Ovulasyon test

POWERHACK

Powerhack
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2014
14.662
13.280
298
Kızlar regl yeni bitti ilk kez innovita marka test aldım ve yaptım biraz koyu gibi düzensiz regl oluyorum pkoyum inofolic ile 28 günde ilaçsız oldum daha yapmaya devam edicem bu marka güvenilir mi
osay3 Whiteandblue

Eklentiler

• IMG_0201.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 1.225
Son düzenleme:
Kızlar bir daha yaptım 1 den 4.30 a kadar bakın yorumlayan yokmu ya regl 5.günü dün kesildim ilişki olmadı

Eklentiler

• IMG_0205.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 480
Aynı kötülükte değil canım bence bekle yarın yap bidaha
Cnm zaten aynı koyulukta degil ama yinede çok silik degil acaba erken mi yumurtluycam her gün yapıcam 3 saat tutup öyle yapıyorum kızıma laboquickle kaldım bu sefer bunu denemek istedim

Nisaberatim Cnm herkes bu markadan kullandıgını söyledi nasıl güzel mi inovita ovulasyon testi regl 5.günü koyuluğu iyi mi yumurtluycakmıyım acaba pko var korku da var

Cnm zaten aynı koyulukta degil ama yinede çok silik degil acaba erken mi yumurtluycam her gün yapıcam 3 saat tutup öyle yapıyorum kızıma laboquickle kaldım bu sefer bunu denemek istedim
Ben miratech kullanmıştım. Benimde böyle başladı iki çizgi koyu olana kadar böyle silik silik devam etti. Testte bir sorun görünmüyor. Benim adetten temizlendiğim günden itibaren 7. Gün yumurtlama oldu

Ben miratech kullanmıştım. Benimde böyle başladı iki çizgi koyu olana kadar böyle silik silik devam etti. Testte bir sorun görünmüyor. Benim adetten temizlendiğim günden itibaren 7. Gün yumurtlama oldu
Ozaman tamam canım çok sağol yazdıgın için laboquickle de regl biter bitmez yapmıştım ama bu kadar degildi çizgi iz gibi çıkmıştı. Regl 19.günü pik pozitif olmuştu kızıma hamile kalmıştım simdi kardeş için çabalıyorum

Belki daha erken yumurtlarsın. Normalde bende region ile birlikte 17. Gün yumurtlamam oluyordu hamile kaldığım ay 14. Gün oldu

Belki daha erken yumurtlarsın. Normalde bende region ile birlikte 17. Gün yumurtlamam oluyordu hamile kaldığım ay 14. Gün oldu
Inşallah canım pko var yumurtam çatlar mı diye endişe ediyorum 2 aydır inofolic alıyorum onun sayesınde 29 günde ilaçsız ilk kez oldum 48 60 oluyordu

Yumurtlama testin koyulaştıktan sonra silikleşirse bi gün sonra çatlamış demektir
Iki çizgi aynı koyulukta veya c den. T daha koyu olursa pozitif oluyor ertesi gün sakinleşince çatlamış oluyor. Yarında aktarım inş bu ay tutar ben ve benim gibi isteyen herkese versin allahım. Yorumladıgın için çok sagol iyi ki yazdın yarın yine bakabilirsen bakarsın :)

Nisaberatim Cnm herkes bu markadan kullandıgını söyledi nasıl güzel mi inovita ovulasyon testi regl 5.günü koyuluğu iyi mi yumurtluycakmıyım acaba pko var korku da var
canm bnmde boyleydı ertesı gun pozıtıftı hassas bı test bu boyle cıktıgında ertesı gun yaptığımda tam koyu cıktı yapamaya devam et t c den koyu oluyo bu testte yarına oyle olur buyuk ıhtımalle sonrada 3 gun çalış

yarın yıne at bnm 12. gunumde boyleydı 13. gunu sabah koyulaştı akşam yaptıgımda t daha koyuydu ertesı gun sılıkleşti ama cok az sılıkleştı yumurtada cuma pozıtıf gordum pazar catladı bılgın olsun ama tutmadı nasıp değilmş inşallah tutar canm

Yarında Atıcam canım baya koyu geldi bana tabi pik degil bu markayı ilk kez deniyorum 50 adet aldım bu akşam ilişki oldu uzandım yarın bakarım çizgi daha koyu olursa değerlendiririm sadece pko olmam ve bu kadar erken çatlar mı yumurta bilmiyorum daha yeni bitti regl gecen ay 28 günde oldum inofolic erkene aldı

canm gıtgıde koyulaşrsa yumurtlamadr zaten ama yarın yaptgnda koyu olmazsa eger sılıkleşrse vı an lh yukselıp inmştr yapmaya devam edersın tamm mı
pıkoda erkn yum. ihtimalıde var yanı adetten once oluşan bı yumurta var adet bıttıktn sonra salınıyor ve yum. oluyr

Kızlar. 1.5 saatlik idrar la pik mi Bu flaşlı. Flaşsız

Eklentiler

• IMG_0210.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 143
  • IMG_0211.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 135
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…