Testi tekrarla canım yarın haber etEvet onu duymustum benfe yiyordum bir ara ama bu adette yiyemedim ya bir türlü hani umudum da kalmıyor bu aydan yok zaten de bakalım olmadindiger ay aşılamaya geçeceğim zaten
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Testi tekrarla canım yarın haber etEvet onu duymustum benfe yiyordum bir ara ama bu adette yiyemedim ya bir türlü hani umudum da kalmıyor bu aydan yok zaten de bakalım olmadindiger ay aşılamaya geçeceğim zaten
Tamamdır canımTesti tekrarla canım yarın haber et
Bugünde pik değilTesti tekrarla canım yarın haber et
Bazen iki gün üst üste çıkabiliyor cunkuEki Görüntüle 3676608 Benim test yine böyle silikleşmedi neden?
At bakim birBugünde pik değil![]()
Öyle mi yarın bir daha yapayımBazen iki gün üst üste çıkabiliyor cunku
Aynen canım akşam da yapabilirsin yarında belki akşama da çatlamış olabilirÖyle mi yarın bir daha yapayım
Ben testi yükleyince kalite çok düşüyor ya nedenseÖyle mi yarın bir daha yapayım
At bakim bir
Aslında en sondaki bir tık daha koyu ama bakalım nasıp artık bekliyoruzGittikçe koyulaşıyor bence
Evet koyu duruyor sen denemelere devam et benim belim ağrıyor anlamış değilim dünden beriAslında en sondaki bir tık daha koyu ama bakalım nasıp artık bekliyoruz
Benimde aynı şekilde ağrıyor ve arada bacağıma geçiyorEvet koyu duruyor sen denemelere devam et benim belim ağrıyor anlamış değilim dünden beri
Güzel sonuçlar alalım da razıyım ağrılaraBenimde aynı şekilde ağrıyor ve arada bacağıma geçiyor
Benimde aynı şekilde ağrıyor ve arada bacağımaEvet koyu duruyor sen denemelere devam et benim belim ağrıyor anlamış değilim dünden beri
Aminn inşallah canımGüzel sonuçlar alalım da razıyım ağrılara
Yarın yap yine testi bende inşallah silikleşmeyi görürüm yarınBenimde aynı şekilde ağrıyor ve arada bacağıma
Aminn inşallah canım
Testim durdukça nerdeyse aynı olmuş c çizgisi ileYarın yap yine testi bende inşallah silikleşmeyi görürüm yarın
İlk beş dakikayı galiye al canım benim testi yapar yapmaz çok koyu şekilde belirmişti ilk saniyesinde yarın yap daha iyi sonuç olur hemdeTestim durdukça nerdeyse aynı olmuş c çizgisi ile
Öyle zaten de umut işte birde sağ kasık ağrım hiç gitmiyo ve sağ bacagimda ağrı var iki gündür inşallah kist değildirİlk beş dakikayı galiye al canım benim testi yapar yapmaz çok koyu şekilde belirmişti ilk saniyesinde yarın yap daha iyi sonuç olur hemde