Doğru diyorsun canım da kızımda vesile oldu belki dedim yine olur da yumurtlama zamanımı biliyim ama hcg de pozitif cıkıyor anlamadım ki şimdi sabah belli olur artıkKızlar ben bu ovilasyon testlerine güvenmiyorum çok fazla Rabbim ne zaman isterse o zaman nasip oluyor ben korunmayı bıraktım 2. Ayımda hamile kaldım gecen ay o kadar sıkıntılı gecti ki sadece 2 kez birlikte olabildim eşimle denk gel kaldı Rabbim isteyen herkeze nasip etsin
Bariz hamilesin cnm 2 gebelik testinde silik bence direk kan ver yarın bende sabirsizlandim şimdi:) herkez uyudu tabi inş gören olurda yorum yazar bana hcg testi 2 adet böyle çıktı lh ım da koyu
Bariz hamilesin cnm 2 gebelik testinde silik bence direk kan ver yarın bende sabirsizlandim şimdi
Yok cnm ben ovu testim pozitifken gebelikte yapmıştım negatif olmayınca olmuyo senin var bebisin direk kan ver yarinYarın sabah ta cıkarsa aile saglık merkezine verebilirim lh tan dolayı pozitif cıkabilir mi acaba ?
Aaa gerçekten mi denedin yani ay acaba varmı şimdi şok oldum sabah t bakıp öglen cıkar veririm cnm :) bilemedim şimdi hcg yi öglesine denemek için yaptımYok cnm ben ovu testim pozitifken gebelikte yapmıştım negatif olmayınca olmuyo senin var bebisin direk kan ver yarin
Sabahta yapınca at testide bakalım cnm olur muAaa gerçekten mi denedin yani ay acaba varmı şimdi şok oldum sabah t bakıp öglen cıkar veririm cnm :) bilemedim şimdi hcg yi öglesine denemek için yaptım
Olur şekerim atmaZmıyım merak ettm iyice kızımda uyumadı oturuyorum boş boşSabahta yapınca at testide bakalım cnm olur mu
Doğru diyorsun canım da kızımda vesile oldu belki dedim yine olur da yumurtlama zamanımı biliyim ama hcg de pozitif cıkıyor anlamadım ki şimdi sabah belli olur
Cnm sende lh pik iken gebelik testi yaptın mı bende hcg de pozitif verdi resimler sayfada var bir bakarmısın sana zahmetAy koyuluk demek istedim . :)
Kaç yaşındasın cnm ne güzel bi evladın varmış bak Allah bağışlasınOlur şekerim atmaZmıyım merak ettm iyice kızımda uyumadı oturuyorum boş boş
Allah razı olsun cnm yasım 22 18de evlendim kızım 2yasında bir kardeş istiyorum ona nasipse rabbim bir daha tattırır inş.Kaç yaşındasın cnm ne güzel bi evladın varmış bak Allah bağışlasın
İlk olacak cnm hala gelmedi benim bebiş bende 22 yaşındayım hep istemisimdir genç anne olmak henüz nasip olmadı hayırlısı bakalımAllah razı olsun cnm yasım 22 18de evlendim kızım 2yasında bir kardeş istiyorum ona nasipse rabbim bir daha tattırır inş.
Senin ilk mi olucak allahım cok bekletmeden verir ins
Vakti saati vardir onu bekliyordur hayırlısı ile saglıkla gelir inş melegin bekletmez seniİlk olacak cnm hala gelmedi benim bebiş bende 22 yaşındayım hep istemisimdir genç anne olmak henüz nasip olmadı hayırlısı bakalım
:) herkez uyudu tabi inş gören olurda yorum yazar bana hcg testi 2 adet böyle çıktı lh ım da koyu[/QUOTE
Canım bu gebelik testi mi yumurtlama testi mi
Sen hamilesin cnm hayırlı olsun tekrarBak cnm yarım saatlik idrarla bu çıktı allah allah aklım karıştı gerçekten hcg pozitif veriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?