Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dur hemen umudini yitirme, bata daha var senin, gec yumurtlamis ola bilirsin, ben cok erken yumurtladigim icin gosterdi zaten.
O kadar üzgünüm ki anlatamam. Eşimden gizli yaptım sabah görüp ümitlenmesin diye. Yaptım ve evden çıkana kadar gözüm sürekli testteydi. Hatta o kadar uğraştım çaktırmayayım diye ama yüzüm düşmüş ki eşim hemen sordu neyin var diye. Söylemedim. Daha gece yatmadan konuşmuştuk ağrı kesici falan içme bebek olabilir belki demişti. İçime içime aktı gözyaşlarım

Canim yaaa, kiyamam, o kadar iyi anliyorum ki seni((( benim test 2 cizgi gosterim sonunda adet oldugum da olmustu 2 kere, o daha kotu cok sevinmistik esime de surpriz yapmistim hatta, psikolojim bozulmustu resmen. Ama yine de oes etmek yok, daha senin bata da var, dur bakalim, insallah gec yumurtlamissindir.

Desteğin için sağol canım ama biliyorsun hiç belirti yok. Nasibim değilmiş((

Desteğin için sağol canım ama biliyorsun hiç belirti yok. Nasibim değilmiş((
Kuzum belirtiler adetten 3-7 gun gece sonra basliyor zaten. Benim de hic bi belirtim yok, ne goguslerim sismis ne bulanma hic bi sey, ara sira kasiklarim agriyor adet olacakmis gibi.

Kuzum belirtiler adetten 3-7 gun gece sonra basliyor zaten. Benim de hic bi belirtim yok, ne goguslerim sismis ne bulanma hic bi sey, ara sira kasiklarim agriyor adet olacakmis gibi.
Kuzum yumurtlama döneminde tek çalışma oldu benim. O yüzden de bu kadar umutsuzum. Ama seni dinliycem ve bat tarihime kadar bekliycem.

Tam anlayamadim kuzum, testi betaber olduktan 6 gun sonra mi verdin? Bat ne zaman? Idrar testi yaptin mi?
Kahve lekelenme gelince dr gittim 6 sinda iliski oldu en son 12 sinde 6 gun sonra kan negatif çıktı bitti dünde akıntı gelfi kahveli beyax acaba yumurtladimmj yoksa başka bişey mi

Kahve lekelenme gelince dr gittim 6 sinda iliski oldu en son 12 sinde 6 gun sonra kan negatif çıktı bitti dünde akıntı gelfi kahveli beyax acaba yumurtladimmj yoksa başka bişey mi
Kahve rengi leke gelince de yumurtlamis ola bilirsin, bazen catlayinca da oyle oluyor, bat ne zamandi senin?

1 ci etapi atlattim, gectim 2 ciye, keseyi de goreyim tam rahatlarim artik, hep dua edicem kuzum, insallah senden de alalim guzel haber.
Kuzum ya sana zahmet bi ateşini ölçermişim :) hamile kadınların ateşi olurmuş merak ettim kaç çıkacak senin vücut ısın ?

Kuzum ya sana zahmet bi ateşini ölçermişim :) hamile kadınların ateşi olurmuş merak ettim kaç çıkacak senin vücut ısın ?
Oylemi oluyormus bilmiyordum, ama gece esim bana sicaksin atesin var gibi dedi olcmedim ama, simdi olctum 36.5. Koltuk altinnan olcmem gerekti dimi?

Oylemi oluyormus bilmiyordum, ama gece esim bana sicaksin atesin var gibi dedi olcmedim ama, simdi olctum 36.5. Koltuk altinnan olcmem gerekti dimi?
Aynen canım koltuk altı demekki doğru değilmiş ya eşim banada diyor ateşin var ateşin var sıcaksın diye ama ateş ölçer 36.2 filan diyor moralim bozuluyor acaba bu Aydamı olmadı diye .

Aynen canım koltuk altı demekki doğru değilmiş ya eşim banada diyor ateşin var ateşin var sıcaksın diye ama ateş ölçer 36.2 filan diyor moralim bozuluyor acaba bu Aydamı olmadı diye .
Daha dur hemen umitsizlesme, bat ne zamandi?

Daha dur hemen umitsizlesme, bat ne zamandi?
Senle aynı gündü ya kuzum 25 temmuz 11 temmuzda yumurtam çatladı . Aslında banada sıcak basıyor elim ayağım çok sıcak elimde aynı şeyi söylüyor ama ateş ölçer aynı şeyi söylemiyor .

Senle aynı gündü ya kuzum 25 temmuz 11 temmuzda yumurtam çatladı . Aslında banada sıcak basıyor elim ayağım çok sıcak elimde aynı şeyi söylüyor ama ateş ölçer aynı şeyi söylemiyor .
Kuzum internette arastirdim koltuk alti olculmuyormus, popodan lazimmis))))) benim de 11 de catlmisti evet hatirladim kusura bakma canim. Yarin yapicaktin sen test dogru mu hatirliorum?

Kuzum internette arastirdim koltuk alti olculmuyormus, popodan lazimmis))))) benim de 11 de catlmisti evet hatirladim kusura bakma canim. Yarin yapicaktin sen test dogru mu hatirliorum?
Doğru hatırlıyorsun canım . Çoçuklarda popodan diye biliyorum ben yanlış biliyorum demekki . Kaç olması gerekmiş peki canım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…