Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayyy canımmm evet bende gördümmmm yarın sabah idrarınla testi yenilemelisinnn
Evet canım sabah ilk idrarla tekrar yapıcam yanlış bakmışım şuan 9 gün var adetime bakalım hayırlısı çok heyecanlıyım çookkkkkkk 5 sene beslemekten sonra hayatımda ilk kez silik olsada 2 çizgi çıktı

Kızlar merhaba ovulasyon testlerinde hep silik çizgiler çıkması hiç koyulaşmaması ne demek bu ay yumurtlama olmamıs mı demek ve böyle bir şey mümkün olabilir mi ?? Cevaplar için şimdiden tsekkür ederim

Mrb evet bazen olabiliyo sürekli yap sen ben geçen ay adetten 7 gün önce yumurtladim geç yumurtlamista olabilirsin eğer bu ay stresli geçtiyse olabilir yani kafana çok takma

Sabah ilk idrarla yaptım bu kezde negatif hiç bişey yok benmi körüm acaba benmi saçmaladım abarttım 9 gün kala belli olmaz zaten dimi gündüz dünkü testi çektim ama var çizgi niye şimdi yok

Burda yokmu çizgi yani ben hayalmi gördüm

Eklentiler

• 20180529_111438.webp
    3,2 KB · Görüntüleme: 77
32 canım ama geçen ay 21 gün gecikti geç adet oldum bu ayda 9 gün kaldı boğazım kaynıyo dilim ağzımın içi bi garip zaten ikinci çizgi hemen çıkmadı geç çıktı

bugün testi tekrarla canım

Peki hangi günler yapılmalı bu test adetten hemen sonra mı mı baslanıyo her gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…