Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kozlar 21.gunumde dr a gıttım sag yumurtalık 20mm olmus ama kan testım de 0,20 progestrn cıktı daha yumurtlamamıs mı oluyorum gec yumurtlama sansım varmı

Kızlar iyice kafam karıştı. Bugün akıntı başladı bende ama ovülasyon testi hâlâ negatif gösteriyor. Bu ne demek oluyor?
4 gündür hergün test yapıyorum ama hep negatif sonuç Son adetim 16 Kasımdı, yani 21 gün geçmiş, çoktan yumurtlama olması gerekiyordu. Bir sonraki adetim 19 aralık.

Benımde 23.gunum akıntım da yok yumurtlama testı bakıldı kanda yumurtlama cokmadı

Aynı durum bn de de geçerli canım bugün 20.günüm akıntım var ama test negatif anlamadım bn de

Valla beNim bu ay adet bitti akinti basladi normalde birkac gun olurdu anlardim bu ay gicikligina hergun akinti vardi test yapiyordum cikmiyordu seninle ayni 20.gune kadar yaptim bitti test sonra olduysa bilemicem artik.bende 14ile16 aralik bekliyotum adeti bakalim

Kızlar çoklu uygun testlerden alın bıkmadan yapın aniden koyulaşıyor ben bi keresin de 36. Gün de gördüm adet düzensizliği olan arkadaşlar ya yumurta takibi yaptıracak yada ovu testiyle takip edecek rabbim tez zaman da nasip etsin inşallah

Vallah bende aynısını düşündüm gıcıklığına mı oluyor bunlar acabaçok sinirlerim bozuluyor insanın hevesi kaçıyor vallah ya

23.gunum hala yumurta akı kovamı akıntım olmado hala koyulasmadı cnm benım ama gunde bıkere yapıyorum kacordım mo acaba

23.gunum hala yumurta akı kovamı akıntım olmado hala koyulasmadı cnm benım ama gunde bıkere yapıyorum kacordım mo acaba
Yapmaya devam et canm yaptıklarını atma adet olduğun günde 14 gün geriye ay o gün yumurtlamışsındır gün gün telefona cek daha net görürsün

Vallah bende aynısını düşündüm gıcıklığına mı oluyor bunlar acabaçok sinirlerim bozuluyor insanın hevesi kaçıyor vallah ya
Aynen valla onlu test aldim cikmadi otuzlu alip bastan.sona yapacaksin yoksa zor gibi obur ay oyle yapacagim artik elimizi cebimize cok atacagiz bu gidisle

Yapmaya devam et canm yaptıklarını atma adet olduğun günde 14 gün geriye ay o gün yumurtlamışsındır gün gün telefona cek daha net görürsün
21.gunumde hormon testı yaptırdım yumurtlamamıs cıktım buay cnm haşa lhşer negatıf 23.gunum

Yarın 24. Gun cnm 28 29 da adet oluyorum normalde yumurtlamam dıye korkuyorum buay normalde 20 21 de yumurtlardım cok gec kaldı
Bakalım ne zaman adet olacaksın yumurtlamadan da adet olabilirsin bence geç yumurtlucan sen devM et testlere

kızlar bende de müthiş bir akıntı başladı 16.gündeyim ne alaka anlamadım kokusuz şefaff bazen çok açık sarı. ama sanki afedersin altına kaçırmıs gibi oluyor. korktum.. ovulasyon da yaptım negatif. enfeksiyo felan olabilirmi acaba diye tırsıyorum bi de o çıkar. artık isyeeeeaaaaannnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…