Daha yeni evlenmişsin ilk denemede olmaması normal biraz aceleci olmuşsunbu ay olmadı kasıma kaldık bana fikir ve yöntem söyleyin daha 25 günlük evliyim çocuk istiyoru
Labla başlayan marka güzeldi bide ı harfiyle başlayan vardı ama onun tam nasıl yazıldığını unuttum üzerinden zaman geçince.bu ay olmadı kasıma kaldık bana fikir ve yöntem söyleyin daha 25 günlük evliyim çocuk istiyoruz
ilk denemede yapanlarda var kendimi kötü hissettimDaha yeni evlenmişsin ilk denemede olmaması normal biraz aceleci olmuşsunilla kullancam dersen laboquick öneririm
laboquıck miLabla başlayan marka güzeldi bide ı harfiyle başlayan vardı ama onun tam nasıl yazıldığını unuttum üzerinden zaman geçince.
Yok canım neden kendini kötü hissettin strese girme yarın birgün üzülürsün çok yıprattım kendimi diyeilk denemede yapanlarda var kendimi kötü hissettim
Selam canim naptin sen nasil gidiyo var mi biseylerYok canım neden kendini kötü hissettin strese girme yarın birgün üzülürsün çok yıprattım kendimi diye
İyi canım ne olsun yumurtlama dönemindeyim sen naptın. Stresi bıraktım şükür rahatım takmıyorum bir kaç gündürSelam canim naptin sen nasil gidiyo var mi biseyler
Hsg icin 1 gun kalmisti iptal ettiler hastane tasiniyo diye, baska bi yere de alamadım randevu 2 ay geriye atti beni, simdi de innovita ovulasyon testi siparis ettim , ya yumurtlama zamanini nasil anliyoruz, afedersin suan benim.beyaz akintim var koku kasinti yanma yok mantar olmadigina eminim. Beyaz sünen ara arada seffaf sünen bi akintim varİyi canım ne olsun yumurtlama dönemindeyim sen naptın. Stresi bıraktım şükür rahatım takmıyorum bir kaç gündür
Aa hangi hastane nereye taşınıyor canım kötü olmuş. Akıntı farklılık gösteriyor bende genelde regl olacağım zaman oluyor 4 5 gün kala. Yumurtlama testi iyi oluyor inşallah hsg gerek kalmadan hamile kalırsınHsg icin 1 gun kalmisti iptal ettiler hastane tasiniyo diye, baska bi yere de alamadım randevu 2 ay geriye atti beni, simdi de innovita ovulasyon testi siparis ettim , ya yumurtlama zamanini nasil anliyoruz, afedersin suan benim.beyaz akintim var koku kasinti yanma yok mantar olmadigina eminim. Beyaz sünen ara arada seffaf sünen bi akintim var
Zübeyde hanım hastanesi etlik sehir hastanesine tasiniyomus iki tarafta da doktor yok maalesef, insallah kolayca gebe kalabilirizAa hangi hastane nereye taşınıyor canım kötü olmuş. Akıntı farklılık gösteriyor bende genelde regl olacağım zaman oluyor 4 5 gün kala. Yumurtlama testi iyi oluyor inşallah hsg gerek kalmadan hamile kalırsın
Anladım canım. İnşallah hayırlısı olsun. Sen şuan yumurtlamada mısınZübeyde hanım hastanesi etlik sehir hastanesine tasiniyomus iki tarafta da doktor yok maalesef, insallah kolayca gebe kalabiliriz
Valla billa hic bi fikrim yok, ilacla adet oldum bayagi söküldü 24 ünde adetim bitti. Suana kadar seffaf akintim oldu son 2 3 gundurde beyaz uzayan akıntım oldu yumurtlama böyleyse o dönemdeyim herhalde. Suan annemlerdeyim eve gidip duphaston a baslayim diye düşünüyorumAnladım canım. İnşallah hayırlısı olsun. Sen şuan yumurtlamada mısın
Uzayan akıntı olduysa olabilirsin test gelir gelmez başla canımValla billa hic bi fikrim yok, ilacla adet oldum bayagi söküldü 24 ünde adetim bitti. Suana kadar seffaf akintim oldu son 2 3 gundurde beyaz uzayan akıntım oldu yumurtlama böyleyse o dönemdeyim herhalde. Suan annemlerdeyim eve gidip duphaston a baslayim diye düşünüyorum
Afedersin suan yumurta akınin seffaf hali gibi tuvalettte geliyor akıntı sadece bide arada kilodumaUzayan akıntı olduysa olabilirsin test gelir gelmez başla canım
Yani yumurtlama akıntısı sildikçe sünen bir kıvamda oluyor. Ordan anlayabilirsinAfedersin suan yumurta akınin seffaf hali gibi tuvalettte geliyor akıntı sadece bide arada kiloduma
Çatlayınca nasil anlayabiliriz pekiYani yumurtlama akıntısı sildikçe sünen bir kıvamda oluyor. Ordan anlayabilirsin
Akıntı duruncaÇatlayınca nasil anlayabiliriz peki
Aaa suan catladi o zaman benim ki ay cok garip yaAkıntı durunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?