Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben dün test alamadım kızlar. Zaten alsam da sonuç negatif biliyorsunuz. Bugün alıcam bakalım yarın sabah yapıcam son umut

Bebekkk brnim hamilelik testiiydi o ama yumurtlama değil
Evet ben de hamilelik testini diyorum, ovulyasyon testini pik olan gune kadar yapmistim, 5 gun sonra basladim gebelik testine her gun yaptim tek cizgiydi ve 8 gun kala adetime cokkk silik 2 ci cizgi oldu ertesi gun yine yaptim biraz koyulasmisti ve kan verdim o zaman. Yani sabah ilk idrarlar yapmamistim aksam yapmistim.

Kizlar hayal bi cizgi görüyorum sizce de varmi LeylaJ cnm bakarmisin gebelik testi

Eklentiler

• 20180720_105345.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 80
İşte benim ertesi gün çıkmadı hiç bişi

canım bana hamilelik testlerinin fotosunu atabilirmisin peki

bata 5 gün falan var bide yumurtlamam 11 temmuzdu olsada şuan çok yeni olduğu için erken :)
İlk test pozitif çıktıysa batına kadar her gün tekrarla. Batın geçtikten sonra da tabi. Battan sonra da kan testine gidersin

İlk test pozitif çıktıysa batına kadar her gün tekrarla. Batın geçtikten sonra da tabi. Battan sonra da kan testine gidersin
Yani açıkcası çıktı dediğim ççoooookk silik bir şekilde ve bayağı bir zaman sonra gördüm o silik çizgiği varla yok arası bile diyebilirizz . ertesi günde işte yaptım negatif çıkınca dedim herhalde ben yanlış gördüm yada test bozuktu falan .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…