Bende 4 aydır deniyorum bebeğim olsun diye burdaki bütün denenenleri denedim sonuç alamadım. Çünkü benim yumurtlama günü diye bildiğim gün yumurtlama günüm değilmiş. Doktora gittim tam yumurtlama günümde oda tahlil muane herşeyi yaptı hiç bişey çıkmadı ama yumurtlama çatlama olmamış dedi ovülasyon testi önerdi bunu bi dene olmazsa gel birlikte bakarız daha çok yenisin tahlillerinde temiz çıktı dedi bende internetten 25 li ovülasyon testi aldım bu ay adetimden sonra hergün yapıcam yerimli pldupum gün değerlendiricem hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah
Kızlar merhaba bu ay ovülasyon takibi ilk defa yaptım durumu resim olarak atıyorum bugünü değerlendirdik ama emin olamadım bu kadar erken yumurtlamış olabilir miyim. Sat 22 aralık bitiş
Kızlar merhaba bu ay ovülasyon takibi ilk defa yaptım durumu resim olarak atıyorum bugünü değerlendirdik ama emin olamadım bu kadar erken yumurtlamış olabilir miyim. Sat 22 aralık bitiş
Bat 12 ocak.. ve adetlerim hep düzenli, yumurtlama günlerimi ovulasyon testiyle takip ettim kullandığım uygulamanın yazdığı tarihlerde hep yumurtladım. Hiç bi sorun yokken hala beklemedeyim. Bu aydan umudum yok çünkü hiç belirti yok sadece bir gün yumurtlama günümde inanılmaz sol kasığım battı ağrıdı, yürürken acıdı resmen. Biraz umutlanmıştım ama bir gün sürdü ve gitti. Üşüttüm sanırım. Zaten hemen belirti olmaz zannedersem.. umutlar şubatlara martlara kaldı herhalde yine
Arkadaşlar klomen ve C atlatma iğnesi tedavisi başladım evde ovulasyon testiyle yumurtanın catladigini gorurmuyum acaba yoksa iğnenin etkisiyle hep çift çizgi mi görünür bilgisi olan var mi
Merhaba arkadaşlar Allahım herkesin ne dileği varsa kabul eder insallah umudumuzu kaybetmeyelim. Bekarken adetlerim çok düzensizdi 3 ay bilemedin 6 ay da bir olurdum. Evleneli 4 ay oldu bu sırada pko olduğumu öğrendim adetlerim su an 19,20,21 gün aralıklarla değişiyor yumurtlama hesabı yapıyorum adet günüme denk geliyo yumurtlamam
nasıl hamiş olucam ben bilgisi olan beni aydınlatabilir mi ??
Merhaba arkadaslar. Allah cocuk isteyen herkese en kisa zamanda saglikli cocuklar nasip etsin insallah. Ben de bu ay yumurtlama kiti aldim ve denedim. Reglim bittikten birkac gun sonra kullanmaya basladim. Baslangic gununden itibaren 10.gun "dusuk fertilite" cikmisti, 11.gun ise direkt "en yuksek fertilite" cikti. Yani arada "yuksek fertilite" gunleri olmadi. Bu sekilde bir deneyimi olan var mi aranizda?
Merhaba kk yi uzun zamandır takip ediyorum ama katılmışlar şimdiye kısmet oldu .bende yumurtlama günümü nasıl hesaplarım bu ovü testleri nasıl yapılır hiç bir bilgim Yok adetim düzenlidir 28/29 günde bir olur kız bebek için yumurtlama günümden üç gün öncesini bulmamgerek bilginize ihtiyacım var