Ya benim zaten yumurtlama sorunum vardı bu ay ilk kez klomen kullandım ...acaba şimdi geçti mi yumurtlamam yoksa daha yeni mi olacak ..yarında yapayım demi kizlar
BBal-sincap
cnm yarına yaparsam iyice siliklesirse demek ki yumurtlamam geçmiş demek dimi.bu bile süper bişi yani LH hormonum yükselmiş demi yani yumurtlama olacak gibi
Akintin falan oldu mu hiç bu testi yapmadan önce canim yumurtlamis da olabilirsin ama silik haldeyken bile tamamen çizgi kaybolana dek gun aşırı iliski yap şansın hala var yani
BBal-sincap
cnm yarına yaparsam iyice siliklesirse demek ki yumurtlamam geçmiş demek dimi.bu bile süper bişi yani LH hormonum yükselmiş demi yani yumurtlama olacak gibi
var tabiki cabin doktor sana imkansız dememiş çok zor da dememiş öyle olsa kendisi takip eder riske atmaz sen sakin ol önümüzdeki ay daha güzel takip yapar bol bol yanaşırsın kocana
Başlamış canım 6 saat sonra yaparsan daha koyu çıkar büyük ihtimalle sen çalışmalara başka [/QUOTE zaten kasiklarim ağrıyo akintim arttı ordan çaktım hemen bi test yapayım dedim böle çıktı yarın tekrar yaparım ama bugünü yarını ve sonraki günü degerlendireyim dimi