Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bence burda ovulasyon olmuş canım bugünü değerlendir kesin hadi inşallah olur ve tutar

Bence burda ovulasyon olmuş canım bugünü değerlendir kesin hadi inşallah olur ve tutar
Olduysa yumurtlama dun tutmusmudur acaba akıntımda geldı sulu hep bugunude degerlendırıp beklemeye koyulcam hala ses seda yok battan ıyı barı

Benim bugün baya bi akıntım var fakat ovü testi negatif gösteriyor hâlâ

26. günüm canım çoktan gelmiş geçmiş olması gerekiyor. 2 haftadır hergün kullanıyorum ovü testi hep negatif çıktı. Acaba hamile olabilir miyim diye düşünmeden edemiyorum
Cnm hamılede olabılırsın yumurtlamamısta olabılırsın bnm 21. E kadar yumurtlamadım kesın kan testı taptımıstım dun koyu cıktı yarın adet olmam lazım normalde

Cnm hamılede olabılırsın yumurtlamamısta olabılırsın bnm 21. E kadar yumurtlamadım kesın kan testı taptımıstım dun koyu cıktı yarın adet olmam lazım normalde

Adetten önce ovü testinde çift çizgi çıkıyorsa hamilesin diye okudum birkaç defa. Acaba hamile misin kız? Ay çok heyecanlandım bence sen sabah direk gebelik testi yap

Adetten önce ovü testinde çift çizgi çıkıyorsa hamilesin diye okudum birkaç defa. Acaba hamile misin kız? Ay çok heyecanlandım bence sen sabah direk gebelik testi yap
Bu sabah yaptım cnm hıcbısı cıkmadıılk ıdrarımla ben gec yumurtladım dıye dusunuyorum allahım bılıyo ya bıay hamıle kalmayı cok ıstedım dogum esımın dogumgunu ve yıldonumune dekn gelır dıye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…