- 10 Mayıs 2013
- 1.586
- 1.298
- 133
Benim cizgiler gittikce siliklesmeye basladi ilk baslarda daha koyuyducanım aynı durum bende de var bende bu durumu çok merak ediyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim cizgiler gittikce siliklesmeye basladi ilk baslarda daha koyuyducanım aynı durum bende de var bende bu durumu çok merak ediyorum![]()
Arkadaşlar ovulasyon testi yaparken çift çizgi olduğunda yumurtlama olduğu mu olacağı mi anlamina gelir
Anladim canım ,yok daha yapmadim da yapmayı dusunuyorum ilk defa atarım insall@h:)canım tam ikisi de eşit koyulukta oldugunda bu demektir ki 24-36 saat içinde çatlayacak
silikleştiginde çatladıgını anlarsın zaten
testlerin varsa at istersen burdan yorumlayalım
Baya belirgin bir sekilde cikmis hemde kac gunde bir adet oluyosun![]()
Kızlaaaarrrrr çok şükürrrr çıktı yaaa ama çok geç değil mi adetimin 26.günün de çıktı şaka gibii. Adetimin 24.günü çok silik vardı resimde belli olmayabilir. 26.günde yani 1 haziran gecesi saat 2:00de yaptımm, 2-3 saatlik idrarla ve sıvı almadan. Ne diyosunuzzz bu durumaa![]()
Canımmm bariz belli çıkmış boş geçirme bu günleri![]()
Kızlaaaarrrrr çok şükürrrr çıktı yaaa ama çok geç değil mi adetimin 26.günün de çıktı şaka gibii. Adetimin 24.günü çok silik vardı resimde belli olmayabilir. 26.günde yani 1 haziran gecesi saat 2:00de yaptımm, 2-3 saatlik idrarla ve sıvı almadan. Ne diyosunuzzz bu durumaa![]()
Canım benimde 27. Gün pozitif çıkmıştı. Olabiliyor geç yumurtlamışsındır![]()
![]()
Seninde 13 ve 14 çok net çıkmış hadi hayırlısıyla bu ay bizlerin ayı olsun inşallah... gelsin bebişler dolsun göbüşlerhadi hayırlı olsun :)
aman çalışmaları aksatma :)
benimkilerde bunlar
Seninde 13 ve 14 çok net çıkmış hadi hayırlısıyla bu ay bizlerin ayı olsun inşallah... gelsin bebişler dolsun göbüşler![]()
hadi hayırlı olsun :)
aman çalışmaları aksatma :)
benimkilerde bunlar
Canım benimde 27. Gün pozitif çıkmıştı. Olabiliyor geç yumurtlamışsındır
Baya belirgin bir sekilde cikmis hemde kac gunde bir adet oluyosun
Canımmm bariz belli çıkmış boş geçirme bu günlerihemde 26. Gününde
ayyyy heyecan yaptım testleri yapmaya devam edeyim bende umut oldun banada
inşallah bu ay gelsin bebişlerimiz.. Rabbim daha fazla bekletmez inşallah
Ya kızlar dün hasta olmuştum ama bugün bitti gibi bişi çok az geliyor. Bide dünden beri rengi Halen kahverengi. Beta baktırdım bugün negatif ayın 28 inde yumurtam çatlamıştı. Sizce kanda çıkmayabilir mi? Yoksa artık umudumu keseyim mi?
Dedigın cok mantikli bende oruc tutuyorum dedigin gibi denicem bende gece[/QUOTE]Ayyyy vazgeçmeee kuzummmm. Ben testte çıkmıyo diye iki güne 1 çalışma yapıyordum. Sende boş geeçirmee. Sperm hep canlı kalsın :) bir de ben oruçken çıkmıyor diye düşündüm hani hani öğlende yapsam sabah idrarı gibi oluyordu hiç sıvı alımı yok diye:) o yüzden gece 12 de kestim sıvıyı ve gece 2 deyaptım testi :)
Dedigın cok mantikli bende oruc tutuyorum dedigin gibi denicem bende gece
Yok canım hiç bişi yapmadım. 1gün gecikmeli hasta oldum. Sadece bu ay 2 kez yumurtam çatladı