10.gundeki koyuydu
11.gun test yapamadim.
12.gun de silik cikti.
Benim erken catliyo
MerhabaArkadaşlar 3-4 aydır hamile kalmaya çalışıyorum.
Bu ay: sat 27 haziran - bat ise siklusumdan dolayı 27 temmuz.
Ancak bazı aylar Reglim 1-2 gün ileri atabiliyor.
Bu sebeple eczaneden ovulasyon testi alayım bi bakayım ne durumdayım dedim.
2 günde 3 test yaptım ve T çizgisi git gide koyu çıktı. Normalde ovulasyon günüm geçti sanıyordum. Geçse ikinci çizgi hiç çıkmazdı sanırım.
Acaba geç mi yumurtluyorum?
Bu durumda olanlar var mı?
Hamile kalmak için testte nasıl bir görüntü oluşmasını beklemeliyim?
Kuzum çok mutlu ettin beni bu haberle inşallah kan sonuçlarında beklediğimiz gibi çıkar bende cuma gideceğim kan vermeye .
Hadi insallah kuzum guzel haberle donersin.Kuzum çok mutlu ettin beni bu haberle inşallah kan sonuçlarında beklediğimiz gibi çıkar bende cuma gideceğim kan vermeye .
İnşallah tatlım ikimizde :) sen verdinmi kan ? Sonuçlardan mutlaka haberdar et beni :)Hadi insallah kuzum guzel haberle donersin.
Evet kuzum verdim ve simdi aldim sonucu. 53.29 cikmisİnşallah tatlım ikimizde :) sen verdinmi kan ? Sonuçlardan mutlaka haberdar et beni :)
Ay canım nasıl mutlu oldum çok şükür rabbim sağlıklı bir gebelik nasip eder inşallah :) banada dua et hamile anneEvet kuzum verdim ve simdi aldim sonucu. 53.29 cikmis
1 ci etapi atlattim, gectim 2 ciye, keseyi de goreyim tam rahatlarim artik, hep dua edicem kuzum, insallah senden de alalim guzel haber.Ay canım nasıl mutlu oldum çok şükür rabbim sağlıklı bir gebelik nasip eder inşallah :) banada dua et hamile anne
Malesef hayir. Sadece 10.gun iliski oldu..onla da tutmaz sanirim. Her ay boyle oluyo ogunlerde bisi cikiyo birliktelik olmuyo. Sinir oluyorum.Canim benim de aynen oyle oldu, 11 ci gunde pik oldu, 12 ci gunde silik ve dr gittim catlamis dedi. Degerlendire bildiniz mi o gunleri?
Ciddi misin. Ben yapmiyorum ya o kadar sure. Benim bi de regl cok uzun suruyo 8 10 gun arasi yogun olmasa da akinti seklinde gelmeye devam ediyor. Son 1yildir bu sekilde. Onceden 5gunde bitiyodu. Bi sonraki regl de dedigin gibi yaomaya calisayim. Acikcasi siliklesemeye baslayinca birakiyorum test yapmayi ben.10. Gündeki bile acık benimkilere göre tatlım benim bile hala pik olmadı ne zaman yumurtladığını anlaman için adet bitimi testlere başlayıp bi dahaki adetine kadar yapmalısın o çizgiler kopkoyu oluyo yumurtlamadan bence testlere devam et belki tekrar koyulaşır benim adet bitimi çift çizgi çıkmaya başladı fakat 15. Gün bariz bi çift çizgi oluşmaya başladı hala da pik yakalaymadım
Benim de adetim 7-8 gun devam ediyor, ama ben 5 ci gunden test yapmaya basladim ve 11 ci gunumde pik oldu ve catladi. Ben erken yumurtluyormusum demek ki.Ciddi misin. Ben yapmiyorum ya o kadar sure. Benim bi de regl cok uzun suruyo 8 10 gun arasi yogun olmasa da akinti seklinde gelmeye devam ediyor. Son 1yildir bu sekilde. Onceden 5gunde bitiyodu. Bi sonraki regl de dedigin gibi yaomaya calisayim. Acikcasi siliklesemeye baslayinca birakiyorum test yapmayi ben.
Bu ay aralıksız yaptım hatta koyu görünce 3 saatte bir yaptığımda oldu geçen ay ben kaçırdımCiddi misin. Ben yapmiyorum ya o kadar sure. Benim bi de regl cok uzun suruyo 8 10 gun arasi yogun olmasa da akinti seklinde gelmeye devam ediyor. Son 1yildir bu sekilde. Onceden 5gunde bitiyodu. Bi sonraki regl de dedigin gibi yaomaya calisayim. Acikcasi siliklesemeye baslayinca birakiyorum test yapmayi ben.
Tecrübe sahibi değilim ama en doğrusu 1-2 gün içinde tekrarlaman ve aynı çıkarsa kan testi canım. Yada direk kan testi. Batına kaç gün var?Kızlar merhaba merak edip hamilelik testi yaptım bu sabah üzerinden baya zaman geçtikten sonra bi baktımki çok çok silik ışığa tutulduğunda görebileceğin bi çizgi var sizce nedir? Başınıza geldimi hiç
7 gün fLan varTecrübe sahibi değilim ama en doğrusu 1-2 gün içinde tekrarlaman ve aynı çıkarsa kan testi canım. Yada direk kan testi. Batına kaç gün var?
Benim 8 gun kala ogle cikti canim, bu gun 6 gun var ve daha koyu, sen sabah yine yap ve kiyasla. Insallah hamilesinKızlar merhaba merak edip hamilelik testi yaptım bu sabah üzerinden baya zaman geçtikten sonra bi baktımki çok çok silik ışığa tutulduğunda görebileceğin bi çizgi var sizce nedir? Başınıza geldimi hiç
Canım vallahi inşallah öleyimdir ama okadar silikki sana anlatamam seninkide öylemiydiBenim 8 gun kala ogle cikti canim, bu gun 6 gun var ve daha koyu, sen sabah yine yap ve kiyasla. Insallah hamilesin
Evet kuzum, hatta resmini attim kimse goremedi)) sabah yap sen yine.Canım vallahi inşallah öleyimdir ama okadar silikki sana anlatamam seninkide öylemiydi
Sabahta korkuyorum açıkcasıı negatif olur diye korkuyorumEvet kuzum, hatta resmini attim kimse goremedi)) sabah yap sen yine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?