Ovulasyon ile hamiş kalanlar buraya

ovülasyon testi yapan arkadaşlar size sorum olacaktı.
her ay aynı tarihte mi yumurtladınız acaba? ben geçen ay 20. gün yumurtladım bu ay ise yakalayamadım koyu çizgiyi neden acaba var mı bilgisi olan????

adetlerim düzensizdi ve farklı zamanlarda çatlıyordu. bir de bi arkadaşım demiştiki her ay kaliteli yumurta oluşturmaya bilirsin o ay çatlama olmaz gibi bişeyler söylemişti ona da doktor söylemiş.

adetlerim düzensizdi ve farklı zamanlarda çatlıyordu. bir de bi arkadaşım demiştiki her ay kaliteli yumurta oluşturmaya bilirsin o ay çatlama olmaz gibi bişeyler söylemişti ona da doktor söylemiş.
ne güzelhamile kalabilmişsiniz siz darısı bize olsun inşallah. elimde 7 test vardı olabilecek günlerde hepsini kullandım ama bu ay çift çizgiyi yakalayamadım. bilmiyorum ki belkide dediğin gibi bu ay yumurtlayamadım:(

:dua::dua::dua:ARKadaşlar ilk denememde hamile kaldım. Şuan 21+3 hamişim çok mutluyum ama benimde bazı sorunlarım var. Mesela bebeğimin kafasında kist varmış doktor geçer genelde bu haftalarda oluyo 4 hafta içinde geçiyor dedi. Bide hamiş kalmadan önce herkese tavsiyem toxoplazma testi yaptırın eğer kanınızda bu enfeksiyon varsa tedavinizi olun öyle hamiş kalmayı deneyin. Ben şuan hem hamişliğimle hemde bu enfeksiyonla uğraşıyorumm. Günde üç kere antibiotik alıyorum ikinci ayımdan beri ce bu durum doğuma kadar sürecek. Bu enfeksiyonun bebeğime geçmemesi lazım eğer geçerse sonuçları kötü olabilir korkuyorum lütfen dua edin. :dua:

:dua::dua::dua:ARKadaşlar ilk denememde hamile kaldım. Şuan 21+3 hamişim çok mutluyum ama benimde bazı sorunlarım var. Mesela bebeğimin kafasında kist varmış doktor geçer genelde bu haftalarda oluyo 4 hafta içinde geçiyor dedi. Bide hamiş kalmadan önce herkese tavsiyem toxoplazma testi yaptırın eğer kanınızda bu enfeksiyon varsa tedavinizi olun öyle hamiş kalmayı deneyin. Ben şuan hem hamişliğimle hemde bu enfeksiyonla uğraşıyorumm. Günde üç kere antibiotik alıyorum ikinci ayımdan beri ce bu durum doğuma kadar sürecek. Bu enfeksiyonun bebeğime geçmemesi lazım eğer geçerse sonuçları kötü olabilir korkuyorum lütfen dua edin. :dua:
Allah yardımcın olsun şifam versin allahım..

Kizlar adetten hemen sonra mi hamile kalmak kolaylasir ?

Cnm bnce oluruna bırak ben kaç ay ugarstm 2 ay ovulasyon testi kullandım olmadı bu ay hiç beklemedigin olmaz dediğin zamn hamile kaldım suan 6 haftalık oldu çok sukur ins cuma kalp atışını duymaya gidicez
Kizlar adetten hemen sonra mi hamile kalmak kolaylasir ?
ne güzelhamile kalabilmişsiniz siz darısı bize olsun inşallah. elimde 7 test vardı olabilecek günlerde hepsini kullandım ama bu ay çift çizgiyi yakalayamadım. bilmiyorum ki belkide dediğin gibi bu ay yumurtlayamadım:KK43:

Arkadaşlar merhaba, bugün yaptığım ovuluasyon testi bu şekilde çıktı. Bugün 9. Gün erken yumurtluyor olabilir miyim?

Eklentiler

• 9A17FBFF-B9DF-4ACA-835D-2D94CDF8C1F4.webp
    9A17FBFF-B9DF-4ACA-835D-2D94CDF8C1F4.webp
    5 KB · Görüntüleme: 44
Bence ovulasyon testi filan hikaye kac kere yaptim kac kere yakaladik ama tutmadi. Aylarca ugrastim 2 yila yakin. Bence daha cok strese sokuyor. Ben biraktim, duayla Rabbime sigindim takip filan hic etmedim demek ki nasibi gelmis cok sukur oldu.RaBbim isteyen herkese nasip etsin insaALLAH

Ben yumurtlama dönemimi anlamaya çalışıyorum sadece çünkü hafif lekelenmelerim oluyor yumurtlama ile mi ilgili diye merak ediyorum. Yoksa çok takip ettiğim söylenemez. Bugüne kadar aklıma bile gelmezdi ne zaman yumurtladım ne zaman yumurtlamadım ama hormonel sorunlar yaşamaya başlayınca mecburen lekelenmeleri vs takip etmek durumunda kalıyorum.

Bence ovulasyon testi filan hikaye kac kere yaptim kac kere yakaladik ama tutmadi. Aylarca ugrastim 2 yila yakin. Bence daha cok strese sokuyor. Ben biraktim, duayla Rabbime sigindim takip filan hic etmedim demek ki nasibi gelmis cok sukur oldu.RaBbim isteyen herkese nasip etsin insaALLAH
bende deniyorum aklımdan çıkarmayı düşünmemeyi akışına bırakmayı ama bir türlü olmuyor ki 2 sene bitti çocuk istemeye başlayalı ama her ay hüsranla sonuçlanınca aklından çıkmıyor maalesef:(

bende deniyorum aklımdan çıkarmayı düşünmemeyi akışına bırakmayı ama bir türlü olmuyor ki 2 sene bitti çocuk istemeye başlayalı ama her ay hüsranla sonuçlanınca aklından çıkmıyor maalesef:KK43:
Bol dua et seni cok iyi anliyorum gunde bir meryem suresi oku suya ufle esinle sen ic 41 gun boyunca. Inan onu yaptığım ay cok sukur Rabbim nasip etti insaALLAH saglikla da kucagimiza almayi naisp eder insaALLAH RABBim sana ve isteyen herkese nasip eder

Back
X