• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovülasyon testiyle gebelik öğrenen var mı?

Evet regl geçince yapmak en mantıklısı. Ben iki gebeliğimde hep bir hafta önceden yaptım sonrası hüsran bir boş bir kimyasal gebelik yaşadım. En iyisi regl gecikince yapmak inşallah sağlıklı bir şekilde tutunmuş olur ❤️
Sizin oldumu peki ovülosyon yöntemiyle

Ben sürekli ovulasyon ile takip ediyorum. O şekil denk getirdiğimde iki sefer gebe kaldım lakin sağlıksızdı.. bu ayda ovulasyon ile takip ettim bakalım reglime bir hafta var

Kızlar merhabalar. Bu ay ilk defa Ovülasyon testi denemek istedim 4-5 Ekim pikti 6 sında silikleşti testim. Bugün adete iki gün kaldı bu Ovülasyon testi bu sabah yaptığım test daha önceki günlere göre koyu gibi geldi ama gebelik olabilir mi sizce

Eklentiler

• IMG_6138.webp
    IMG_6138.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 12
Kızlar merhabalar. Bu ay ilk defa Ovülasyon testi denemek istedim 4-5 Ekim pikti 6 sında silikleşti testim. Bugün adete iki gün kaldı bu Ovülasyon testi bu sabah yaptığım test daha önceki günlere göre koyu gibi geldi ama gebelik olabilir mi sizce
Umutlandırmak istemem ama ben önceki gebeliklerimde regle yakın ovu testi yaptıgımda iki çizgi de koyu çıkıyordu. Bu aralar şüphem var bende bugün ovulasyon testi yaptım ikisi de koyu cıktı

Evet sizinkinden bir tık koyu sadece. Benim regl günüme 6 7 gün var
Erken gebelik testi yaptiniz mi
Yaptım ama Regle 5 gün kala yapmıştım negatifti şimdi bugün iki gün kaldı bugüne kadar ovu testlerim de silikti zaten bu sabah bu kadar bet gördüm yine siz yaptınızmı test
İnşallah sizinde benimde bebişimiz vardır 🙏🙏

Ben 2 gün önce erken gebelik yaptım ama negatifti. Bugün kaset test yaptım silik çıktı biraz umutlandım açıkçası. Umarım buraya bu ay ikimizde yazarız hamileyizzz diye❤️

Back
X