Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bence yapın yapın gecin ya sonucta yumurtluyorsunuz boş gecirmeyin sadece inş olur

Arkadaşlar ovulasyon testi yaparken çift çizgi olduğunda yumurtlama olduğu mu olacağı mi anlamina gelir

canım tam ikisi de eşit koyulukta oldugunda bu demektir ki 24-36 saat içinde çatlayacak
silikleştiginde çatladıgını anlarsın zaten
testlerin varsa at istersen burdan yorumlayalım

1E22Mp.jpg

Kızlaaaarrrrr çok şükürrrr çıktı yaaa ama çok geç değil mi adetimin 26.günün de çıktı şaka gibii. Adetimin 24.günü çok silik vardı resimde belli olmayabilir. 26.günde yani 1 haziran gecesi saat 2:00de yaptımm, 2-3 saatlik idrarla ve sıvı almadan. Ne diyosunuzzz bu durumaa:halay:

1E22Mp.jpg

Kızlaaaarrrrr çok şükürrrr çıktı yaaa ama çok geç değil mi adetimin 26.günün de çıktı şaka gibii. Adetimin 24.günü çok silik vardı resimde belli olmayabilir. 26.günde yani 1 haziran gecesi saat 2:00de yaptımm, 2-3 saatlik idrarla ve sıvı almadan. Ne diyosunuzzz bu durumaa:halay:
Baya belirgin bir sekilde cikmis hemde kac gunde bir adet oluyosun

1E22Mp.jpg

Canımmm bariz belli çıkmış boş geçirme bu günleri :KK49: hemde 26. Gününde:KK76: ayyyy heyecan yaptım testleri yapmaya devam edeyim bende umut oldun banada :spor: inşallah bu ay gelsin bebişlerimiz.. Rabbim daha fazla bekletmez inşallah

1E22Mp.jpg

Canım benimde 27. Gün pozitif çıkmıştı. Olabiliyor geç yumurtlamışsındır

1E22Mp.jpg

hadi hayırlı olsun :)
aman çalışmaları aksatma :)
benimkilerde bunlar

Eklentiler

• DB345A5B-64A0-4287-8DE7-393368ABA1BE.webp
    DB345A5B-64A0-4287-8DE7-393368ABA1BE.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 114
hadi hayırlı olsun :)
aman çalışmaları aksatma :)
benimkilerde bunlar

Ayyyy Allah razı olsunnnn yaaaaa. Hiç çıkmayacak sanıyordum artık :))) Akıntıma güvenebilirmişim ama :) her ay olan akıntımla ağrılarım başladı vee testte çıktı nihayeet :)) Seninkilerde ne güzel çıkmış maşaAllah :))
Canım benimde 27. Gün pozitif çıkmıştı. Olabiliyor geç yumurtlamışsındır

Baya belirgin bir sekilde cikmis hemde kac gunde bir adet oluyosun

Kuzum bazen 26 günde 1, bazende 28 günde bir. Ama ben olumsuz tüp bebek yaşadım nisanda. O yüzden yumurtlamam
Kafayı yedi çıkmayacak sanıyordum :))

Canımmm bariz belli çıkmış boş geçirme bu günleri :KK49: hemde 26. Gününde:KK76: ayyyy heyecan yaptım testleri yapmaya devam edeyim bende umut oldun banada :spor: inşallah bu ay gelsin bebişlerimiz.. Rabbim daha fazla bekletmez inşallah

Ayyyy vazgeçmeee kuzummmm. Ben testte çıkmıyo diye iki güne 1 çalışma yapıyordum. Sende boş geeçirmee. Sperm hep canlı kalsın :) bir de ben oruçken çıkmıyor diye düşündüm hani hani öğlende yapsam sabah idrarı gibi oluyordu hiç sıvı alımı yok diye:) o yüzden gece 12 de kestim sıvıyı ve gece 2 deyaptım testi :)

Ayyyy vazgeçmeee kuzummmm. Ben testte çıkmıyo diye iki güne 1 çalışma yapıyordum. Sende boş geeçirmee. Sperm hep canlı kalsın :) bir de ben oruçken çıkmıyor diye düşündüm hani hani öğlende yapsam sabah idrarı gibi oluyordu hiç sıvı alımı yok diye:) o yüzden gece 12 de kestim sıvıyı ve gece 2 deyaptım testi :)[/QUOTE]
Dedigın cok mantikli bende oruc tutuyorum dedigin gibi denicem bende gece

Ya kızlar dün hasta olmuştum ama bugün bitti gibi bişi çok az geliyor. Bide dünden beri rengi Halen kahverengi. Beta baktırdım bugün negatif ayın 28 inde yumurtam çatlamıştı. Sizce kanda çıkmayabilir mi? Yoksa artık umudumu keseyim mi?

Ya kızlar dün hasta olmuştum ama bugün bitti gibi bişi çok az geliyor. Bide dünden beri rengi Halen kahverengi. Beta baktırdım bugün negatif ayın 28 inde yumurtam çatlamıştı. Sizce kanda çıkmayabilir mi? Yoksa artık umudumu keseyim mi?

Kanda çıkmayıp 1 hafta sonra hamile olduğunu öğrenenler var canımm yinede bekle. Peki günündemi oldun canım birde kür vs yaptın mı

Yok canım hiç bişi yapmadım. 1gün gecikmeli hasta oldum. Sadece bu ay 2 kez yumurtam çatladı

Ayyyy vazgeçmeee kuzummmm. Ben testte çıkmıyo diye iki güne 1 çalışma yapıyordum. Sende boş geeçirmee. Sperm hep canlı kalsın :) bir de ben oruçken çıkmıyor diye düşündüm hani hani öğlende yapsam sabah idrarı gibi oluyordu hiç sıvı alımı yok diye:) o yüzden gece 12 de kestim sıvıyı ve gece 2 deyaptım testi :)
Dedigın cok mantikli bende oruc tutuyorum dedigin gibi denicem bende gece[/QUOTE]

kesinlikle canım gece 2 de yap düzenliii çıkacak mutlakaa

Dedigın cok mantikli bende oruc tutuyorum dedigin gibi denicem bende gece

kesinlikle canım gece 2 de yap düzenliii çıkacak mutlakaa[/QUOTE]
Canim 10. Gunden beri yapiyorum 18. Gunum ve hala silik cizgi bilmiyorum daha yumurtlama olurmu ama denicem

Back
X