Ovulasyon test

yarın tekrar yap bu pık gıbı canm yarın yaptgnda t bordo olcak yanı kopkoyu olcak ertesı gunede catlar su 3 gun değerlndr hadı gozun aydn
Çok sağol canım inş. Tutunur hayırlısı ile sağlıkla erken yumurtuyorum ilk kez heyecan bastı ilişki esnasında sol kasıgım agrıdı büyüklügünden herhalde

kızlar dünkü ovu testim üstteki 11.gun koyuydu 15.gun siliklesmisti ama bugün 16.gun dünku testimden daha koyu renkte neden öyle oldu acaba siliklesip tekrar neden koyulasti

Çok sağol canım inş. Tutunur hayırlısı ile sağlıkla erken yumurtuyorum ilk kez heyecan bastı ilişki esnasında sol kasıgım agrıdı büyüklügünden herhalde
bu 12.gun yaptıgımdı
buda 13. gundu bak daha koyu t cızgısı buldum senn için canm
14. gun sılıkleşmşti bnm zaten

Eki Görüntüle 1996535 kızlar dünkü ovu testim üstteki 11.gun koyuydu 15.gun siliklesmisti ama bugün 16.gun dünku testimden daha koyu renkte neden öyle oldu acaba siliklesip tekrar neden koyulasti
ilaç falan kullandn mı acaba 2 yum. oluyor kı devam et bakalım teste koyulaşacak mı

ama sen yarın yada ertesı gune catlıcan bak bn soylım :))
ilişki eşinde sıkıntı yoksa yarın ve ertesı gunu değerlndr sonra gun aşırı gt

Evet cnm klomen kullandim
bende bu ay klomen kullandım 10. gun pozıtıf gordum uzayan akıntı ve sağda agrı vardı 11. gun test sılıkleştı bn doktra gttm solda 1 yumurtan var 14. gun gel çatladığına bakalm dedı bnm tahmınımce 10. gun sagda bı yum. catladı şimdi bnmde testlerım koyulaşmaya başladı sanrm soldakıde 2 gune catlar

2 kez yumurtlama olmus sekerim sende ay inş tutar :)

Ozamn bugünleride değerlendirelim cnm saol.

Nisaberatim cnm lh pik oldugunda hcg de silik çıkıyormu bende cıktı sasırdım

Eklentiler

• IMG_0217.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 109
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…