Günaydın canim allah evladını sağ salim kucağına almayi nasip etsin bi kaç sorum olucak şu nasıl spermi öldürüyor ben ilk kez duydum bendede var kuruluk suyu iyi oluyodu ayrıca presed jeli araştırdım bende ama kimyasal felan diye almadım guvenemedim
Tmm canım çok tsk ederim hafta içi doktoruma gidicem bi onada sorayım önerirse bu ay onu deneyelimCanım teşekkür ederim amin. Bende okudum o yazıları ama pek inanmadım öyle olsa eczane neden satsın kı bir de siparişle getırdıler üretici firmadan o riski alabılırlee mi diye dusundum. Kesem gozuktugunde bende korktum hatta ya guzsuz sperm tasıdıysa dıye ama esıme de kecıboynuzu yedırdim o ıhtımale karsı sigara içtirmedim. Kese gozuktugunde daha bebek yokken yanı 5. Haftamda doktoruma soyledım cok korkuyorum preseedı kullandım ben kurulugum oldugu ıcın dedim. O nedir bile demedi çooookkk ıyı yapmışsııın yaptı guldu boyle ıcımı rahatlattı. O kımyasal yaşayanlar sanırım ceviz badem kecıboynuzu tuketmeyenler dıye dusundum cunku kendıne de dıkkat etmek gerekıyor
Tmm canım çok tsk ederim hafta içi doktoruma gidicem bi onada sorayım önerirse bu ay onu deneyelim
Hayırlı olsun inşallah. Düzenli ilişki derken çift çizgiyi görünce hergün mü yoksa Gün aşırı mı oldu? Kusura bakma çok merak ediyorum benim de 8 ay oldu daMerhaba kızlar. İnşallah faydam dokunur size. Biz denedik 8 ay hamıle kalamadım. Hep kötü gecti gunlerim. Ovulasyon testı aldm uc paket. Daha sonra eczaneden preseed diye spermı koruyan rahime ulaştıran bi jel aldım. Cunku bende cok kuruluk oluyordu. Su tükürük krem kayganlaştırıcı bunlar spermı öldürüyor. Preseed ise öldürmeyen bir jelmiş. Adetim gecınce belıme yakı yapıstırdım haftasonu ıkı gune yakın oyle durdum. Bol bol cevizbadem yedim. Daha sonra bir de baktım saracoglu kürü diye nette okudum havuc ve ıncır ayrı kaynatılıp suyu ıcılıyor. Birleştirilip suyu içiliyor aç karına 25 gun falan dıyor ama ben 15 gun içtim. Maydanoz nane gıbı seyler yemedım bu dönemde ödem söktüğü için... Herneyse ovulasyon testım çift çıktıgı andan ıkıncı cızgısı sılıklesmeye basladgı ana kadar düzenli ilişki yasadık preseed kullanarak. Ayaklarıma patik gecırdı esım hep ılıskıden sonra oyle yattm yarım saat 1 saat ayaklarm havada tabıkı ve idrar gelıpde kendını sıkarsın ya kaçırmamk ıcın oyle yaptm kastım yanı o durumda beklerken. Ve sonuc 4 aylık hamıleym suan kızlar. Ben hep duzenlı ılıskı yasadım 8 ay boyu ama tutmadı hangı kür işe yaradı ne yaradı bılmyorm ama hepsını yapmamın sebebi artık olmazsa aşılamaya başvuracaktık. Rabbim nasip etti kucagımızı da boş bırakmasın inşallah isteyen herkese nasıp etsin. Amin...
Her gun canım günde bır yanı 4 gun falan sürdüHayırlı olsun inşallah. Düzenli ilişki derken çift çizgiyi görünce hergün mü yoksa Gün aşırı mı oldu? Kusura bakma çok merak ediyorum benim de 8 ay oldu da
Sağol canım benimde yarın koyulaşacak gibi duruyor o zaman ben yarın başlayım pazar Pazartesi salı Çarşamba yapayım yada bugün başlayım dün ara verdik çünkü ay neler diyorum ya nolur kusura bakmaHer gun canım günde bır yanı 4 gun falan sürdü
Canım olur mu bana da arkadasım söyledi o ıkıncı cızgı sılıklestgı gunde yapın Allahın emrı bu yapacak bişey yok kı :)Sağol canım benimde yarın koyulaşacak gibi duruyor o zaman ben yarın başlayım pazar Pazartesi salı Çarşamba yapayım yada bugün başlayım dün ara verdik çünkü ay neler diyorum ya nolur kusura bakma
Çok teşekkür ederimCanım olur mu bana da arkadasım söyledi o ıkıncı cızgı sılıklestgı gunde yapın Allahın emrı bu yapacak bişey yok kı :)
Sizce nasıl kızlarSağol canım benimde yarın koyulaşacak gibi duruyor o zaman ben yarın başlayım pazar Pazartesi salı Çarşamba yapayım yada bugün başlayım dün ara verdik çünkü ay neler diyorum ya nolur kusura bakma
Canım bak tam ıdeal gundesın sımdı fto atıcam bende ısaretlemiştimSizce nasıl kızlar
Canım dün oldu o zaman bugünde deniyorum birazdan yeniden yapıcam.Olan gunleri işaretlemiştim
Bu da bu sabah ki testim biraz silikleşme olmuş sanki. Bugün çatlar diye bekliyorum yani inşallahOlan gunleri işaretlemiştim
Bugun tam zamanı canım kaçırma sakınBu da bu sabah ki testim biraz silikleşme olmuş sanki. Bugün çatlar diye bekliyorum yani inşallah
Tam zamaniiiSizce nasıl kızlar
İnşallahTam zamaniii
İnşallahTam zamaniii
Ayyyy inşallah bakalımBugun tam zamanı canım kaçırma sakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?