- 2 Eylül 2025
- 86
- 7
- 1
- 29
- Konu Sahibi cheriberry
Selam kizlar sizce ovuslasyon testim pik olup catladi mi 15 ekimi pik olarak gordum sizce de oyle mi ve catlama olmus mu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Durdukça soluklasiyor 15 i baya koyuluk vardiHiç pic değil ki silik
Bu testen sonra ilk 10 dk icinde durdukça soluk duruyorDurdukça soluklasiyor 15 i baya koyuluk vardi
15i oldu oldu aslinda testler durdukça soluklasiyor sizce de oyle degil mi bu ilk 10 dk içinde çektiğim haliydiHenüz pik olmamış evet
Evet burda pik gözüküyor15i oldu oldu aslinda testler durdukça soluklasiyor sizce de oyle degil mi bu ilk 10 dk içinde çektiğim haliydi
Bakin bu kutucuk içine aldıklarım 15 16 17 olan testlerin ilk 10 dk olan halleri sizce çatlamış miEvet burda pik gözüküyor
Bakin bu kutucuk içine aldıklarım 15 16 17 olan testlerin ilk 10 dk olan halleri sizce catlEvet burda pik gözüküyor
Pikten önceki gunu degerlendirdimEvet canım değerlendirdin mi
Peki sizce 16 mi catlama 17 miEvet çatlamis
16 itibariyle çatlamış bencePeki sizce 16 mi catlama 17 mi
Çatlama olunca belirgin bir şekilde soluk oluyormus oyle olmayınca bi garip geldi bana pikte degil ama yine baya koyuydu16 itibariyle çatlamış bence
Chatcptye sordum bende 15 Ekim'de pikti benim 16sinda siliklesmisti ama koyuydu lh bir süre koyu kalabilir çatlama ihtimali muhtemelen 16si demişti 17si sabahı silikti tamamen zatenÇatlama olunca belirgin bir şekilde soluk oluyormus oyle olmayınca bi garip geldi bana pikte degil ama yine baya koyuydu
Yeterli olurPikten önceki gunu degerlendirdim
Pik gününü 15 i degerlendiremedik maalesef
16 ve 17 yi yani bugünü de değerlendirdim
Evet bugun düne gore bariz siliklik var ama bilemedim ozaman sizinle ayni zaman yumurtala dönemimiz su an bende gogus agrisi var kasiklarimla baloncuk gibi his ve batma hissi geliyor sanırım catlamadan dolayı sizde var mi bir deyChatcptye sordum bende 15 Ekim'de pikti benim 16sinda siliklesmisti ama koyuydu lh bir süre koyu kalabilir çatlama ihtimali muhtemelen 16si demişti 17si sabahı silikti tamamen zaten
Benimde sağ kasigim berbat ağrıyor dün daha kötüydü çatlama olduğunu anladım ama bugün niye ağrıyor anlamadım başka biseyim yok canim ilk testi ne zaman yapmayı düşünüyorsunEvet bugun düne gore bariz siliklik var ama bilemedim ozaman sizinle ayni zaman yumurtala dönemimiz su an bende gogus agrisi var kasiklarimla baloncuk gibi his ve batma hissi geliyor sanırım catlamadan dolayı sizde var mi bir dey