- 22 Aralık 2017
- 217
- 107
- 18
- 31
Merhabalar. Clearblue kullaniyorum ben, diger testlerin aksine 4 tane fertile gun tespit edebiliyor, kullanimi da cok kolay, tavsiye ederim.Kızlar ovulasyon testi için marka tavsiye edebilir misiniz sizler hangisini kullanıyorsunuz
Merhabalar. Bu sekilde cizgi olarak bilmiyorum ama benim kullandigim testte fertile olunca direkt sabit gulen yuz isareti cikiyor, onu gordukten sonra 48 saat icinde degerlendirmelisiniz diyor.Bugün yaptığım ovulasyon testim ve şeffaf uzayan akintim var yorum yaparsanız sevinirim bu günleri değerlendirmeli mıyım en son dün gece ilişki oldu
Bugün yaptığım ovulasyon testim ve şeffaf uzayan akintim var yorum yaparsanız sevinirim bu günleri değerlendirmeli mıyım en son dün gece ilişki oldu
Yarın tekrar yapın, benimde akıntımın başladığı gün böyleydi. Bu sabah akıntım çoğaldı ve 11 de yaptığım teste kopkoyu çıktı.
t çizgisi c gibi koyu olduğunda pozitif olmuş oluyor. Yani yumurta tüpe 24 saat içinde girecek demekKızlar ,
Bana yardımcı olur musunuz?
Ovulasyon testi nasıl kullanılıyo. Yani yumurtaldığımızı yumurtanın çatladığını nasıl anlarız ovulaston testiyle
t çizgisi c gibi koyu olduğunda pozitif olmuş oluyor. Yani yumurta tüpe 24 saat içinde girecek demek
Peki ne zaman ilişkiye girmek gerekiyo.
ben kendi tecrübemi aktarayım. geçen ay internette okuduğum bazı yazılardan koyulaştıktan sonraki gün çatlıyor dedikleri için ertesi gün ilişki olmuştu. Hamile kalamadım. Bu ay hatta bugün koyu çizgiyi yakaladım. Değerlendirdim. Sonraki gün geç oluyor bence koyu gördüğünüz gün ve sonraki gün olsa daha iyi olurmuş gibi geliyor şuan bana :)
Hepimiz için hayırlısı ne ise o olsun. Akıntını takip et canımBen geçen ay yaptım bi çizgi koyu diğeri ise orta koyuluktaydı. O gün ilişki oldu ama olmadı. Zaten çatlatma iğnesi vurunmuştum. Bu ay da klomen kullanıyorum. Yine de denemek istiyorum. .Tşk ederim arkadaşım
Hepimiz için hayırlısı ne ise o olsun. Akıntını takip et canım
Peak gordukten sonra iki gun icinde. Zaten peak gorununce 48 saat orada kaliyor, yeni test yapsaniz da sonuc vermiyor. Yani peak gordukten sonra artik bir dahaki doneme kadar teste gerek olmuyor.Peki ne zaman ilişkiye girmek gerekiyo.
Hamilelik sansi kimi zaman dusuk, kimi zaman yuksek olsa da regl bittigi andan itibaren hep var. Uzun uykudan sonra yani sabah uyaninca yapilan test genellikle dogru sonuc veriyor. Testte "Low fertility" gorununce hamilelik sansi dusuk, "High fertility" gorununce hamilelik sansi yuksek, "Peak fertility" gorununce hamilelik sansi en yuksek ve 48 saatin iyi degerlendirilmesi tavsiye ediliyor.Kızlar ,
Bana yardımcı olur musunuz?
Ovulasyon testi nasıl kullanılıyo. Yani yumurtaldığımızı yumurtanın çatladığını nasıl anlarız ovulaston testiyle
Canim teşekkürler cevabın için peki akinti nasıldı bugün böyle ıdrar kaçırmış gibi sulu renksiz akintim var çamaşırımı islatiyor ve az önce yaptım testi sabahla yaptım bundan biraz koyuydu ama dune göre silik şimdiki daha siliklesti bu ne oluyor simdi
Evet canim pazar aksami daha koyuydu pazartesi biraz siliklesti bu da en son yaptığım pazartesi çatlamış mi oluyor pazartesi akintim da geldi ama kafam karıştı akıntıdan 2 3 gün sonra çatlarmış o zaman neden koyu çıkmadı onu da anlayamadimCanım kaçıncı günde başladın teste koyu gördüğün gün kaçıncı günüydü. Pik yapmış düşüşe geçmiş gibi anladım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?