- 20 Temmuz 2015
- 1.839
- 5.107
- 358
- 30
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rica ederim. İnşallah hayırlısıyla gebe kalırsınız.Teşekkürler canım
evet canım çatlamış bu günleri iyi değerlendirKızlar alttaki son yaptığım
Tam yerindesin canım bu ay bende 2 kez yumurtladım. :))1 ayda 2 kez yumurtlayan varmı delircem pskolojim bozuldu artık 21 mayısta ovulasyon yaptım resmi yüklüyorum yumurtladim dimi çift çizgi yani
Bende adetime 4 gün kala yumurtladım. Adet olur gibi oldum ama sadece 1 gün kahverengi kanamam oldu. Sonrası hep kahverengi lekelenme tarzındaydı. Cuma günü kan vericem 2. Yumurtladığımdan umutluyumAdet olmama 2 gün var
Kesinlikle değerlendir cnmTmm cnm bugünü degerlrndireyimmi
Bence hamile olabilirsin bi gebelik testi yapsana gebelikte de çift çizgi çıkabiliyormuş bu testlerTmm cnm bugünü degerlrndireyimmi
Valla CNm bende de aynısı olmuştu 3 tane gebelik testi yapmıştım negatifdi. Sonra akıntım falan olunca tekrar yumurtladığımı anladımBence hamile olabilirsin bi gebelik testi yapsana gebelikte de çift çizgi çıkabiliyormuş bu testler
Kaç defa yaptım negatif cikiyo aradan zaman geçiyo saatler yani o zaman 2.cizgi cikiyo buda geçersiz zaten fos yaniBence hamile olabilirsin bi gebelik testi yapsana gebelikte de çift çizgi çıkabiliyormuş bu testler
Ayyy hadi inşallah canım yaz mutlaka ama senin hamile olma ihtimalin çok yüksek kahve akintilar yerlesme kanamasi diye biliyorumBende Cuma kan vercem eğer gebelik çıkarsa kesinlikle 2. Kez yumurtladığımda döllenmiş olacak.