Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba
Benim de SAT 26 Haziran, bende bu ay ovulasyon takibi yaptım. 12. gün çizgi koyuydu ve biz o günü ve sonraki günü değerlendirdik. Ben test yapmaya devam ettim ve 17. gün en koyusunu yakaladım. Yani geç yumurtluyormuşum. Eğer 12. günden sonra test yapmayı bıraksaydım kaçıracakmışım.Senin de öyle olmuş olabilir.

Canim benim de aynen oyle oldu, 11 ci gunde pik oldu, 12 ci gunde silik ve dr gittim catlamis dedi. Degerlendire bildiniz mi o gunleri?
Malesef hayir. Sadece 10.gun iliski oldu..onla da tutmaz sanirim. Her ay boyle oluyo ogunlerde bisi cikiyo birliktelik olmuyo. Sinir oluyorum.

Ciddi misin. Ben yapmiyorum ya o kadar sure. Benim bi de regl cok uzun suruyo 8 10 gun arasi yogun olmasa da akinti seklinde gelmeye devam ediyor. Son 1yildir bu sekilde. Onceden 5gunde bitiyodu. Bi sonraki regl de dedigin gibi yaomaya calisayim. Acikcasi siliklesemeye baslayinca birakiyorum test yapmayi ben.

Benim de adetim 7-8 gun devam ediyor, ama ben 5 ci gunden test yapmaya basladim ve 11 ci gunumde pik oldu ve catladi. Ben erken yumurtluyormusum demek ki.

Bu ay aralıksız yaptım hatta koyu görünce 3 saatte bir yaptığımda oldu geçen ay ben kaçırdım

Kızlar merhaba merak edip hamilelik testi yaptım bu sabah üzerinden baya zaman geçtikten sonra bi baktımki çok çok silik ışığa tutulduğunda görebileceğin bi çizgi var sizce nedir? Başınıza geldimi hiç

Tecrübe sahibi değilim ama en doğrusu 1-2 gün içinde tekrarlaman ve aynı çıkarsa kan testi canım. Yada direk kan testi. Batına kaç gün var?

Benim 8 gun kala ogle cikti canim, bu gun 6 gun var ve daha koyu, sen sabah yine yap ve kiyasla. Insallah hamilesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…