Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar adettimin bitiminden sonraki 17.gündeyım ama adet baslangicindan 21 .gundeyim

Ya benim zaten yumurtlama sorunum vardı bu ay ilk kez klomen kullandım ...acaba şimdi geçti mi yumurtlamam yoksa daha yeni mi olacak ..yarında yapayım demi kizlar
Yarin da yap sen koyulasirsa daha yumurtlama yeni olacak demektir

B Bal-sincap cnm yarına yaparsam iyice siliklesirse demek ki yumurtlamam geçmiş demek dimi.bu bile süper bişi yani LH hormonum yükselmiş demi yani yumurtlama olacak gibi

Akintin falan oldu mu hiç bu testi yapmadan önce canim yumurtlamis da olabilirsin ama silik haldeyken bile tamamen çizgi kaybolana dek gun aşırı iliski yap şansın hala var yani

Ay cnm bnm ya bu bile heyecanlandirmaya yetti.yani yumurtladigma dair bi ışık var dimihiç yumurtlamamaya göre iyi bi adım çok sukur

Ay cnm bnm ya bu bile heyecanlandirmaya yetti.yani yumurtladigma dair bi ışık var dimihiç yumurtlamamaya göre iyi bi adım çok sukur
var tabiki cabin doktor sana imkansız dememiş çok zor da dememiş öyle olsa kendisi takip eder riske atmaz sen sakin ol önümüzdeki ay daha güzel takip yapar bol bol yanaşırsın kocana

Yarınki testide çeker gönderirim ama bugünden basli

Kızlar az önce yaptım .ve çizgi gitmiş nerdeyse .o zaman benim yumurtlamam bundan 3 gün önce mi başlamış oluyor. ? 3 günde mi çizgi çift cikiyor

Kızlar az önce yaptım .ve çizgi gitmiş nerdeyse .o zaman benim yumurtlamam bundan 3 gün önce mi başlamış oluyor. ? 3 günde mi çizgi çift cikiyor
3-4 günlük testlerinin fotosonu eklersen sana yardımcı olabilirim benim iki gün belirgin oldu ama biri en koyusu idi sonra silikleşti çizgi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…