Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

yumurtlama gününden say 8. gün hep çıktı idrarımda

Normalde implantasyon kanamasi gelmedi
Ve 4 5 gündür süren kokusuz beyaz bi akıntı var
Yaklaşık 3 4 yıldır adet gören biriyim ancak daha önce hiç böyle akıntıyla karşılaşmıştım

kızlar ne diyosunuz

Eklentiler

• 94941F5E-3706-472B-855B-E19F381C3740.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 63
Kızlar ben bugun adet olduğumu soylemistim ama sahurda beri 1 2 damla geldi? İlginç değil mi.ben de evde ovulasyon testi vardı ve ovulasyon testleri erken hamilelik testi olarak kullanılıyor diye okumustum burdan.foto yu az önce çektim
Bi Zahmet bakar misiniz.Not: bu LH hormon yani ovulasyon testidir

at bakalım canım

İşte test bu kızlar .lüfer bi bakar misiniz tecrübeli arkadslar

Eklentiler

• 2018-05-30 17.37.38.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 80
yvz13 ee o zaman ben adet gunumde de mi yumurtluyorumm

canım lh hormunu vücudumuzda hep var zaten
biz zirveye ulaşmasını tespit ediyoruz
çünkü en koyu oldugu an ya yumurtan çatlamak üzeredir ya da gebelik ihtimali vardır
bu test standart bir test

Cnm benim ben polikistik over um o yüzden bende yumurta buyumuyo bu ay klomenle büyüttü doktor.yani ben yaptım ara ara bu testi bazen hiç çizgi cikmadgida oldu .ya belki yerleşme kanamasidir sabah gördügüm 1 2 dmla?

eger bir iki damla gelip durdu ise olabilir anlattıgın benziyor yerleşme kanamasına
2-3 gün sonra test yap çıkar varsa

15-16 günlerde yumurtlama olmuş arkadaşım 17. günde çatlamış bu günleri değerlendirmen iyi olurdu
hayırlısı ile güzel haberlerini alıırız inşallah
Sağol canım.17 sini değerlendirmedik ama diğer 3 günde işlem tamam.inş.bu sefer olur.yoksa yine tüp bebeğe transfer olmak bende panik yaratıyor.

Kizlar benim 17. Günüm ve hala iki koyu cizgiyi goremedim hep silik böyle olmasi normalmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…