- 10 Mayıs 2016
- 3.587
- 6.585
- 158
Canım 15 Mayıs'ta kan verdim 0.1 çıktı bat 23-26 sı arası bişey olmalı düzensiz olduğu için bilmiyorumBu test bana pek sağlıklı gelmedi canım ya yarın sabah ki idrara kadar bekle derim olmadı kan ver ne kadar var bat a?SelanikMuhaciri
Canım kafam çok karışık bana testler bozuk gibi geliyor çünkü iki gün önce 0.1 çıktı beta hcg zannettmem bu testler doğru olsun
Canım 15 Mayıs'ta kan verdim 0.1 çıktı bat 23-26 sı arası bişey olmalı düzensiz olduğu için bilmiyorum
Bazı idrar testleri beta 5 oluncada gösteriyor kuzum arkadaşımın başına gelmişti aynı durum belki hızlı yükselmiştir umuduyla yaptım ama adet geçmeden ne kan nede test bundan sonra kesinlikle katılıyorum sana tatlım15 mayısta kanda olmayan bhcg bugün idrara geçmez ama bekle derim henüz çok erken hatalı sonuçlarla daha fazla üzülüyoruz :/
Canım kafam çok karışık bana testler bozuk gibi geliyor çünkü iki gün önce 0.1 çıktı beta hcg zannettmem bu testler doğru olsun
Gerçekten mi beklemeyi düşünüyorum tatlım ya İnan böyle daha kötü oldum testler hiç hoş durmuyor net çizgi Yok dağınık kafam karıştı en güzeli günümü bekletip kanda baktırmak dimiBen adetim bittikten iki uc gun snra test yaptrdm kan testi. Negatifti ama o ay hamileydim. Erken yaptrdysan cikmayablr canim
Gerçekten mi beklemeyi düşünüyorum tatlım ya İnan böyle daha kötü oldum testler hiç hoş durmuyor net çizgi Yok dağınık kafam karıştı en güzeli günümü bekletip kanda baktırmak dimi
Aminnn kuzum inşallah gelir Melek'lerimizBeklemek zor ama baska caremizde yok canim. Ben hamile degilim diye ilac da kullanmistim. Sen dikkat et kendine yonede canim. Hakkimizda hayirlisi olur inşallah
Canim adete ne kadar var inşallah bebegin geliyordurBu test bana pek sağlıklı gelmedi canım ya yarın sabah ki idrara kadar bekle derim olmadı kan ver ne kadar var bat a?SelanikMuhaciri
Canım net gün yok ama 23-26 sı arası bişey olmalıCanim adete ne kadar var inşallah bebegin geliyordur
Benim 8 inde çift çok koyuydu 10 unda silikleşti 15 inde kan testi yaptırdım 0.1 çıktı bugünde testler böyle canımKızlar ben 8 9 mayısta iki çizgi gördüm ve beraber oldum iki tane gebelik testim var acaba yapsam çok mu erken
Ovulasyon testi yapmış miydinCanım net gün yok ama 23-26 sı arası bişey olmalı
Gebelik Testi için silik olsa bile pozitif diyorlar amaBenim 8 inde çift çok koyuydu 10 unda silikleşti 15 inde kan testi yaptırdım 0.1 çıktı bugünde testler böyle canımbence yapma elinde dursun biraz daha geçsin ben yaptım çok pişman oldum
Bak canım böyleydi 8 i pik 10 bu silik yumurtam 10 unda çatlamıştıOvulasyon testi yapmış miydin
Benim de hemen hemen aynı çift çizik olan günler mi yakinlastiniz can biz öyle yaptık ama silik olduğu gün mu olmalıydı acabaBak canım böyleydi 8 i pik 10 bu silik yumurtam 10 unda çatlamıştı
Canım çizgi değil dağınık pembelik var sadece bence çıkması gerektiği gibi çıkmadı testlerGebelik Testi için silik olsa bile pozitif diyorlar ama
Fark etmiyor zaten sprm 3 gün yaşadığı için ben pikde birlikte olmuştumBenim de hemen hemen aynı çift çizik olan günler mi yakinlastiniz can biz öyle yaptık ama silik olduğu gün mu olmalıydı acaba
Bakalim ne olacak inşallah ikimizinde olur günleri Bile aynı benim 30 Mayıs ta adet olmam lazım normalde dört gözle bekliyorumFark etmiyor zaten sprm 3 gün yaşadığı için ben pikde birlikte olmuştum
Hadi bakalım hayırlısı hakkımızda canımBakalim ne olacak inşallah ikimizinde olur günleri Bile aynı benim 30 Mayıs ta adet olmam lazım normalde dört gözle bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?