ovulasyon test markası önerir misiniz

biraylak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2022
123
21
28
28
bu ay olmadı kasıma kaldık bana fikir ve yöntem söyleyin daha 25 günlük evliyim çocuk istiyoruz

bu ay olmadı kasıma kaldık bana fikir ve yöntem söyleyin daha 25 günlük evliyim çocuk istiyoruz
Labla başlayan marka güzeldi bide ı harfiyle başlayan vardı ama onun tam nasıl yazıldığını unuttum üzerinden zaman geçince.

İyi canım ne olsun yumurtlama dönemindeyim sen naptın. Stresi bıraktım şükür rahatım takmıyorum bir kaç gündür
Hsg icin 1 gun kalmisti iptal ettiler hastane tasiniyo diye, baska bi yere de alamadım randevu 2 ay geriye atti beni, simdi de innovita ovulasyon testi siparis ettim , ya yumurtlama zamanini nasil anliyoruz, afedersin suan benim.beyaz akintim var koku kasinti yanma yok mantar olmadigina eminim. Beyaz sünen ara arada seffaf sünen bi akintim var

Aa hangi hastane nereye taşınıyor canım kötü olmuş. Akıntı farklılık gösteriyor bende genelde regl olacağım zaman oluyor 4 5 gün kala. Yumurtlama testi iyi oluyor inşallah hsg gerek kalmadan hamile kalırsın

Zübeyde hanım hastanesi etlik sehir hastanesine tasiniyomus iki tarafta da doktor yok maalesef, insallah kolayca gebe kalabiliriz

Anladım canım. İnşallah hayırlısı olsun. Sen şuan yumurtlamada mısın
Valla billa hic bi fikrim yok, ilacla adet oldum bayagi söküldü 24 ünde adetim bitti. Suana kadar seffaf akintim oldu son 2 3 gundurde beyaz uzayan akıntım oldu yumurtlama böyleyse o dönemdeyim herhalde. Suan annemlerdeyim eve gidip duphaston a baslayim diye düşünüyorum

Uzayan akıntı olduysa olabilirsin test gelir gelmez başla canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…