• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi acil bakar mısınız ?

Yorumlara baktım da bu işi pek bilmeyenler var sanırım önemli olan gebelik şansının en yüksek olduğu günler yumurta çatlamadan önceki günlerdir ve tüplerde hali hazırda sperm bulunduğu için yumurta çatladığı güne nazaran daha hızlı bir şekilde yumurtaya ulaşır mesela sizin 21'inde sabah çatladıysa, zaten 21 gecesinde olan ilişkiden pek bir şey beklemeyin yumurta çatladıktan sonra ortalama 12 saat maksimum 24 saat yaşıyor bu çoğu doktora göre böyledir bilimsel olarak yani üzülecek hiçbir şey yok en güzel günleri değerlendirmişsiniz 21'i değerlendirmemekte sıkıntı yok 🙏🧿
Evet katılıyorum kesinlikle bu yoruma doktorum da bu şekilde söyledi chatgpt de

Bu arada bu ay biz de aynı şekilde değerlendirdik. 16 ekim pikten bir gün önce, 17 ekim pik, 18 ekim pik olmak üzere 3 gün olacak şekilde değerlendirdik. 19 unda silikleşti ve değerlendirmedik.

27 ekimde erken gebelik testi yapıp kan vericem bakalım neler olacak hakkımızda hayırlısı 🤲🏻

Ya o kadar bilgi kirliliği var ki zaten stresliyiz ekstra stres yaşıyoruz. İlk defa mı ovulasyon testi yaptın ? Şu an herhangi bir belirti farklılık var mı vücudunda ? Ay inşallah değerlendirdiğimiz günler doğrudur ve tutunma döllenme oluşmuştur 🥰🥰
Bu arada bu ay biz de aynı şekilde değerlendirdik. 16 ekim pikten bir gün önce, 17 ekim pik, 18 ekim pik olmak üzere 3 gün olacak şekilde değerlendirdik. 19 unda silikleşti ve değerlendirmedik.

27 ekimde erken gebelik testi yapıp kan vericem bakalım neler olacak hakkımızda hayırlısı 🤲🏻

Ya o kadar bilgi kirliliği var ki zaten stresliyiz ekstra stres yaşıyoruz. İlk defa mı ovulasyon testi yaptın ? Şu an herhangi bir belirti farklılık var mı vücudunda ? Ay inşallah değerlendirdiğimiz günler doğrudur ve tutunma döllenme oluşmuştur 🥰🥰
İlk defa test yaptım bu ilk denememiz aslında o yüzden ayrıca heyecanlıyım meraklıyım 🥹 yumurtlama günlerimde kasık ağrım vardı sonrasında bir şey kalmadı birkaç gün sonra yumurta rahme yerleşirse eğer kanama veya sancı olabilirmiş pür dikkat onu gözlemliyorum ne zaman gelecek diye 😅 sende belirti var mı canım? inşallah olmuştur/olacak canım ya hayırlısıysa tabii 🥰🌸

İnşallah ilk denemede tutmuştu 🥰 bu sıralar vücudu dinlemek önemli genelde kanama olur derler bütün arkadaşlarım anne oldular hiçbirinde kanama olmadı adet sancısına benzer acılar çektiklerini söylediler umarım bizde de öyle olur 😅 psikolojik sanırım ama dün ara ara bir sağ bir sol yumurtalıklarımda hafif sancı hissediyordum bir de akıntım var sanırım yumurtlamadan dolayı öyle şu an bende belirti olması imkansız gibi çok erken 🙈
İlk defa test yaptım bu ilk denememiz aslında o yüzden ayrıca heyecanlıyım meraklıyım 🥹 yumurtlama günlerimde kasık ağrım vardı sonrasında bir şey kalmadı birkaç gün sonra yumurta rahme yerleşirse eğer kanama veya sancı olabilirmiş pür dikkat onu gözlemliyorum ne zaman gelecek diye 😅 sende belirti var mı canım? inşallah olmuştur/olacak canım ya hayırlısıysa tabii 🥰🌸

Benimde dün akşam oldu muhtemelen çatlama yarından saymaya başlarım

Back
X