Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam kızlar ben de bu ay ilk kez ovulasyon testine başladım. Az evvel test yaptım ilk 5 dk içerisinde biraz silikti sonra biraz daha koyulasti. Benim şimdi ilk beş dakika içerisindeki testi mi dikkate almam lazım?

Ya kızlar bu ovülasyon testleri bozuk mu bi halta yaramıyor mu anlamadım. Hep negatif hep negatif. Çoktaaan çatlamış olmalı yumurtam o kadar da tanıyorum bedenimi. Son iki gündür de hafif akıntım var. Dün ve ondan önceki gün ikinci çizgi hafif koyu çıktı, fakat diğer çizgi kadar değil. Bugün ise ikinci çizgiyi hiç göremedim. Daha da yapmam artık yeter vallah

Bende bunu soracaktım benimki de hepnegatif idi

Hayırlı aksamlar arkadaşlar bir sorum olacakti internetten ovulasyon testleri siparis ettigimizde kargo paketinin uzerinde ne olduğu yaziyor mu acaba ??

Canım sen ne yaptın bn daha pozitifi yakalayamadım, progesteron 1.22 cıktı hâlâ yumurtlama olmamış değil mi
Valla cnm yok gıbı bugun test bıraz koyu cıktı 27.gunde bır saat bel kasım agrm oldu adet olcam sanrm ama yok sımdıde sulu akıntım bar anlayamadım sen naptın

Ben de canım 25.gün sabah yaptım koyu gibi cıktı ama anlamadım sınırımı bozdu artık gerçkten, progesteron normalmiş ama yumurtlama olmadığı zmana göre

Ben de canım 25.gün sabah yaptım koyu gibi cıktı ama anlamadım sınırımı bozdu artık gerçkten, progesteron normalmiş ama yumurtlama olmadığı zmana göre
Iste bnmde 21.gune kdr yoktu ya sındıde kasıklarım agrıyo hafıf gene adet mı olcam acaba ya

Benim geç yunurtladigimda adetim de gecikiyor canım 15 güne anca adet olurum bn

Ooo senın bayagı varmıs degerlendır mutlaka ozaman benım en gec yarın olman lazım meraktayım bayagı
Böyle oluyor genelde neden geç yumurtluyorum bilmiyorum adetim de düzensiz anlamadım gitti, doktora gittim bsy yok dedi, hormonlar da normal

Böyle oluyor genelde neden geç yumurtluyorum bilmiyorum adetim de düzensiz anlamadım gitti, doktora gittim bsy yok dedi, hormonlar da normal
Sureklımı oyle cnm benımde 4 5 ay once 3 ay boyunca 45 ve 24 gunde bır ılmstum arada bır yıl ıcınde ıkı defa gec geldıgı oluyor normalde yumurtlamam 19 21 gunde oluyor ama buay yok gıbı

Sureklımı oyle cnm benımde 4 5 ay once 3 ay boyunca 45 ve 24 gunde bır ılmstum arada bır yıl ıcınde ıkı defa gec geldıgı oluyor normalde yumurtlamam 19 21 gunde oluyor ama buay yok gıbı
Genelde 34 günde oluyorum ama geçen sene 40 gün olduğu da oldu, kaç doktora gittim bi sorun çıkmadı, soğan kürü iyi gelir mi adet düzensizliğine acaba, gecen ay 19. Gün yumurtladım, bu ay 25.gün hâlâ yok maalesef

Ama yumurtlamana gore gec oluyosun yumurtlama takıbı falan yaptırsana 35 gunu gecmıyosa adetın sıkıntı yokta gecıyosa yumurtlamayabılırsın hıc denemedım ıncır kuru de deneyebılırsın sonra sıteşerden yada yapanlardan bılgı al ıstersen sımdı dun bır saat kasık bel agrım olduya acaba yumurtladıgım ıcınmıydı sence ne olabılır

Bnde de öyle oluyor yumurtlama olmuş olabilr canım Ovulasyon testi yapsana

Bnde de öyle oluyor yumurtlama olmuş olabilr canım Ovulasyon testi yapsana
Dun yaptın uste ıkı tane uc dort saat aralıklarla boyleydı bugun anca aksam eve gıdınce yaparım cnm sılık cıkarsa yumurtlamıs olabılırı. Derım aksamı degerlendırırım zaten yarın adat olmassam belmı umutlanabılırım persembe dr a gıdene kadar dr a gıdınce yumurtlama yok derse hayallerım yıkılır

Eklentiler

• D0F85CDD-A33F-4B7E-88A5-0CBF24CE5F5B.webp
    23 KB · Görüntüleme: 73
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…