Ovulasyon ile hamiş kalanlar buraya

Glsh_byzky

20 şubat
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2016
161
202
53
30
Yorum yazacak olanlar merhaba bende 10 aydır çocuk isteyenlerdenim. Bu ay ovulasyon testi kullandım yumurtlama günümü net verdi. Eşim ve bende hiçbi sorun çıkmadı tüm tahliller temizz bat'a 10 gün var ve yüklediğim fotoyu yorumlarmısınızz lütfenn. Hamiş olmayı çok istiyorum.

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 776
bilgisi olanlar yazabirlermi.
Canım 16. Gün yumurtlamissin ne güzel. Testlerin gayet guzel net. Değerlendirebildiysen de şimdi bekleme zamani. İnşallah gebelik testininde de pozitif gormk nasip olur.
Bende ovi testi sonrası pozitif gorenlerdeyim çok sukur :anneadayı:

Canım 16. Gün yumurtlamissin ne güzel. Testlerin gayet guzel net. Değerlendirebildiysen de şimdi bekleme zamani. İnşallah gebelik testininde de pozitif gormk nasip olur.
Bende ovi testi sonrası pozitif gorenlerdeyim çok sukur :anneadayı:
Ay ne kadar sewindim. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin bebişini. Peki. Ben kalp koyduğum günleri değerlendirdim. Sen hangi günler değerlendirdin acaba

Ay ne kadar sewindim. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin bebişini. Peki. Ben kalp koyduğum günleri değerlendirdim. Sen hangi günler değerlendirdin acaba
Tesekkur ederim canım. Rabbim sana da nasip etsin.
Koyu gordugum gune 1 dersem eğer. 1 2 3 5 diye hatırlıyorum. :) :KK39:

Tatlişler bende ovulasyon kullandım, değerlendirdim. Bata 3 gün kaldı. Dün test yaptım negatif. Bayraacım bizede dua et olurmu :)
İnşallah hepimiz senin gibi pozitifleri görürüz :)

Tatlişler bende ovulasyon kullandım, değerlendirdim. Bata 3 gün kaldı. Dün test yaptım negatif. Bayraacım bizede dua et olurmu :)
İnşallah hepimiz senin gibi pozitifleri görürüz :)
İnşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin. Zor bi surec. Dualarım sizlerle. Sizlerde dualarınızi eksik etmeyin :KK39:

Kızlar banada yardım edin lütfen yeni üye oldum geçen ay bebek düşünmeye başladık olmadi bu ay ovulasyon testi aldm denemek için ama anlamadim

Eklentiler

• IMG_20160529_143856-1.webp
    IMG_20160529_143856-1.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 342
Lütfen yorumlarınızı bekliyorum bu akşamda yaptm birz daha silik çıktı iki çizgi tam aynı koyulukta cikmiyo

Eklentiler

• IMG_20160529_234939-1.webp
    IMG_20160529_234939-1.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 339
Lütfen yorumlarınızı bekliyorum bu akşamda yaptm birz daha silik çıktı iki çizgi tam aynı koyulukta cikmiyo

Arkadaşımm testlerin çok güzell. 14. Akşamı yumurtlamışsın. Ve 15. Akşam çatlamış bu günleri değerlendirmelisinn. Dün bugün ve yarın önemli günlerinn

Back
X