Ovulasyon takibi için en doğru uygulama hangisi ?

cns15

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2022
254
121
33
33
Merhaba ,
Ben iki tane uygulama kullanıyorum bı takvimim birde meetyou diye bir uygulama ama ikisi de yumurtlama gününü farklı veriyor . Son adet tarihim 23 Kasım. Takvimim de 6-7-8 Aralık yüksek gebelik sansi diyor.8 yumurtlama günü diyor. Meetyou da ise 5-6-7 Aralık yüksek şans 7 Aralık yumurtlama günü diyor .. acaba hangisi doğru ben bir anlayamadim bu ovulasyon tarihlerini. geçen ay takvime göre 1 hafta ovulasyon testi yapmıştım hepsi silik çıkmıştı ona da anlam veremedim. Yardımcı olur musunuz?

Takvim uygulamaları adet döngünüzün uzunluğuna göre ortalama bir tarih verir, sizin ne zaman yumurtladiginizi bilmezler.
Net bir tarih istiyorsanız ovulasyon testlerini kullanabilirsiniz. Ya da ateş ölçme yöntemini uygulayabilirsiniz. Forumda konular var, okuyup bilgi alabilirsiniz.

Merhabalar bende ikisini kullandım uygulama olarak takvimim sürekli olan bir uygulamam SMS şöyle bir şey fark ettim normalde düzenli âdet gören bir kadının yumurtlama haftası 14 gün sonrasını oluyor ama o uygulama bir hafta sonrasını gösteriyor ben, beni yanılttığını düşündüm düzenli adet görüyorum doktorlar dahil herkes 14. Gün derken uygulama neden bir hafta diyor diye şüphelendim. İki hafta önce kürtaj oldum. Ama hamile olduğumu öğrendiğimde uygulamadan baktım muhtemel yumurtlama dönemine denk gelmiyor hamilelik ne zaman oldu bilmiyorum ha tâbi net bilemeyiz ama uygulama tarih olarak yanılttı şeye düşünüyorum. En en iyisi ovulasyon testi

Ovulasyon testi geçen ay yaptım ama bu ay yapmadım. Geçen ay da 1 hafta yaptım hep silikti. Ben TEmmuz ayında spralimi çıkarttım. Sonrasında HPV pozitif olduğumu ogrendim ama doktor hamile kalabilirsin yumurtalıklar iyi demişti bu yüzden de tedirgin oldum tesekkurler yorum için

Foruma bakayım tesekkurler. Ovulasyon testi geçen ay denedm 1 hafta bu ay denemedim ateş ölçmeye vs bakayım teşekkürler

Konuların başlıkları nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…