Çok sağol canım inş. Tutunur hayırlısı ile sağlıkla erken yumurtuyorum ilk kez heyecan bastı ilişki esnasında sol kasıgım agrıdı büyüklügünden herhaldeyarın tekrar yap bu pık gıbı canm yarın yaptgnda t bordo olcak yanı kopkoyu olcak ertesı gunede catlar su 3 gun değerlndr hadı gozun aydn
ilaç falan kullandn mı acaba 2 yum. oluyor kı devam et bakalım teste koyulaşacak mıEki Görüntüle 1996535 kızlar dünkü ovu testim üstteki 11.gun koyuydu 15.gun siliklesmisti ama bugün 16.gun dünku testimden daha koyu renkte neden öyle oldu acaba siliklesip tekrar neden koyulasti
Benim test 12.güne benziyor yarın kesin pik olur ay heyecan yaptım. :) sagol allah razı olsun cnm benim uğraşmıs bulmussunEki Görüntüle 1996536 bu 12.gun yaptıgımdı
Eki Görüntüle 1996537 buda 13. gundu bak daha koyu t cızgısı buldum senn için canm
14. gun sılıkleşmşti bnm zaten
ne demek canm aman olsunda herturlu uğraşalım hiç sıkıntı değil :))Benim test 12.güne benziyor yarın kesin pik olur ay heyecan yaptım. :) sagol allah razı olsun cnm benim uğraşmıs bulmussun
Biz bu akşam da değerlendirdik eşimde problem yok allaha şükür yarın da yapıcam testi atarım fotosunu :)ama sen yarın yada ertesı gune catlıcan bak bn soylım :))
ilişki eşinde sıkıntı yoksa yarın ve ertesı gunu değerlndr sonra gun aşırı gt
Evet cnm klomen kullandimilaç falan kullandn mı acaba 2 yum. oluyor kı devam et bakalım teste koyulaşacak mı
Sagol canım haklısın :)n
ne demek canm aman olsunda herturlu uğraşalım hiç sıkıntı değil :))
bebiş gelsın o yeter
bende bu ay klomen kullandım 10. gun pozıtıf gordum uzayan akıntı ve sağda agrı vardı 11. gun test sılıkleştı bn doktra gttm solda 1 yumurtan var 14. gun gel çatladığına bakalm dedı bnm tahmınımce 10. gun sagda bı yum. catladı şimdi bnmde testlerım koyulaşmaya başladı sanrm soldakıde 2 gune catlarEvet cnm klomen kullandim
2 kez yumurtlama olmus sekerim sende ay inş tutar :)bende bu ay klomen kullandım 10. gun pozıtıf gordum uzayan akıntı ve sağda agrı vardı 11. gun test sılıkleştı bn doktra gttm solda 1 yumurtan var 14. gun gel çatladığına bakalm dedı bnm tahmınımce 10. gun sagda bı yum. catladı şimdi bnmde testlerım koyulaşmaya başladı sanrm soldakıde 2 gune catlar
Ozamn bugünleride değerlendirelim cnm saol.bende bu ay klomen kullandım 10. gun pozıtıf gordum uzayan akıntı ve sağda agrı vardı 11. gun test sılıkleştı bn doktra gttm solda 1 yumurtan var 14. gun gel çatladığına bakalm dedı bnm tahmınımce 10. gun sagda bı yum. catladı şimdi bnmde testlerım koyulaşmaya başladı sanrm soldakıde 2 gune catlar
Sen hamilemisin acabaNisaberatim cnm lh pik oldugunda hcg de silik çıkıyormu bende cıktı sasırdım
Bilmiyorum ki cnm regl oldum ama sulu kan geldi 5 gün olması gerektigi gibi hcg niye pozitif verdi sasırdım şimdiSen hamilemisin acaba
Cnm ya test bozuk yada sen hamilesin ay hadi inşallah yaBilmiyorum ki cnm regl oldum ama sulu kan geldi 5 gün olması gerektigi gibi hcg niye pozitif verdi sasırdım şimdi
İnşallah ama sanmıyorum regl oldum çünkü gerçi pıhtısız di ama oldum yani 5gün . Sabah hcg de yapıcam aklım karıştıCnm ya test bozuk yada sen hamilesin ay hadi inşallah ya
Sabah ilk idrarla yap cnm bakalım belki bebisin seninledir adet görüp çok hamile olan var belki sende onlardansin hadi hayırlısıİnşallah ama sanmıyorum regl oldum çünkü gerçi pıhtısız di ama oldum yani 5gün . Sabah hcg de yapıcam aklım karıştı
Ögle bişi olursa sürpriz olur hemde nasıl sürpriz :)Sabah ilk idrarla yap cnm bakalım belki bebisin seninledir adet görüp çok hamile olan var belki sende onlardansin hadi hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?