Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Nasıl yani?? İyileştikten sonra 14. gün yumurtlama mı? Ben 33 gün geçiyor sonra hasta oluyorum

Sızın nekdr cnm kac yollık evlsn

canım benim ikinci evliliğim
7 yasında bir kızım var
eylülde düşük yaptım istediğimiz ay oldu ama benim kanamam geç durdu
sat bat karıştı şimdi korunmuyoruz sonucu bekliyorum

Bir sonraki adet tarihimizden geriye doğru 14 gün sayıyoruz mesela ben 33 günde bir oluyorum ya 33-14: 19 yani ayın 19'unda yumurtlama tarihim.. Böyle diyorlar kafam karışıyor ya doğrusu ne
Adet olduğumuz günden sayarız 14.gün yumurtlama olur standartı budur
aki

Valla cnm bazı aylar oluyor oyle benımde testım bıtmıstı buay 18. 19. Gun yaptım negatıf cıktı karın alt kosmında hassasıyet vat adete 8 9gun var gec yumurtluyorum genelde ama ıste bıkacgun daha yapcam
Kac gunde bir adet oluyorsun peki valla bende test bitti bu ay hayir ucuzda degilki surekli ay cift cizgi insaf et

Kac gunde bir adet oluyorsun peki valla bende test bitti bu ay hayir ucuzda degilki surekli ay cift cizgi insaf et
Cnm 4aydır 27 28 gunde bır oldum bazen duzensızlesıyo buay bende tutturamadım lh yı 20.gun ıkı gun daha yapıcam sonra tekrar basa en kotu belkı hamıleyızdor gunlerı degrlendordık hep

Selam kızlar herkesin hayırlı sonuçlar alması dileğiyle....
Kasığa arada bıçak gibi girip çıkmak var yaa
Bu olay kaç gün olursa hamilelik belirtisidir
Bnm sadece ömrümde bi gün o da gün içinde iki üç kere saplandı
Bu zamana kadar hiç olmadı
Bu konuda ne düşünüyorsunuz

Cnm 4aydır 27 28 gunde bır oldum bazen duzensızlesıyo buay bende tutturamadım lh yı 20.gun ıkı gun daha yapıcam sonra tekrar basa en kotu belkı hamıleyızdor gunlerı degrlendordık hep
Valla benimde 30du ama bir kac aydir degisiyor gec olacagim galiba.testte cikmadi birsey bakalim kismet artik cikmasada denedik umudum yok ama *

Valla boyle.bir hamilelik.belirtisi hic duymadim da yasamadim da banada saplanir arada ama hamilelikten olduGunu sanMiyorum.(yinede hamileligimde bir kere yasadim ondada bes aylik felandi)

Bu ay test kullanamadım çünkü ev taşıdık yine de değerlendirdik ama kısmet bakalım

Arkadaşlar benim adet döngüm kürtajdan sonra 32-33 güne çıktı. Haliyle yumurtlama günüm de değişti. Hesabıma göre bugün yarın yumurtlama günüm. Fakat ovülasyon testi 2 defa negatif çıktı. Hiç akıntım falan da olmadı, olacak gibi de görünmüyor şimdilik. Son adet tarihimin üzerinden tam 18 gün geçti, yumurtlama günümde olmam gerekiyor. Acaba ovülasyon testi mi hatalı yolsa birkaç gün sonra mı olacağım. Kafam iyice karıştı

herkesin kafası karışık bı ovulasyon muhabbetinde.ben de bir ay 28.günde oluyorum 1 ay 24 günde bu muhtemelen ovulasyonuda öne yada geriye alıyodur. gecen ay 11.gün çift çizgi cıktı buay 8.gün felan. akıntılardan felan takip etmek lazım ama o da akıntılar bitikten sonra mı baslıyo ovulasyon yoksa devam ederken mi degerlendirmeliyz orasıda muamma.
bi de benim adet bittikten 3-4 gün sonra biraz sağ sol kasıklarım ağrıyo acıyo bişiler oluyor onada anlam veremiyorum yumurtlma desem daha erken gibi felan işte sonuç: kadın olmak çok zormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…