• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

OVÜLASYON PİK OLUP ÇATLAMIŞ MI

cheriberry

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2025
86
7
1
29
Selam kizlar sizce ovuslasyon testim pik olup catladi mi 15 ekimi pik olarak gordum sizce de oyle mi ve catlama olmus mu

1000114187.webp

Çatlama olunca belirgin bir şekilde soluk oluyormus oyle olmayınca bi garip geldi bana pikte degil ama yine baya koyuydu
Chatcptye sordum bende 15 Ekim'de pikti benim 16sinda siliklesmisti ama koyuydu lh bir süre koyu kalabilir çatlama ihtimali muhtemelen 16si demişti 17si sabahı silikti tamamen zaten

Chatcptye sordum bende 15 Ekim'de pikti benim 16sinda siliklesmisti ama koyuydu lh bir süre koyu kalabilir çatlama ihtimali muhtemelen 16si demişti 17si sabahı silikti tamamen zaten
Evet bugun düne gore bariz siliklik var ama bilemedim ozaman sizinle ayni zaman yumurtala dönemimiz su an bende gogus agrisi var kasiklarimla baloncuk gibi his ve batma hissi geliyor sanırım catlamadan dolayı sizde var mi bir dey

Evet bugun düne gore bariz siliklik var ama bilemedim ozaman sizinle ayni zaman yumurtala dönemimiz su an bende gogus agrisi var kasiklarimla baloncuk gibi his ve batma hissi geliyor sanırım catlamadan dolayı sizde var mi bir dey
Benimde sağ kasigim berbat ağrıyor dün daha kötüydü çatlama olduğunu anladım ama bugün niye ağrıyor anlamadım başka biseyim yok canim ilk testi ne zaman yapmayı düşünüyorsun

Benimde bugun basladii agri kasigima girip çıkıyor biraz asagilaara dogru sancı girip girip çıkıyor. Testi de 31 inde yapayim diyorum ama bakalim dayanabilirsem

Back
X