirdim koltuk alti olculmuyormus, popodan lazimmis))))) benim de 11 de catlmisti evet hatirladim kusura bakma canim. Yarin yapicaktin sen test dogru mu hatirliorum?
Benimde negatiftii kuzu yanlış görmüşüm sanırımDur hemen umudini yitirme, bata daha var senin, gec yumurtlamis ola bilirsin, ben cok erken yumurtladigim icin gosterdi zaten.
dünkü teste 7 bugün 6 ama test yaptım dünkü gibi çıkmadı yanlış oldu sanırımKuzum kaç gün var adetine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?