- 2 Nisan 2018
- 99
- 94
- 3
Örneğin yumurtlama gününden bir gün önce ateş normal seyrinden 0.2 derece gibi bir düşüş gösterir. O zaman yarın yumurtlama gününüz olduğu anlaşılır.ve ateşin düşüş gösterdiği gece ilişki olmalıki yumurta çatladığında spermle buluşursa hamile kalma olasılığı da artar.Ateş ölçme nasıl oluypr? Bir de o tarihlerde hergün mü denemek gerekiyor
Çok teşekkür ederimÖrneğin yumurtlama gününden bir gün önce ateş normal seyrinden 0.2 derece gibi bir düşüş gösterir. O zaman yarın yumurtlama gününüz olduğu anlaşılır.ve ateşin düşüş gösterdiği gece ilişki olmalıki yumurta çatladığında spermle buluşursa hamile kalma olasılığı da artar.
Rica ederim Rabbim bu mübarek günlerde bütün dualarımızı kabul etsin inşaallahÇok teşekkür ederim
Biraz daha bekle bi kaç güne çıkar çıktıktan sonra o gün ve bi sonraki günü değerlendir insllah olurKızlar yorumunuz
değerlendir ben öyle duydum gerçi ben degerlendirdimde ise yaramadıSelam kızlar bende yeni katıldım aranıza Rabbim herkesin gönlünden geçen güzellikleri hayırlısı ile nasip etsin inşallah . Bu ay ovulasyon testi yapmaya başladım bende bugün 18. Günüm dün pozitif çıkmıştı değerlendirdik ama bugünkü testim dünden daha koyu bugünü de değerlendirmeli miyim sizce kararsız kaldım ne yapmalıyım? Fotoğraf yükleyemedim hata veriyor. Tecrübe sahibi arkadaşlarımdan yardım istiyorum
Canım bence ovülasyon testine göre hareket et geçen ay ben uygulamaya göre hareket ettim olmadı bu ay ovülasyon testiyle deniyorumSelam kızlar Aranıza yeni katıldım. 10 aydık bebek istiyorum ama bir türlü tutmadı. Korunmayı bıraktıktan iki ay sonra doktora gittim hormon testi yaptı ve ultrasonla baktı herşey normal 1 seneye kadar yolu var dedi. Telefonuma oluvasyon uygulaması indirdim günleri hesaplıyor yumurtlama gününü kaçırmamak için ama doktorun dediği tarihle o uymuyor. Bu ay da internetten yumurtlama testi aldım çift çizgiyi 3gün boyunca yakaladım ama o tarih ne uygulamadaki tarihle de ne de doktorun hesapladığı tarihle uyuyor. Stres yapmama çalıştıkça çok stresleniyorum. Ne yapmam gerekiyor bilmiyor. Bütün bunların öncesinde de 15gün boyunca soğan kürü uyguladım ama bir işe yaramadı
Malesef tutmadı bu ayda artık testte uygulamada günde takip etmicem elinde olmadan kafaya takmaya başladım. Sen ne zamandır deniyorsun canım?Canım bence ovülasyon testine göre hareket et geçen ay ben uygulamaya göre hareket ettim olmadı bu ay ovülasyon testiyle deniyorum
Hamile olabilirsin canjm inşeALLAHbenimde adetime 5 gün kaldı ovulasyon testi yaptım sonuc resimdeki gibi sizce ???bu durumu yasayan varmı
nasıl hamile oluyor ki anlayamadım benmde adetime 2 gün var mesela dün ovulasyon testi yaptm aynı hanımefendininki gibi çıktı bide gebelik testi yaptım negatif çıktı. gebelikle ovulasyon arasında fark oluyor mu acaba ?Hamile olabilirsin canjm inşeALLAH
Günaydın canim allah evladını sağ salim kucağına almayi nasip etsin bi kaç sorum olucak şu nasıl spermi öldürüyor ben ilk kez duydum bendede var kuruluk suyu iyi oluyodu ayrıca presed jeli araştırdım bende ama kimyasal felan diye almadım guvenemedimMerhaba kızlar. İnşallah faydam dokunur size. Biz denedik 8 ay hamıle kalamadım. Hep kötü gecti gunlerim. Ovulasyon testı aldm uc paket. Daha sonra eczaneden preseed diye spermı koruyan rahime ulaştıran bi jel aldım. Cunku bende cok kuruluk oluyordu. Su tükürük krem kayganlaştırıcı bunlar spermı öldürüyor. Preseed ise öldürmeyen bir jelmiş. Adetim gecınce belıme yakı yapıstırdım haftasonu ıkı gune yakın oyle durdum. Bol bol cevizbadem yedim. Daha sonra bir de baktım saracoglu kürü diye nette okudum havuc ve ıncır ayrı kaynatılıp suyu ıcılıyor. Birleştirilip suyu içiliyor aç karına 25 gun falan dıyor ama ben 15 gun içtim. Maydanoz nane gıbı seyler yemedım bu dönemde ödem söktüğü için... Herneyse ovulasyon testım çift çıktıgı andan ıkıncı cızgısı sılıklesmeye basladgı ana kadar düzenli ilişki yasadık preseed kullanarak. Ayaklarıma patik gecırdı esım hep ılıskıden sonra oyle yattm yarım saat 1 saat ayaklarm havada tabıkı ve idrar gelıpde kendını sıkarsın ya kaçırmamk ıcın oyle yaptm kastım yanı o durumda beklerken. Ve sonuc 4 aylık hamıleym suan kızlar. Ben hep duzenlı ılıskı yasadım 8 ay boyu ama tutmadı hangı kür işe yaradı ne yaradı bılmyorm ama hepsını yapmamın sebebi artık olmazsa aşılamaya başvuracaktık. Rabbim nasip etti kucagımızı da boş bırakmasın inşallah isteyen herkese nasıp etsin. Amin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?