Eğer bugün daha koyuysa henüz yumurtan çatlamamış demektir. Dünü değerlendirdiysen ya sabaha ya da yarın akşama bırakılabilir diye düşünüyorum. Yumurtan çatlasa da şu an içerde sperm var çünkü ama 24-36 saat yaşadığı için yumurta eğer imkan varsa sabahı değerlendir bence. Dün gece ilişki olduğu için sperm kalitesi bu gece düşük olur muhtemelen.Selam kızlar bende yeni katıldım aranıza Rabbim herkesin gönlünden geçen güzellikleri hayırlısı ile nasip etsin inşallah . Bu ay ovulasyon testi yapmaya başladım bende bugün 18. Günüm dün pozitif çıkmıştı değerlendirdik ama bugünkü testim dünden daha koyu bugünü de değerlendirmeli miyim sizce kararsız kaldım ne yapmalıyım? Fotoğraf yükleyemedim hata veriyor. Tecrübe sahibi arkadaşlarımdan yardım istiyorum
Bunu bende bi yerde okumuştum canm emin olamadım ve danışmak istedim ne yapmalıyım diye . Boş geçmektense sabaha değerlendirmek daha iyi olacak sankiEğer bugün daha koyuysa henüz yumurtan çatlamamış demektir. Dünü değerlendirdiysen ya sabaha ya da yarın akşama bırakılabilir diye düşünüyorum. Yumurtan çatlasa da şu an içerde sperm var çünkü ama 24-36 saat yaşadığı için yumurta eğer imkan varsa sabahı değerlendir bence. Dün gece ilişki olduğu için sperm kalitesi bu gece düşük olur muhtemelen.
Canım yumurtlama olması İçin en az ikisinin de aynı koyulukta olması gerek bildiğim kadarıyla. Daha 2 gün var tahmini ovulasyona silik olması normal. İki üç gün içinde koyuyu görürsün inşallah.Kızlar ovulasyom sürekli silik çıkıyor tam ovulasyon gunum 6 sı . Sorum su çizgi silik olarak hamıle kalan var mı? Yoksa yumurtlamıyor muyum????
Yumurtlaman adetten 14 gün önce oluyor. İnşallah olmazsın.Kızlar merhaba benm bugün adet günümdü olmafım 28 günde oluyorm.bu ay ovulasyon da denedim 18.gün çift çizgiyi yakaladm ertesi günn silik çıktı değerlendrdk ben şimdi yumurtlamadan kaç gün sonra adet olmalıyım ??tabi inş olmam
Canım bende 17. Gün yakaladım koyu 2 çizgiyi ertesi gün yani 18. Gündaha koyu çıktı hatta .19. Gün silikleşti testim bitmişti 19. Günden sonra takip edemedim ama ihtimallere karşı değerlendiriyorum .kızlar bin kere yazdgm içn artk biliyosnz ovülsyn testi kllanıyorm . 20. gün koyu çıktı test ve eczacı yumurta olstgnu söyledi 36 saat içinde pik yapar dedi. snra bn günleri değerlendirdim snra silijkleşti dedim tamam çatladı. snrasında bgn 24. gün dün akşam yaptm test yine pozitif. sabah yaptm yne pozitf braz önce yaptm t cizgisi c den daha koyu yani yine pozitif ne yapacagmı bilmiyorum yoksa yumurtlama olmuyor mu bende nolur yardm edinnnn
Farklı konularda da 2 defa pozitif gören ve ayda 2 defa yumurtlama olduğunu söyleyen arkadaşlar vardı umarım bi sıkıntın yoktur herşey yolundadırkızlar bin kere yazdgm içn artk biliyosnz ovülsyn testi kllanıyorm . 20. gün koyu çıktı test ve eczacı yumurta olstgnu söyledi 36 saat içinde pik yapar dedi. snra bn günleri değerlendirdim snra silijkleşti dedim tamam çatladı. snrasında bgn 24. gün dün akşam yaptm test yine pozitif. sabah yaptm yne pozitf braz önce yaptm t cizgisi c den daha koyu yani yine pozitif ne yapacagmı bilmiyorum yoksa yumurtlama olmuyor mu bende nolur yardm edinnnn
iki defa yumurtlama olur muFarklı konularda da 2 defa pozitif gören ve ayda 2 defa yumurtlama olduğunu söyleyen arkadaşlar vardı umarım bi sıkıntın yoktur herşey yolundadır
. bnm silikleşti snra tekrar. snra tekrar silikleşti snra tekrar koyuCanım bende 17. Gün yakaladım koyu 2 çizgiyi ertesi gün yani 18. Gündaha koyu çıktı hatta .19. Gün silikleşti testim bitmişti 19. Günden sonra takip edemedim ama ihtimallere karşı değerlendiriyorum .
Evet oluyor canım çok araştırdığım için doktor sitelerinde de okumuştumiki defa yumurtlama olur mu
hımmmm. inşallah hamileyimdir de onihtimal de var diyosun. ne yapsam ya bu günleri de değerlendirsem miEvet oluyor canım çok araştırdığım için doktor sitelerinde de okumuştum
Elinde testin varsa hâlâ takip et canm adete yakın dönemde de koyu çift çizgi çıkıyormuş hamilelik olduğundahımmmm. inşallah hamileyimdir de onihtimal de var diyosun. ne yapsam ya bu günleri de değerlendirsem mi
elimde test var deneyecegim canım. allah razı olsunE
Elinde testin varsa hâlâ takip et canm adete yakın dönemde de koyu çift çizgi çıkıyormuş hamilelik olduğunda
Rica ederim canm Rabbim hayırlısı ile nasip etsin isteyen herkese inşaallahelimde test var deneyecegim canım. allah razı olsun
Adet tarihini 2 ye böl. 32/2. Yani adet 1.gününü 1 kabul ederek 14-15-15-17 ve 18. Gün olursa iyi olurbana da yardımcı olur musunuz kızlar?
bir önceki adetim 1mart-6mart arasıydı.şimdi ise 2 nisanda adet oldum adetim devam ediyor.ortalama 6 gün adet oluyorum.döngü ise 32 gün sürüyor.bu telefondaki uygulamalardan kullanıyorum.şimdi benim yumurtlama vs dönemim nedir? çocuk denemeye başlıcaz eşimle artık hangi güne denk getirmem lazım
Döngünün 18. Gününü gösteriyor olmalı uygulama ama kesin bişey değil bu değişebilir tabii ki imkanın varsa ovulasyon testi ile yada ateş ölçme ile takip edebilirsin aynı zamanda akıntını da gözlemle canmbana da yardımcı olur musunuz kızlar?
bir önceki adetim 1mart-6mart arasıydı.şimdi ise 2 nisanda adet oldum adetim devam ediyor.ortalama 6 gün adet oluyorum.döngü ise 32 gün sürüyor.bu telefondaki uygulamalardan kullanıyorum.şimdi benim yumurtlama vs dönemim nedir? çocuk denemeye başlıcaz eşimle artık hangi güne denk getirmem lazım
Ateş ölçme nasıl oluypr? Bir de o tarihlerde hergün mü denemek gerekiyorDöngünün 18. Gününü gösteriyor olmalı uygulama ama kesin bişey değil bu değişebilir tabii ki imkanın varsa ovulasyon testi ile yada ateş ölçme ile takip edebilirsin aynı zamanda akıntını da gözlemle canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?