- 22 Kasım 2017
- 587
- 203
- 18
Yok valla normalde sabah olmam lazımdıCanımm nasılsın. Var mı gelen giden. Yoktur inşalalh![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok valla normalde sabah olmam lazımdıCanımm nasılsın. Var mı gelen giden. Yoktur inşalalh![]()
İnşallah olmazsın canım. Benimkisi geldi şimdiYok valla normalde sabah olmam lazımdı![]()
Hadiya çok üzüldüm inşallah bidaki aya hamile kalırsın inşallah bende adet olmamİnşallah olmazsın canım. Benimkisi geldi şimdi![]()
Ağrın falan varmıydı adet ağrinİnşallah olmazsın canım. Benimkisi geldi şimdi![]()
Bu normal gebelik testi degilmi ovulasyon testi çubuk şeklinde oluyoKızlar merhaba bu ay ovülasyon takibi ilk defa yaptım durumu resim olarak atıyorum bugünü değerlendirdik ama emin olamadım bu kadar erken yumurtlamış olabilir miyim. Sat 22 aralık bitiş
Yok canım buda ovülasyon testi laboquik di galiba markasıBu normal gebelik testi degilmi ovulasyon testi çubuk şeklinde oluyo
İnşallah canım. Sen de olmazsın inşallah. Hiç adet ağrım falan yoktu yaa bi anda geliverdi bu gün. Kısmett değilmiş. Önümüzdeki aylarda olur inşallahHadiya çok üzüldüm inşallah bidaki aya hamile kalırsın inşallah bende adet olmam![]()
Inşallah benimde hafif var ağrım ve belim ağrıyo sanki oldm olucamİnşallah canım. Sen de olmazsın inşallah. Hiç adet ağrım falan yoktu yaa bi anda geliverdi bu gün. Kısmett değilmiş. Önümüzdeki aylarda olur inşallah![]()
Innovıta kullandm ben memnunum cnmKızlar ovulasyon testi için marka tavsiye edebilir misiniz sizler hangisini kullanıyorsunuz
Sağol canım ben de bakayım ondan alırımInnovıta kullandm ben memnunum cnm