Ovulasyon hk acil

Papatyamnm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2021
1.955
742
73
Merhaba, ben reglemin 10. Günündeyim yumurtamın çatlayıp çatlamadığını öğrenmek için ovulasyon testi kullanmıyorum. Zaten bebek tutsun diye. Bir gün ara ile ilişkiye özen gösteriyoruz bu durumda ovulasyon testi kullanmaya gerek var mı. TecrübeleriniZi duymak isterim

Merhabalar umarım en kısa zamanda hamile kalırsınız ben bebek istediğimiz zaman iki ay ovulasyon kullanmadan birer gün arayla denedik daha sonra olmayınca üçüncü ay ovulasyon testi kullandım ve kullandığım ay gebe kaldım şansı bence daha da artırıyor

bir gün ara ile ay sonuna kadar ilişkiyi eşinizde sizde nasıl kaldırıyorsunuz belli zaman sonra görev gibi . ovulasyon takibi yaapın günü bilin sonraki günler bu uğraştan kurtulun

Ovülasyon takibi yapın ortalama ne zaman yumurtlama gördüğünüzü öğrenmiş olursunuz. Eğer yumurtlama semptomları görüyorsanız takibe gerek yok. Ben semptomları gördüğüm halde gebeliği düşündüğümüz aylar ovülasyon takibi yaptım yumurtlamam farklı çıkmadı. Gebe de kalmadım. Ama bizde takip yapınca işin büyüsü bozuldu o yüzden bıraktık bu ay. Zaten ortalama günümü de bildiğimden takibe gerek duymuyorum artık.

bir gün ara ile ay sonuna kadar ilişkiyi eşinizde sizde nasıl kaldırıyorsunuz belli zaman sonra görev gibi . ovulasyon takibi yaapın günü bilin sonraki günler bu uğraştan kurtulun
Ay sonuna kadar değil canım doktorun söylediği aralıklarda buna dikkat ediyoruz. 9 günlüknbşr zaman dilimi. Bebek için doktor ne diyorsa yapıyoruz

Ben ortalama günümü bilmiyorum çünkü reglem düzensiz. Ama gelen sıvıdan anlıyorum az çok. Şeffaf olan

Ay sonuna kadar değil canım doktorun söylediği aralıklarda buna dikkat ediyoruz. 9 günlüknbşr zaman dilimi. Bebek için doktor ne diyorsa yapıyoruz
DOKTORA GİDİYORSAN OVULASYON TESTİNE GEREK YOK . İKİSİDE AYNI ŞEYİ SÖYLÜYOR . SABAHLARI DİZ DİRSEK POZİSYONU DENE CANIM 1 GÜN ARA İLE BİRDE YUMURTLAMA GÜNÜDEN SONRA 1 HAFTA GÜNDE 1 TANE AVAKODO TÜKET. FAZLA TÜKETME

Zaten yumurtalama tarihlerine yakın zamanlarda iki gün aralıklarla ilişki oluyor ya kuzu. Ona göre acaba gerçek yok mu diye düşündüm. Doktorumda hiç bir şey demiyor bu konuda

Ben ortalama günümü bilmiyorum çünkü reglem düzensiz. Ama gelen sıvıdan anlıyorum az çok. Şeffaf olan
Sadece onunla anlamak zor canım. Herkes belirtileri yaşamıyor ama bence sen düzensizsen ovülasyon takibine geç. Farklı zamanlarda yumurtlama görebilirsin.

Bu ay doktora gitmedim hsg çekildiğim içim dinlen dedi. Kendiliğinden olursa olur dedi. Yani takip başa düştü. Dün alakası aradım hep taş gibi olgunlaşmış bulamadım diye alamamıştım. Bugün yine bakayım markete bir

Zaten yumurtalama tarihlerine yakın zamanlarda iki gün aralıklarla ilişki oluyor ya kuzu. Ona göre acaba gerçek yok mu diye düşündüm. Doktorumda hiç bir şey demiyor bu konuda
İnternette çok uygun fiyatlı satılıyor bence denemekte fayda var derim ama şu da var bir iki ay dene tutmazsa o zaman da deneyebilirsin

YUMURTLAMA ÜZERİNDEN KAÇ GÜN GEÇTİYSE O GÜNLERİ DÜŞ CANIM NE OLUR NE OLMAZ

Şimdi eczaneye gidip alsam. Sabahları mı test yapılabiliyor hangi saatlerde yapmak uygun canım
12:00*16:00 SAATLERİ ARASI GENELDE CANIM. TETİ YAPMADAN ÖNCE 2 SAAT SIVI ALMAMN LAZIM . EĞER ADETİN BİTELİ ÇOK OLDUYSA Bİ DAHA Kİ AY BAŞLA .ECZANELER PAHALI . GİTTİ GİDİYORDAN ALABİLİRSİN 20 ADET 47 TL FALAN

siz değerlendirin kaçırmayın. Eşinizde yada sizde problem var mı
Hayır eşimde de problem çıkmadı. Sadece bende en son proklatin yüksek çıktı başka bir sorun göremediler. Proklatin içinde ilaç kullanıyorum ama yok. Yine olmuyor ben bu kadar evlat hasreti çekerken bazıları çocuklarını önemsemiyor ya da atıyor ya yemin ederim deliriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…