Sağlık öğrencisiyim gebelik olsa bile idrarda en az 15 20 gün sonra çıkıyor. Kan tahlili yaptıracağım ama finaller var şu final aradan bi çıksın hem o zaman biraz daha zaman geçmiş olur. Bilmiyorum kasığıma feci ağrılar giriyor normalde adet belirtilierini günler önce yaşayan biriyim ama an itibariyle adetten tık yok. Göğüs uçlarım normalde açık pembeydi yavas yavas kayverengimsi bi hal aliyor
Normalde implantasyon kanamasi gelmedi
Ve 4 5 gündür süren kokusuz beyaz bi akıntı var
Yaklaşık 3 4 yıldır adet gören biriyim ancak daha önce hiç böyle akıntıyla karşılaşmıştım
Kızlar ben bugun adet olduğumu soylemistim ama sahurda beri 1 2 damla geldi? İlginç değil mi.ben de evde ovulasyon testi vardı ve ovulasyon testleri erken hamilelik testi olarak kullanılıyor diye okumustum burdan.foto yu az önce çektim
Bi Zahmet bakar misiniz.Not: bu LH hormon yani ovulasyon testidir
Kızlar ben bugun adet olduğumu soylemistim ama sahurda beri 1 2 damla geldi? İlginç değil mi.ben de evde ovulasyon testi vardı ve ovulasyon testleri erken hamilelik testi olarak kullanılıyor diye okumustum burdan.foto yu az önce çektim
Bi Zahmet bakar misiniz.Not: bu LH hormon yani ovulasyon testidir
canım lh hormunu vücudumuzda hep var zaten
biz zirveye ulaşmasını tespit ediyoruz
çünkü en koyu oldugu an ya yumurtan çatlamak üzeredir ya da gebelik ihtimali vardır
bu test standart bir test
Cnm benim ben polikistik over um o yüzden bende yumurta buyumuyo bu ay klomenle büyüttü doktor.yani ben yaptım ara ara bu testi bazen hiç çizgi cikmadgida oldu .ya belki yerleşme kanamasidir sabah gördügüm 1 2 dmla?
Cnm benim ben polikistik over um o yüzden bende yumurta buyumuyo bu ay klomenle büyüttü doktor.yani ben yaptım ara ara bu testi bazen hiç çizgi cikmadgida oldu .ya belki yerleşme kanamasidir sabah gördügüm 1 2 dmla?