Kuzum ben reglim bitti 5.gün başladım ovulasyon testine ilk gün silik çıktı çizginin biri senin ki gibi ama diğer gün çift koyu çizgi çıktı hatta bir Sonra ki günde öyle çıktı çünkü benim yumurta 37 saat Sonra çatladı dördüncü testi de Sonra ki gün öğlen yaptım o zaman silikleşmişti 2.çizgi.Sanıyorum ki yumurtlama dışında ki tüm zamanlar da bu şekilde çıkıyor çünkü benim yumurtam çatladığı halde nasıl çıkacağını görmek için denedim 2.çizgi silikti hatta epey silikti.sen yapmaya devam et bakalım.Reglin düzenli midir? Benim değil mesela hep 2-3 gün önden olurum ben o yüzden normalde regli 1.gün sayıp 11.gün test yapmaya başlamalıydım ama ben reglin ilk gününü 1 sayarak 9.gün başladım iyi ki de öyle yapmışım çünkü 10.gün yumurtlama günümmüş hatta 11.gün de.12.gün çatladı ve ben o günleri değerlendirdim Hatta 13. günü de değerlendirdim.Çünkü yumurta 24 saat yaşıyor,sperm de içerde 3 gün yaşıyor bir gün denk gelmezse diğer gün gelsin de tutsun diye.Benim ilk denemem bu ay ki inşallah ilk deneme de tutar.Rabbim herkese nasip etsin hayırlı sağlıklı evlatlar ve bana da inşallah