Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugün 26. günüm daha önce hiç bu kadar gecikmedi, hayırlısı olsun dört gözle bat’ı bekliyorum
Canım her ay yumurtlama günü değişiyor geçen ay 19 gün yumurtladım bu ay 25 gün oldu, yani yumurtlama olmaması problem olduğu durumlarda oluyor eğer bi sorunun yoksa teste devam et

Korkma canım bn de çok korkuyorum acaba yumurtlama olmayacak mı diye ama vücudun bi vakti var, haberdar et ne derse
Tamam cnm sagol ıste bnmde her ay akıntım olurdu yumurta akı kanda yumurtlama cıkmayınca cok korktum sımdı bılmırum ya olmadıysa ya hamıle kalamassam dıye sende kan ver en kesın o

Tamam cnm sagol ıste bnmde her ay akıntım olurdu yumurta akı kanda yumurtlama cıkmayınca cok korktum sımdı bılmırum ya olmadıysa ya hamıle kalamassam dıye sende kan ver en kesın o
Kanda işte progesterona baktirdim 1.22 cıktı şimdi yine baktiririm

Bu canım öğlen yaptığım test şimdi atabildim

Eklentiler

• 20171211_175004.webp
    3,2 KB · Görüntüleme: 90

Eklentiler

• E85EB74D-6C71-40EA-A92A-6969525AFCC2.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 95
Bak buaksamkı sılıdı bnm artk senın ıkıgune koyulasır dvm et

Canım her ay yumurtlama günü değişiyor geçen ay 19 gün yumurtladım bu ay 25 gün oldu, yani yumurtlama olmaması problem olduğu durumlarda oluyor eğer bi sorunun yoksa teste devam et

Az önce yaptım yine negatif 16sında regl olmam gerek. Günüm geçerse kan testi yaptırırım diyordum da zor tutuyorum kendimi gidip yaptırmamak için. İnşallah sabredebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…