Ben iliskiye basla derim, cunki ben ogle yaptim boyle olunca ve 2-3 gun sonra da devam ettik iliskiye. Sen adet gunune gore hesaplama yapma, mesela benim erken catliyormus, 11 ci gunde.
Evet ben de hamilelik testini diyorum, ovulyasyon testini pik olan gune kadar yapmistim, 5 gun sonra basladim gebelik testine her gun yaptim tek cizgiydi ve 8 gun kala adetime cokkk silik 2 ci cizgi oldu ertesi gun yine yaptim biraz koyulasmisti ve kan verdim o zaman. Yani sabah ilk idrarlar yapmamistim aksam yapmistim.
Evet ben de hamilelik testini diyorum, ovulyasyon testini pik olan gune kadar yapmistim, 5 gun sonra basladim gebelik testine her gun yaptim tek cizgiydi ve 8 gun kala adetime cokkk silik 2 ci cizgi oldu ertesi gun yine yaptim biraz koyulasmisti ve kan verdim o zaman. Yani sabah ilk idrarlar yapmamistim aksam yapmistim.
Yani açıkcası çıktı dediğim ççoooookk silik bir şekilde ve bayağı bir zaman sonra gördüm o silik çizgiği varla yok arası bile diyebilirizz . ertesi günde işte yaptım negatif çıkınca dedim herhalde ben yanlış gördüm yada test bozuktu falan .