Birde canım seninkilerin fotosu varmı bakabilirmiyimBen iliskiye basla derim, cunki ben ogle yaptim boyle olunca ve 2-3 gun sonra da devam ettik iliskiye. Sen adet gunune gore hesaplama yapma, mesela benim erken catliyormus, 11 ci gunde.
Bu gun alicaksan yarina birakma yap bu gun, ben aksam yatim cikmisti.Ben dün test alamadım kızlar. Zaten alsam da sonuç negatif biliyorsunuz. Bugün alıcam bakalım yarın sabah yapıcam son umut
Sabah ilk idrarla yapılır diyorlar ya ondan sabah yapıyım demiştim kuzum. Dün negatif bugün pozitif olma ihtimali var mı sence?Bu gun alicaksan yarina birakma yap bu gun, ben aksam yatim cikmisti.
Tabii ki var kuzum, benim ogle oldu zaten,Sabah ilk idrarla yapılır diyorlar ya ondan sabah yapıyım demiştim kuzum. Dün negatif bugün pozitif olma ihtimali var mı sence?
Bebekkk brnim hamilelik testiiydi o ama yumurtlama değilTabii ki var kuzum, benim ogle oldu zaten,
Evet ben de hamilelik testini diyorum, ovulyasyon testini pik olan gune kadar yapmistim, 5 gun sonra basladim gebelik testine her gun yaptim tek cizgiydi ve 8 gun kala adetime cokkk silik 2 ci cizgi oldu ertesi gun yine yaptim biraz koyulasmisti ve kan verdim o zaman. Yani sabah ilk idrarlar yapmamistim aksam yapmistim.Bebekkk brnim hamilelik testiiydi o ama yumurtlama değil
Tamam canım aldım testleri akşama yapıcamTabii ki var kuzum, benim ogle oldu zaten,
Canım var gibi gördüm ben de. Ne zaman yaptın peki?Kizlar hayal bi cizgi görüyorum sizce de varmiLeylaJ cnm bakarmisin gebelik testi
Bu sabah cnmCanım var gibi gördüm ben de. Ne zaman yaptın peki?
İşte benim ertesi gün çıkmadı hiç bişiEvet ben de hamilelik testini diyorum, ovulyasyon testini pik olan gune kadar yapmistim, 5 gun sonra basladim gebelik testine her gun yaptim tek cizgiydi ve 8 gun kala adetime cokkk silik 2 ci cizgi oldu ertesi gun yine yaptim biraz koyulasmisti ve kan verdim o zaman. Yani sabah ilk idrarlar yapmamistim aksam yapmistim.
canım bana hamilelik testlerinin fotosunu atabilirmisin pekiEvet ben de hamilelik testini diyorum, ovulyasyon testini pik olan gune kadar yapmistim, 5 gun sonra basladim gebelik testine her gun yaptim tek cizgiydi ve 8 gun kala adetime cokkk silik 2 ci cizgi oldu ertesi gun yine yaptim biraz koyulasmisti ve kan verdim o zaman. Yani sabah ilk idrarlar yapmamistim aksam yapmistim.
Peki şuanda durumun ne canım? Var mı gebelik?İşte benim ertesi gün çıkmadı hiç bişi
vallaa 2. testte negatif çıktı ama onu ilk idrarla yapmadım birazda erken olduğu için beklemek istiyorum.Peki şuanda durumun ne canım? Var mı gebelik?
Erken derken ilişkiden sonra mı erken yoksa batına mı çok var?vallaa 2. testte negatif çıktı ama onu ilk idrarla yapmadım birazda erken olduğu için beklemek istiyorum.
bata 5 gün falan var bide yumurtlamam 11 temmuzdu olsada şuan çok yeni olduğu için erken :)Erken derken ilişkiden sonra mı erken yoksa batına mı çok var?
İlk test pozitif çıktıysa batına kadar her gün tekrarla. Batın geçtikten sonra da tabi. Battan sonra da kan testine gidersinbata 5 gün falan var bide yumurtlamam 11 temmuzdu olsada şuan çok yeni olduğu için erken :)
Yani açıkcası çıktı dediğim ççoooookk silik bir şekilde ve bayağı bir zaman sonra gördüm o silik çizgiği varla yok arası bile diyebilirizz . ertesi günde işte yaptım negatif çıkınca dedim herhalde ben yanlış gördüm yada test bozuktu falan .İlk test pozitif çıktıysa batına kadar her gün tekrarla. Batın geçtikten sonra da tabi. Battan sonra da kan testine gidersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?