sana da hayırlı ramazanlar bu ayı testtiz gün aşırı ilişkiyle geç önümüzdeki ay 9.Gün başla her gün düzenli test yap ovulasyon testiyle ilk ayim genelde kasık ağrısı ve akıntıdan tahmin ediyorum ama her ay edemiyorum diye başladım bebiş yok kuzum olursa ilk olucak
BBal-sincap
cnm benim inş hepimizi n olur.ama senin yumurtlaman oluyorsa gün takibiyle başarı elde edebilrsin. Ben dün gittigidiyordan 50 tane lapoguick ovulasyon testi aldım .önümüzdeki ay her gün denicem beni mbugun 19.günüm ..33 günde oldum geçen ay eğer ona göre bakarsak 17.gün yumurtlamam gerekiyor
BBal-sincap
cnm benim inş hepimizi n olur.ama senin yumurtlaman oluyorsa gün takibiyle başarı elde edebilrsin. Ben dün gittigidiyordan 50 tane lapoguick ovulasyon testi aldım .önümüzdeki ay her gün denicem beni mbugun 19.günüm ..33 günde oldum geçen ay eğer ona göre bakarsak 17.gün yumurtlamam gerekiyor
hormonlardan dolayı doktorumun şüpheleri var 6 ay deneyin dedi olmazsa yumurtlama takibine almamız lazim dedi bende o 6 aylık sureyi en verimli şekilde geçirmem için lapoquick aldım netten. Her ay günün değişebilir canım yumurtlamadan sonra herkesin 14 gün olmuyormuş 16 gün olanda var en net halini önümüzdeki ay düzenli testle görürsün ama bu ay da kocanı boş bırakma
Ya benim zaten yumurtlama sorunum vardı bu ay ilk kez klomen kullandım ...acaba şimdi geçti mi yumurtlamam yoksa daha yeni mi olacak ..yarında yapayım demi kizlar