Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
37 olmaliymis dige okudum. Ve sabah erkenden yataktan kalkmadan olcmek lazimmis.
Sabah öyle yaptım yataktan kalkmadan ölçtüm 36.2 çıktı neyse beklemek zorundayım yarını kuzum sende yarın sabah bi ölçermişim benim için ateşini

Kuzum internette arastirdim koltuk alti olculmuyormus, popodan lazimmis))))) benim de 11 de catlmisti evet hatirladim kusura bakma canim. Yarin yapicaktin sen test dogru mu hatirliorum?
Doğru hatırlıyorsun canım . Çoçuklarda popodan diye biliyorum ben yanlış biliyorum demekki . Kaç olması gerekmiş peki canım ?
Popo değil dil altı sabah yataktan kalkmadan ölçülüyo diye biliyorum bayanlar iyi araştırın 37leri bulmaya bilir normalde 36.2 falan geliyorsa 36.7 gibi bi artış oluyor ben bu ateş konusunu araştırmıştım

Ölçtüm kuzum dil altı 37 çıktı . Ama sabah yataktan kalkar kalkmaz ölçemedim .

Gün içinde vücut ısısı değişebiliyomuş ama sabah yataktan kalkmadan ölçtüğün önemliymiş sanırım yarın sabah bakarsın bide canım
Öyle yapıyım canım gelçi onada gerek kalmiğcak akşam kan vermeye gideceğiz :) dua edin benim için

Ogle miii, ay hadi insallah hamilesin sen de canimmm
Kuzum biz yarını bekliyemeyeceğiz akşam kan vermeye gidiyoruz dua et benim için canım :) çok heyecanlandım birden . Bu arada akıntın varmıydı senin canım ne gibi belirtilerin var ?

Kuzum biz yarını bekliyemeyeceğiz akşam kan vermeye gidiyoruz dua et benim için canım :) çok heyecanlandım birden . Bu arada akıntın varmıydı senin canım ne gibi belirtilerin var ?
Hic bi belirtim yok canim, zaten olamazda, belirtiler genelde adeti gectikten sonra oluyor. Sari akintim var azcik. Hadi aksama iyi haberle gel kuzum mutlaka yaz dua ediyorum senin icin.

Hic bi belirtim yok canim, zaten olamazda, belirtiler genelde adeti gectikten sonra oluyor. Sari akintim var azcik. Hadi aksama iyi haberle gel kuzum mutlaka yaz dua ediyorum senin icin.
Sağol kuzum inşallah okadar çok ihtiyacımız varki bi meleğe .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…