Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
12. gün

Eklentiler

• 86D0DAC2-D5A5-4DD1-AB0C-4CCFDD3DEC91.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 55
Kizlar benim dun yaptigim testte 2. Cizgim bugunkune gore daha koyuydu ben gun gectikce daha koyu olur diye dusunmustum sizdede bu sekilde mi oldu

bugün daha koyu olabilir
eger silikleşmişse dün çatlamıştır
değerlendirdiniz mi?
Aman üç gecedir içimiz çıktı be kuzum.ertesi gün bakıyorum yine çift hadi bu gece yine derken kuruduk valla.bugünde çift çizgi çıkarsa değerlendirme işini yarın yapsak olmaz mı acaba ya

Eki Görüntüle 2151825 kzlar banada bir yaparmısınız.bugğn yapmadım daha.saat 4 gibi falan yapıcam.sizce durum nedir.
canım sanki dün yumurtlama olmuş gibi ama bu günkü test bize kesin sonuç verir
silik ise yumurtlama dün oldu hala koyu ise bugün kesin yumurtluyorsun artık bu günleri değerlendirin

Aman üç gecedir içimiz çıktı be kuzum.ertesi gün bakıyorum yine çift hadi bu gece yine derken kuruduk valla.bugünde çift çizgi çıkarsa değerlendirme işini yarın yapsak olmaz mı acaba ya
arkadaşım erkegin spermi 72 saate kadar içerde canlı kalıyor olacaksa rabbim nasip eder inşallah

Kızlar ben bugun adet oldum Kliment in ilk ayiydi ve ben de pek değerlendirme dim açıkçası ramazandan (öf ya bu ay yine kullancam bakalım olmazsa doktor zaten gel demişti 2 ay kullandiktan sonra ...

Ovulasyon periyodum 21 gün.Hesaplama ile baktım gebe kalmamin muhtemel olduğu zamanla denk gelmis. Adetim 4 gün gecikti midem bulaniyor kusamiyorum. beta HCG testi yaptiracam ama biraz daha zaman gecsin mi gecmesin mi bilmiyorum bana bi yardımcı olun lütfen

canım idrar testi yaptın mı
kandan yaptır bence varsa öğrenirsin kuzunun geldiğini

Sağlık öğrencisiyim gebelik olsa bile idrarda en az 15 20 gün sonra çıkıyor. Kan tahlili yaptıracağım ama finaller var şu final aradan bi çıksın hem o zaman biraz daha zaman geçmiş olur. Bilmiyorum kasığıma feci ağrılar giriyor normalde adet belirtilierini günler önce yaşayan biriyim ama an itibariyle adetten tık yok. Göğüs uçlarım normalde açık pembeydi yavas yavas kayverengimsi bi hal aliyor

idrar testi yap çıkar
bir eczaneye iki damla idrara bakar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…