- 11 Nisan 2023
- 1.094
- 201
- 53
- 29
Benim adetlerim çok düzensiz bazen vaktinde oluyor bazen de gününü baya geciyor ama hormonlar herşey normal bende anlamiyorujSende de var mı herhangi bir problem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim adetlerim çok düzensiz bazen vaktinde oluyor bazen de gününü baya geciyor ama hormonlar herşey normal bende anlamiyorujSende de var mı herhangi bir problem
Alla alla 35 günğ geçince hormonal bozukluk sayılıyorBenim adetlerim çok düzensiz bazen vaktinde oluyor bazen de gününü baya geciyor ama hormonlar herşey normal bende anlamiyoruj
Bende bilmiyorum vallahi ama bormon testlerim amh değerim herşey normal ama adetlerim duzensiz bu da yumurtlama bozukluğu oluyor zaten geç yumurtluyorum ya daAlla alla 35 günğ geçince hormonal bozukluk sayılıyor
Sen yarın tekrarla bir dahaBende bilmiyorum vallahi ama bormon testlerim amh değerim herşey normal ama adetlerim duzensiz bu da yumurtlama bozukluğu oluyor zaten geç yumurtluyorum ya da
Birakmicam ya yapacağım bakalım sonunda ya yumurtlama yabda adet olacağım yani ama korktuğum tek şey kist olması başka birşey değilSen yarın tekrarla bir daha
İnşallah kiste dönmesindeBirakmicam ya yapacağım bakalım sonunda ya yumurtlama yabda adet olacağım yani ama korktuğum tek şey kist olması başka birşey değil
Pik buKızlar bana da yardımcı olur musunuz![]()
Ne zmn değerlendirmem gerekliPik bu
Bugünü ve testin tekrar silik olduğu günü değerlendir, yarın yine test yap muhtemelen çatlamayı görürsünNe zmn değerlendirmem gerekli
Teşekkür ederimBugünü ve testin tekrar silik olduğu günü değerlendir, yarın yine test yap muhtemelen çatlamayı görürsün
İnşallah canım ya senin adet düzenin nasıl normal mi belki ondan piki yakalamis olabilirsinİnşallah kiste dönmesinde
Yok canım benim adetşm düzensiz femera kullandım ayrıca pcom varİnşallah canım ya senin adet düzenin nasıl normal mi belki ondan piki yakalamis olabilirsin
İşte bu düzensizlik zor benimde öyle çünkü çatlatma iğnesi denedin mi hicYok canım benim adetşm düzensiz femera kullandım ayrıca pcom var
Benim çatlamada sorun yokta gelişmesi biraz uzun sürüyor denemedim hiçİşte bu düzensizlik zor benimde öyle çünkü çatlatma iğnesi denedin mi hic
Belki hemen tutardı diye dedim canım yaş kaç bu arada ben 29 yaşındayım 3.5 yıllık evliyim hala Bebek yokBenim çatlamada sorun yokta gelişmesi biraz uzun sürüyor denemedim hiç
24 e yeni girdim bende 2 yıl olucak 26 kasımda inşallah güzel olumlu sonuç alırız hepimizBelki hemen tutardı diye dedim canım yaş kaç bu arada ben 29 yaşındayım 3.5 yıllık evliyim hala Bebek yok![]()
İnşallah canım nasip artık bakalım ne oluyor24 e yeni girdim bende 2 yıl olucak 26 kasımda inşallah güzel olumlu sonuç alırız hepimiz
Bişey diyyimmi kabak çekirdeği ye sen ben bu ay duymuştum ve yedim baya adet bitinceİnşallah canım nasip artık bakalım ne oluyor
Evet onu duymustum benfe yiyordum bir ara ama bu adette yiyemedim ya bir türlü hani umudum da kalmıyor bu aydan yok zaten de bakalım olmadindiger ay aşılamaya geçeceğim zatenBişey diyyimmi kabak çekirdeği ye sen ben bu ay duymuştum ve yedim baya adet bitince