Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar az önce yaptım .ve çizgi gitmiş nerdeyse .o zaman benim yumurtlamam bundan 3 gün önce mi başlamış oluyor. ? 3 günde mi çizgi çift cikiyor
tam 3 gün demek ne kadar doğru olur bilemem belki yavaş yavaş silikleşiyordur testin içeriğinde sabah 10 akşam 10 arası yapılması gerektiği yazıyor sen gece 03:30 da yapmışsın onun etkisi nasıl olur acaba

3-4 günlük testlerinin fotosonu eklersen sana yardımcı olabilirim benim iki gün belirgin oldu ama biri en koyusu idi sonra silikleşti çizgi
Merhaba ben de ovuluasyon testi yapmış başladım dün fakat Ramazan dolayısıyla sanırım sıkıntı olacak :/ 3-4 gibi sahur yapıp su içip yatıyorum sonra sabah 8 de işe gitmek için kalkıyorum ve idrarım sıkışık oluyor . 4 saat sıvı almama kuralına da uygun ama bilemiyorum doğru bi zamanlama mı ? Yanıtlarsanız çok sevinirim

canım benim testlerde her zaman 4 saat kuralına uygunluk olmadıki benim 2 saat beklemiş idrarla yaptığım bile oldu
inşallah güzel haberlerini alırız

İnşallah :) Sabah olayı var ya işte ondan biraz dert ettim ama böyle olacak hayırlısı olsun artık
Bence sabah ilk idrarla yapma son içtiğin su hala bedeninde oluyor. Onu da idrarınla at ve Öğlen dene testi. Ya da akşam eve gelince . Ben de çalışıyorum eve gelir gelmez yapıyorum hemen test

Bence sabah ilk idrarla yapma son içtiğin su hala bedeninde oluyor. Onu da idrarınla at ve Öğlen dene testi. Ya da akşam eve gelince . Ben de çalışıyorum eve gelir gelmez yapıyorum hemen test
Evet biraz araştırdımm öyle oluyormuş biraz fazla mesai istiyor gibi:)) çok teşekkürler cevabınız için :)

Buda şimdi yaptığım niye bu kadar siliklestiki dün daha koyuydu

Eklentiler

• 20180522_160209.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 50
Bugün de deniyim mi o zaman yoksa akşam testi tekrar edeyim mi günü kaçırdım işte dün aklıma geldi kasik ağrım olunca o zaman yapmıştım testi hem akşamı değerlendirdim hem sabahı
Değerlendir arkadaşım allah hayırlı ve saglikli evlâd nasıp etsin inşallah

Merhaba ben çatlatma iğnesi yaptırdım ama olmadı bu ay tedavi almayacağım bebek olmasında sıkıntımız yok ama artık olsun istiyoruz. Ovulasyon testi başlasam başarı oranı nedir nasıl takip etmem lazım ya da ne zaman test yapılıyor yardımcı olabilecek birileri var mı

Canım adet dõngin kısa ise 8. Gün 28-30 gün arasi ise 12. Gün adetin başlamanı tavsiye ederim. Ben hergun isten geldikten sonra 18:30 da yaptım testi yapmadan 2-3 saat önce sıvı alımını azalt ki doğru sonuç Alman için
Testin iki çizgisi köyü ve aynı renk tonda ise sen 24 saat içinde yumurtalama olacak anlamına gelir sen o günü mutlaka degerlendirin ve arkasından silgi siliklesiyor ise o günde ilişki olsun
Hayırlı olur inşallah

Kızlar hayırlı ramazanlar. Benim yumurtlama akıntılarım başladı ancak ovulasyon testi negatif çıkıyor neden ki acaba ya

Pkoluyum ben benim adet zamanım belli olmuyor hatta bu ay çatlatma iğnesi yaptım ve 15 günde bir dönüm oldu 8mgün erken adet oldum bu ay ilacın etkisi devam ediyor gün verdi ama 15 gün geciktiğimi de biliyorum ne yapsam bilemedim

Kaçıncı gün başladın canım teste
Adet dõngunkac gün canim

Kuzum bazen 28 günde bir bazen 26 günde bir. Normalde bu zamanlarda akıntım çok aşırı olması gerekirdi. Ama anlamadım iki üç gün önce yumurtlama akıntım başlıyordu sonra çalışma yapınca gitti kayboldu akıntılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…