• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon pik mi acilll❗❗❗

16. Günüm hala pik göremedim daha da olmaz mı acaba
1000016612.webp

Yok hayır ama adetlerim duzensiz ama son üç dört aydır günü gününe ölüyorum 28 günde hala da pik olmadı ama yumurtlama tüm belirtileri yaşadım kasik ağrısı akıntı filan 12. Günde ve üç gündür devam etti ama test pik olmadı hala sıvı alımı yapmıyorum ve saat 14.30 gibi yapiyorum

Yok hayır ama adetlerim duzensiz ama son üç dört aydır günü gününe ölüyorum 28 günde hala da pik olmadı ama yumurtlama tüm belirtileri yaşadım kasik ağrısı akıntı filan 12. Günde ve üç gündür devam etti ama test pik olmadı hala sıvı alımı yapmıyorum ve saat 14.30 gibi yapiyorum
devam et bakalım illakı yumurtan oluşacak koyulaşmaya başlamış testin

ya orası öyle kaç gün kullanacaksın ilacı yumurta geliştirici sanırım famera?
Evet kullandım bitti biteli 10 gün oldu hala pik olmaması şaşırtıcı çünkü bundan önce iki ay daha kullanmıştım 12. Gün olmuştu
ya orası öyle kaç gün kullanacaksın ilacı yumurta geliştirici sanırım famera?
Ama tüm belirtileri yaşadım yumurtlama ile ilgili acaba testte mi cikmadi

Evet kullandım bitti biteli 10 gün oldu hala pik olmaması şaşırtıcı çünkü bundan önce iki ay daha kullanmıştım 12. Gün olmuştu

Ama tüm belirtileri yaşadım yumurtlama ile ilgili acaba testte mi cikmadi
ilacın da etkisi olabilir sen teste devam et bu ay. bende çok geç yumurtladım

Bende femara kullandım bugün 16. Günüm piki gördüm devam et bazen uzatıyor ve bir anda pik oluyor
Peki sende öncesinde yumurtlama belirtilerini yaşadın mı ben 12. Gün akıntı ağrı hepsini yaşadım ve hala ara ara kasik ağrım var testte de devam ediyorum ama ne bilim olmayacak gibi sanki

Peki sende öncesinde yumurtlama belirtilerini yaşadın mı ben 12. Gün akıntı ağrı hepsini yaşadım ve hala ara ara kasik ağrım var testte de devam ediyorum ama ne bilim olmayacak gibi sanki
Benim hafif gögüs ağrım var akıntı var birde kalça tarafımın sol tarafında bel ağrım var ben diğer ay hiç görmemiştim pik

akıntından da anlaşılıyor böyle şeffaf bı akıntı oluyor sadece yumurtlama zamanında yumurta akı olur ya onun gibi
Evet benim aklımı da o karıştırdı tam 4 gündür bu akıntıyı yaşıyorum en yoğun 12. Gün yaşadım ama yine de pik değildi test

Back
X